Последен филм што го гледав е... stricty sexual несвест е филмчево на скала од 1 до 10 му давам 9.5 ради едниот актер. инаку глуми Johann Urb типот што го глуми Саша- пилотот во 2012 само што тука е мноооооооооооооогу позгоден и понеопходен вчера го гледав и despicable me циркуз цртанче
Последен филм што го гледав е... The bounty hunter Spoiler Еве и торент, за тие што не го гледале http://isohunt.com/torrent_details/192246329/the bounty hunter?tab=summary
Последен филм што го гледав е... уф со типов гледав еден филм деновиве и со изи од Grey's anatomy се викаше the ugly truth epten besen e
Последен филм што го гледав е... Значи што побрзо да го гледате филмов. Само тоа ќе го кажам. И Mila Kunis е апсолутно прекрасна.
Последен филм што го гледав е... August Rush (иако го фатив при крајот) - преубав филм.... Го сакам Jonathan Rhys Meyers!!
Последен филм што го гледав е... Rainbow јас многу сакам да го гледам ама никако неможам да најдам торент ај ако имаш пушти ми линк.
Последен филм што го гледав е... Си го обновив по не знам кој пат. Никогаш нема да ми здосади филмов.
Последен филм што го гледав е... Ајде ве молам кога ќе го гледате Black Swan пишете како ви се допаднал, мене уште од глава не ми излегува