Последен филм што го гледав е... И јас го гледав овој последен. Не би го сместила во комедија баш. Иако има комични моменти. Филмот е ептен добар, и има многу силна порака. Направен е според истоимениот француски филм Le Dîner de cons .
Последен филм што го гледав е... Многу, многу јако филмче. Постојано бев со ваква фаца: Не ми е јасно како не сум го гледала досега.
Последен филм што го гледав е... Само што го догледав филмот. Уште цмиздрам. Како мало дете плачев. Така да ако го гледате не марамици него пешкир да си земете !!! Преубав и претажен филм!
Последен филм што го гледав е... Black Swan - не ми остави голем впечаток Spoiler девојката која ја добива главната улога во балетот Лебедово Езеро е критикувана дека нема да може убаво да го одигра црниот лебед и поради големиот притисок на кој е изложена (првенствено од самата себе да биде најдобра и совршена) и стрес почнува да халуцинира, не разликува што е реално а што не и на крајот умира во моментот кога умира и лабедот во балетската претстава - тоа е тоа целата содржина како што ја разбрав јас Unstoppable - добар филм,акција-трилер, базиран според вистински настан, You again - интересна комедија, добра за опуштање
Последен филм што го гледав е... море како се погодивме и јас овај го гледав навистина е тажен плачев и јас
Последен филм што го гледав е... ^^ И јас истиот го гледав,заедно со татко ми Не растревожи,богами.Прилично тажен..
Последен филм што го гледав е... Black Swan Искрено очекував многу повеќе од филмот, но тоа е. Интересен, на моменти страшен. Сепак вреди да се погледне.
Последен филм што го гледав е... И ми поттикна желба нашиот класен вакви лекции да ни предава. Иако не би ни можела да го замислам во пантолончиња како Angus Young.
Последен филм што го гледав е... Die Another Day - вечерва на а1 го гледав . Инаку завчера го гледав и јас U Again - и ств смешки има Многу интересен филм , се сложувам со SpoiledBaby
Последен филм што го гледав е... Нели, јас во четвртокот го симнав од нет и рикав како мало дете, и пак на тв го гледав со другарка ми и вој пат во дует плачевме.
Последен филм што го гледав е... Due date, комедија, лесно филмче, глумецов е закон за комедии Perfect stranger, трилер, многу добар филм, ме одушеви на крајот.
Последен филм што го гледав е... Завчера го имаше овој на тв, ама некако немав време да го гледам.. Ќе си го симнам сега и така одамна немам гледнао некоја комедија добра.. Инаку последни филмови што ги гледав беа: Shrek-forever after.. во стилот на другите делови, интересен ми беше, My own love song драма, со Рене Зелвегер. Не сакам драми па можда затоа и овој не ми остави некој посебен впечаток ..и на сите ви го препорачувам Despicable me, цртан ама ненормално смешен. Го гледав пред некој месец дена и штом ушсте се сеќавам на него значи ств е добар!!
Последен филм што го гледав е... Пиратите од Карибите Вториот дел Вчера на сител, баш добро се изнасмеав
Последен филм што го гледав е... Постаро филмче, ама добро. Не бев го гледала никогаш досега, Сандра Булок е одлична, како и во секој филм.
Последен филм што го гледав е... Eat. Pray. Love ( Јади. Моли се. Уживај.) со Џулија Робертс, според истоимената книга