Последен филм што го гледав е... Со дечко ми пак правиме Кришо маратон. Вчера на ред беше На памет ги знам филмовиве со Луи, и пак се смеам како луда само фацата да му ја видам
Последен филм што го гледав е... Штрумфета не ти се допадна Дориан Греј ? Мене тој филм ми е страшно добар Иначе јас последен го гледав Опасна убавина и ми се допадна филчето многу :up:
Последен филм што го гледав е... American pie 8 (hole in one) не е баш американска пита,али интересно филмче
Последен филм што го гледав е... Баш како за ова време.Вреди да се погледне,дури ќе почнете да верувате во судбина Има смешни сцени,романтично филмче,добар избор на главните актери.
Последен филм што го гледав е... не го догледав филмов до крај иако имаше смешни моменти во него,досадни актери
Последен филм што го гледав е... Интересен ми беше филмот, но додека го гледав се згрозував од сликата, вака ја гледав и многу мразам кога така ги гледам филмовите а плус ајде тој убав ама девојките мн грозни..
Последен филм што го гледав е... Траги-комичен. Навидум лесен, но комплексно скроен филм. Одбегнувам филмови со Еди Марфи, за овој направив исклучок и - не се покајав. Убав.
Последен филм што го гледав е... Вчера го гледав Eat Pray Love. Верувам повеќето од вас го гледале, доста е популарен, мене ептен ми се допадна. Прво ја читав книгата и можам да кажам дека повеќе ми се допаѓа книга (секогаш меѓу книга и филм бирам книга) поубаво ми е опишано, целата приказна е поубава некако, поубаво ја доживуваш ама од друга страна пак додека ја читам книгата си го замислувам Рим, Индија, Бали...али сето тоа видено на екран е дааааалеку подобро значи на крај сепак неможам да се одлучам Ви ги препорачувам на сите (посебно дека сме девојки на форумов), со редослед прво книга па филм