Последен филм што го гледав е... My sister's keeper,сум го гледала и порано неколку пати и денес го најдов на едно зафрлено цд и го пуштив и пак си се изнаплачав како луда.Немам гледано толку тажна семејна приказна,толку лоша судбина, а толку добар филм,многу вреди да се погледне.
Последен филм што го гледав е... Back-up plan (производство 2010 год.) со Џенифер Лопез супер филмче, уживав додека го гледав. Сите што обожаваат романтични филмови ќе го сакаат филмот.
Последен филм што го гледав е... The perfect man - Hilary Duff, Heather Lockear, Aria Wallace ( 2005 god. ) 5ка е филмчето Love movie
Последен филм што го гледав е... За што се работи? Ај ако знае некој нека ми објасни ме заинтересира насловов
Последен филм што го гледав е... За Facebook е Social Network.. демек креаторите како го направиле, што се случувало, а изјавија дека благе везе нема.. Искомерцијализиран етпен, ме разочара.. Позз Оффи немој да си важна
Последен филм што го гледав е... Офи јас како што знам филмот за Фејсбук се вика Social Network, излезен е во октомври оваа година. Ама не знам дали за истиот филм збори Хепи A story about the founders of the social-networking website, Facebook. Director: David Fincher Writers: Aaron Sorkin (screenplay), Ben Mezrich (book) Stars: Jesse Eisenberg, Andrew Garfield and Justin Timberlake
Последен филм што го гледав е... Killing me softly.. Е*ати сексуалниот филм. Од него ако не добиете желба за секс,не добивате. Барем до половина филм. Натаму,досаден.
Последен филм што го гледав е... Easy A. Филмов е онака тинејџерски, но сепак има нешто занимливо и поинакво
Последен филм што го гледав е... Да, за тој филм зборувам. Очекував друго нешто од филмот, ама се разочарав. Не ми се допадна.