Последен филм што го гледав е... White Chicks Не ми е прв пат да го гледам филмов, ама се изнасмеав, добра комедија е.
Последен филм што го гледав е... Fear dot com на сител... Уште ме лазат морници... Ама стварно е јак!
Последен филм што го гледав е... A може некаде да се гледа филмов online на нет? Не успеав да го гледам зошто другиот ден требаше рано да станам за во школо
Последен филм што го гледав е... Ок, за старински филм е ОК Можеш да го гледаш на нет Валерин Пиши го името на филмот ќе ти отвори линкови
Последен филм што го гледав е... Mr.Nobody Убав филм, само треба живци и размислување за да се сфати.
Последен филм што го гледав е... Вчера изгледав некои Yu филмови : Jagoda u supermarketu , Mrtav ladan , Ko to tamo peva
Последен филм што го гледав е... Прашав и во друга тема, ама и овде, никој не знае??? Ми треба наслов на филм ,се работи за поштар Мет што живее со внука од сестра,а во истата пошта работи девојка Кристи што одговара на писмата на Дедо Мраз за Божиќ. Случајно се среќаваат и има искра меѓу нив. Девојчето во секое писмо до Дедо Мраз сака девојка за вујко му. Толку видов, има ли некој што го гледал да ми го каже насловот, сакам да го изгледам до крај Да не сум Оф топик, синоќа го гледав И ТОГАШ ДОЈДЕ ПОЛИ со Џенифер Анистон и Бен Стилер, лесно филмче за пред спиење
Последен филм што го гледав е... Law abiding citizen - одличен! Да, малку е постар (од 2009), ама пак јас преферирам да си почекам да излезе торент со ДВД рип, па раат да си го гледам. Не сакам кино снимки Spoiler И секако, торент, за тие што не го гледале, а би сакале да го гледаат http://isohunt.com/torrent_details/153392949/law abiding citizen?tab=summary
Последен филм што го гледав е... Јас го гледав вчера благодарение на твоето линкче И ептен се внесов во него.Каков настам само.А и Натали многу ја сакам ептен се соживеа со улогата.Стварно добар филм. :up:
Последен филм што го гледав е... Само што го имаше филмот на универзал канал мислам дека беше јас само што го изгледав. Си го пропуштила може
Последен филм што го гледав е... The tourist добар трилер, вреди да се погледне ако не друго тогаш поради Johnny
Последен филм што го гледав е... И јас синоќа го гледав овој. Spoiler Најинтересно прашање ми беше : Даде 20М долари за ново лице и ти го избра токму ова ???