пследен што го гледав е Фајнал дестинејшн 4ката, а пред некој ден го гледав Мамурлак, прогласен е за најдобра комедија во 2009, кој не го гледал нека го гледа, супер е.. на интернет може да го најдете како Hangover
Мамурлак е урнебесна комедија Јас последно нешто што гледав беше A walk to remember по илјадити пат и пак ќе си го гледам Сега сакам да си ги земам When in rome, Dear John и Valentines day романтични комедии Поззз
Деновиве гледав неколку комедии. Е сега со наслови сум слаба, ама ај ќе се обидам: Бин - мистер Бин кога оди во америка, не ме фасцинира, не сакам многу таков хумор. Запознајте го Дејв - Со Еди Марфи, интересна комедија, ептен одмара мозок Пинк Пантер 2 - ист како сите други филмови со Стив Мартин
вечер ке гледаме некој со дечко ми, не знам точно кој, ама ја навивам за еден со Хилари Даф ке ви пишам утре пак
Paa jas go gledav posleden onoj Bride Wars so Kate Hudson i Anne Hathaway i super e filmcheto nema sho
From Paris with love - акција со john travolta, пааа не беше така лош, сум гледала и далеку помизерни. Sherlock Holmes e одличен!!! :y: Shutter Island и Lovely Bones.... ако ви се гледаат документарци ги препорачувам Religulous и Zeitgeist!