Последен филм што го гледав е... Последно што гледав е Bee movie анимирано филмче за пчелките не е многу реален ама обожавам симпатични приказни ...
Последен филм што го гледав е... Мене ми беше интересен. Малку е очигледан приказната, ама интересна за да се погледне. Башка француски е филмот, башка Ванеса Паради глуми!!!
Последен филм што го гледав е... Easy A...девојчето малку наликува на мене во фацата супер филмче синоке ме расположи
Последен филм што го гледав е... Значи оваа Мајли ами ич не можам да ја гледам, и морав едно пола саат да преметкам очи додека го гледав филмот Spoiler мрсолка , ама содржината беше појака од нејзиното присуство таму, па дури и плачев на крајот од филмот Ептен тажна драма
Последен филм што го гледав е... White oleander Реална драма, интересен, но не би го препорачала онака 100 процентно + Два анимирани :
Последен филм што го гледав е... Го гледав синоќа ама не го догледав, на дечко ми му бил досаден, ке си го догледам сама
Последен филм што го гледав е... Трендафилке фала ти што го постира Easy A.Го гледав сега и се умрев од смеа..ми требаше опуштање после овој ден Леле за сцената со честитката песната ептен ми се уврте во глава
Последен филм што го гледав е... и Aма овој вториот ми излгедаше интересен на почетокот, а всушност филмот е просечен.
Последен филм што го гледав е... Храбриот со Џони Деп,го даваа синоќа на мтв1.Ми се допадна филмот,иако цело време ми беше језив.