Последен филм што го гледав е... Echelon Conspiracy добар излезе, иако мислев дека е веќе видено. Интересен е, за тие што сакаат заплети и акција.
Последен филм што го гледав е... Вчера го симнав, ама завршив гледајќи друг филм. Ми личи на интересен, ќе го погледнам вечер.
Последен филм што го гледав е... Јас вчера го гледав Johny English со Rowan Atkinson познат како Mr. Bean Стар е овој филм, но за мене нема врска
Последен филм што го гледав е... Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Јас сум Хари Потер манијак. Филмчево е закон. Не ме изненадија.
Последен филм што го гледав е... Незнам како се вика.. ама знам дека го даваа на пинк денес во 4 така нешто
Последен филм што го гледав е... Date night WTF? The sorcerer's apprentice Филмче за саботно или неделно утро кога надвро премногу врне или е премногу ладно
Последен филм што го гледав е... Првиот витез,со Ричард Гир.Филмчето ми се допадна многу,го обожавам Гир и како што се споил со приказна за Камелот ептен ми го направи ќефот.Многу ме фасцинираат приказни за тоа време,Камелот,легендите... прекрасно
Последен филм што го гледав е... Easy A, со Emma Stone и Penn Badgley од Gossip Girl, интересна комедија мене ми се допадна
Последен филм што го гледав е... Почнав да го гледам, ама дека не најдов превод, само слушав и си заспав Инаку интересно ми изгледаше на почетокот
Последен филм што го гледав е... Ај кажете ми дали вреди да го гледам Степ ап 3... неќна го почнав 10 мин, ми се спиеше и си легнав. Инаку ги имам гледано првите 2 дела и ме бендисаа, а овој?
Последен филм што го гледав е... Супер е, јас го гледав 3д. Добар е за опуштање , а и кореографиите се ауууффф Што се однесува до романтиките , првиот дел беше најдобар Да се надоврзам на темата, последно го гледав Хари Потер 7 Супер е како и сите делови , но да бидам искрена се преплашив на одредени сцени. Малце имаат забегано, сепак многу мали деца го гледаат, требало да го имаат тоа во предвид. Во секој случај одвај чекај да излези вториот дел
Последен филм што го гледав е... Го гледав!! Е многу ми се допадна. Башка ме изненади дечково, го памтам малку поинаку од некои лимонадки. А за Дру нема ни да коментирам. А требаше да го гледам со дечко ми....ваљда ќе влијаеше филмов врз неговата “романтика„