Последен филм што го гледав е... Прекрасен филм,плачев на крајот Инаку последен филм што го гледав е комедија е,ама не ми се допадна многу,па така на крај заспав
Последен филм што го гледав е... Само што го изгледав после не знам колку време повторно... и се истопив од задоволство
Последен филм што го гледав е... Онака. Средовечна жена отиде на пат и се вљуби платонски, ама на крај сепак остана со мажот. Вреди само заради Каиро. И глумецот лично ми се виде симпатичен.
Последен филм што го гледав е... Прекрасен е филмот. Го обожавам. Инаку јас последно гледав Gossip Girl . Chuck Buss
Последен филм што го гледав е... Just mu luck со Линѕи Лохан Сеа ќе го гледам The BreakUp со Jenifer Aniston
Последен филм што го гледав е... Мислам дека ова е трет пат како го гледам филмот,но ми се допаѓа,го обожавам филмот.Преку комичноста на ликот на Роберто Бењини ја согледува суровата реалност,војната.Филмот не ме остави рамнодушна пролеав неколку солзички :'(
Последен филм што го гледав е... bona, ти го препорачувам Orphan, според мене, подобра верзија на оваа тематика Гледај го, па чекам импресии.
Последен филм што го гледав е... ептен ми е интересен тој филм.. одамна го имам гледано, а баш сакав да си го симнам од нет, за да се потсетам.. он топик-