Последен филм што го гледав е... Синоќа на Б92 еден руски, не знам како е насловот. Темата е како сиромаштијата и негрижата на родителите го одведе едно 16 годишно девојче во пропаст и на крај смрт, како бегство од суровиот живот. Тажен и реален до бескрај.
Последен филм што го гледав е... Inception...... woooowwwwwoooowww, каков филм и уште 2 добри филма, едниот на турски режисер Фатих Акин-Head on, многу убава тажна љубовна приказна и еден босански филм- На путу. Ги препорачувам, посебно последните 2, пошо првиот нема на кого не му е познат
Последен филм што го гледав е... Одличен, иако не им го препорачувам на оние кои немаат силен желудник за вакво нешто. Подгответе се за сурова реалност. Јас едвај ја изгледав сцената при крај на филмот...
Последен филм што го гледав е... Why did I get married- двојката Превртувам очи зашто ни една убава криткика нема да кажам. Има можеби некои поучни моменти во филмот, а богами и потресни ама не ми се допаѓаше. Првиот ми беше убав и сега се каам што си го расипав гледајќи го вториот.
Последен филм што го гледав е... Ајде да ги изнаредам сите што ги гледав деновиве. Значи освен Black Swan и The Stoning of Soraya M. ги гледав и: Одличен, го препорачувам. Уште еден филм од работилницата на Бен Афлек извлечен од суровите ирски предградија на Бостон. Стар ама извонреден!
Последен филм што го гледав е... LAW ABIDING CITIZEN со Gerard Butler од филмот P.S.I LoVe YoU и друг последен филм што го гледав оваа недела е SECRET WINDOW со Johny Deep многу добра содржина имаат и двата филма
Последен филм што го гледав е... Последен филм што го гледав е All good things со Ryan Gosling(глумецот од Notebook) i Kirsten Dunst Филмот е одличен.
Последен филм што го гледав е... Последен филм што го изгледав беше ''Pride &Prejudice'' или Гордост и предрасуди . Филмот е прекрасен и вреди да се изгледа, снимен е според книгата на Џејн Остин ''Pride &Prejudice'' .
Последен филм што го гледав е... На тв прееска даваа еден,втор пат го фаќам и тоа 2 пати при крај,мислам дека Night Mother се вика,ама страшно глуп е,незнам ни зашто го гледав