Последен филм што го гледав е... го сфати ли филмов жити се!?!?! Spoiler леле, јас сфатив само дека оваа е луда, дека таа несвесно го прави тоа, ама ништо, ништо друго не сфатив, зашто интервалите на убиствата некако не ми се поклопуваа, се ми беше некако помешано... на пример-тој со маската кога беше горе(т.е таа) тогаш како она беше до нејзиниве другари и им викаше пазете? до некаде ја доловив поентата, не тотално, ама дефинитивно имаат грешки во филмов! инаку психолошки филм, ништо посебно, онака... ама дефинитивно Spoiler премногу ќе ве збуни........ тешко дека некој ќе го сфати 100%.....барем јас 50-60% го сфатив....
Последен филм што го гледав е... го имам филмов,ама кино снимка и немам превод....можеш ли да ми кажеш од кај го симна и превод дали најде
Последен филм што го гледав е... По незнам кој пат го изгледав филмот и мислам дека веќа го научив на памет Постар филм, али многу убав, го препорачувам на сите. Инаку филмот се вика Dangerous beauty, некаде го има и како The honest courtesan, јас на торент го најдов како Dangerous beauty, за оние кои сакаат да го гледаат така нека го бараат.
Последен филм што го гледав е... старо, ама добро!!!! се пресмеав!!!! кој го нема гледано(ако има такви ) обавезно да го гледа... и така е божиќно филмче
Последен филм што го гледав е... Последно што гледав е и стварно интересно филмче,онака женско чисто за релаксација А и Камерон со таа насмевка...каков може да биде филмот
Последен филм што го гледав е... Лелелеле!!! Се убив од плачење!! Плачам уште како мало дете! Филмот емоционално ме поремети!
Последен филм што го гледав е... Grown ups со Адам Сендлер и Селма Хајак. Интересна комедија, гледајте го
Последен филм што го гледав е... The expendables Full action packed movie... cast-ингот доволно зборува за тоа каков е филмот. А, ако некој/а сака да го симне... Spoiler http://isohunt.com/torrent_details/249391557/the expendables?tab=summary