Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последен филм што го гледав е... И кратка рецензија

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од LaFille, 31 јануари 2010.

1. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    21 & Over

Ах колку мрднат филм. Се изнасмеав на некои сцени. Дефинитивно подобар ми беше филмов од ProjectX. Малку сличен на The Hangover али сепак добар филм за смеење :)

2. Rosonerka

Rosonerka Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    4.513
    Tangled 8/10
    Со добра поука,дека соништата сепак се остваруваат :inlove:

Прикачени фајлови:

• large (3).jpg
      large (3).jpg
      Големина на фајлот:
      137,6 KB
      Прегледи:
      168
    На hristina979 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Последниот филм што го имам гледано е "The curious case of Benjamin Button". :) Штознам мене онака ми е 50-50. :?: Интересна замисла ама предолго трае и има некои непотребни сцени. :)

4. LoveIsAllAround

LoveIsAllAround Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    114
    10/10 Преубав филм. Останав без зборови :inlove:

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      9,6 KB
      Прегледи:
      411
  5. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Beautiful creatures :)
    Мразам фантастики , ама истото го викав и за твајлајт ,а сите делови ги изгледав во еден ден така и за овој.. :)
    Имам читано за книгата и интересна ми беше, а кога го видов филмов си реков морам да го гледам :)
    Интересна љубовна приказна, со непознати актери, мислам јас барем не сум ги сретнала во друг филм.. малку девојкава ми беше антипатична ама ај :)
    Се збори за Лeна, тинејџерка која се доселува во мало градче и е вештерка (кастер). Во неа се вљубува Итан.На нејзиниот 16 роденден се одлучува дали таа ќе стане добра или лоша..
    7/10

6. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    764
    21 and over

Значи филмот е лудница!
    Се смеев, се смеев и се смеев на филмот... Одамна немав гледано ваква комедија го препорачувам многу е интересен
    10/10

На QueenN и LoveIsAllAround им се допаѓа ова.
  7. ina..ina

ina..ina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    109
    el cuerpo (the body)
    Добар трилер, неизвесен до самиот крај.

8. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.559
    Допаѓања:
    3.188
    Waiting for forever

Прекрасен филм, одамна некој не ме трогнал толку многу.

Вил е многу чуден млад човек, кој после трагичната смрт на неговите им зборува цело време ко да се до него. Никој не го сфаќа, па дури ни поголемиот брат. Тој патува низ градовите, т.е цело време ја следи неговата љубов од детството, Ема.
    Ема е исто осамена девојка, со болен татко и со малце мрднат дечко. Конечно Вил се осудува да и признае дека ја следи и дека ја сака, но како таа ќе реагира е друго прашање. :)

Депресивен е филмов, пред се, но мене ми беше преубав. Рејчел Билсон ми е многу симпатична, со типов беа супер пар.

10/10

Прикачени фајлови:

• wff.jpg
      wff.jpg
      Големина на фајлот:
      47,7 KB
      Прегледи:
      309
    На Chocolate.me, Hipster, LoveIsAllAround и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.487
    Допаѓања:
    23.045
    Parker - со Џејсон Статам и Џенифер Лопез. Ептен добар филм, го препорачувам на сите оние кои не го гледале. Супер акција, напнатост на моменти, одлична глума! ;)

10. naughtygirl

naughtygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    100
    Life of Pi :)
    Не очекував дека толку ќе ми се допадне зашто не е баш мој тип на филм.

11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Safe Haven

Николас Спаркс, нема промашај :)
    Многу добар филм, ептен ми се бендиса, квалитетно потрошени 2 сати
    Препорачувам :)
    8/10

Angus Thongs and Perfect Snogging
    Одамна сакав да го гледам, никако да седнам :D
    Ептен ми се бендиса,обично тинејџерско филмче, ама јас сепак си уживам во ваквите. :D
    Препорачувам, имаше смешни деловии.
    10/10

На simpaticnaa и Elennaa им се допаѓа ова.
  12. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Dark Circles

Не очекував да ми биде толку страшен и напорен, ама беше, незнам дали до тоа што јас бев преуморна или не... психолошки хорор е филмот.

13. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    48.637
    Ке ги одвојам како последно гледани Fast and Furıous и Iron Man, затоа што тие се последните 2 кои ги погледнавме заедно со либето во кино. Ја сакам атмосферата во кината и некако филмовите поинаку ги доживувам таму кога ги гледам.

Iron Man ми се допадна најмногу ради Роберт Дауни.Тој човек е прав МАЖ. Многу ми е секси .Исто и Гвинет Палтроу ми е многу убава жена и ептен се пар со Роберт. Сторијата на филмот е веке позната. Железниот човек после борбата со Локи во Одмазниците пати од несоница и параноја и опсесивно произведува нови костими при тоа оддалечувајки се од сите блиски. Ке се наврати на минатото кога на една Нова година запознал девојка која е научник и тука ке започне целата приказна.... Кој е љубител на овој серијал филмови може да си го погледне сигурно ке му се допадне.

Fast and Furıоus Веке позната приказна, со тоа што мене искрено овој дел не ми се допадна толку многу бидејки немаше многу бркотници со коли и трки туку акцентот им беше ставен на акцијата. Во филмот се врака Мишел Родригез и тука започнува приказната со овој дел од филмот. Во секој случај кој е љубител на овој серијал и акциони филмови од овој вид ке му се допадне и вреди да се погледне.

14. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Teen Spirit

Кратка рецензија:
    Најпопуларната тинејџерка умира на денот на матурата, таа оди горе... еден човек и кажува дека треба да ја направи онаа нај непопуларната девојка кралица на матурата за ако сака да влезе во рајот, ако не тогаш таа ќе оди во пеколот!
    Оцена: 10/10
    Немав гледано сличен ваков филм, многу ме воодушеви.

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. hristijana-13

hristijana-13 Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2013
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    2
    The Notebook & The Five-Year Engagement - И за двата „NO COMMENT“ - преубави се и ви ги препорачувам

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Bring it on Аll or Nothing
    Кратка Рецензија :)
    Најпознатата cheerlederka :D се преселва од еден во друг град, и во друго училиште а пред то била најпозната во бившото училиште и капитен на екипата, овде во другото ќе му биди тешко да се вклопи итн..
    Интересен, како да се вклопиш во друга, нова средина :) Сестра му на Бијонсе, добра глумица :)
    Britney ми е преуба :inlove:
    Препорачувам
    10/10

На simpaticnaa и solnishko им се допаѓа ова.
  17. naughtygirl

naughtygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    100
    Мене не ми се допадна токму поради тоа што е депресивен и цело време дејството се врти околу тоа како тој од мал ја следи и сака да биде со неа некако морничаво ми е... незнам нема ни некоја поука филмот.

18. sara333

sara333 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    (500) Days of Summer [​IMG] Сигурна сум дека сте го гледале филмов затоа нема да го раскажувам. :) Имаше навистина интересни моменти,но не беше нешто специјално. 6.5/10

19. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Savages!
    Долго очекуваниот филм конечно го изгледав :D
    Се работи за Чон и Бен кои се најдобри другари и заедно одгледуваат марихуана и од тоа прават големи суми пари..Тука е и О, нивната девојка која ја делат (малку глупо звучи знам..). Тие добиваат понуда од најмоќниот мексикански картел која ја одбиваат. Па поради тоа ја киднапираат О и се закануваат дека ќе ја убијат..
    -Волку интересна акција оддамна немам гледано, мене мнг ми се допадна филмов и вреди што толку чекав да излезе :D
    10/10 ;)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.801
    Допаѓања:
    100.623
    Shutter Island
    Дејството се случува 1954 год,Маршалот Теди Даниелс доаѓа на остров ,за да го разреши случајот со исчезната психички болна пациентка....
    Филм кој ми го задржа вниманието од почетокот до крајот.Напнат,збунувачки ,до последен момент непредвидлив.Драма и мистерија.
    Леонардо Ди Каприо одличен...
    Јака деветка од мене.