Последен филм што го гледав е... Паа, колку што се сеќавам, Детската градинка на тато. Зашто денес и вчера милион филмови изгледав, кој попрво.
Последен филм што го гледав е... Последен филм што го гледав е The Longest Yard со мојот омилен глумец Adam Sandler ^^ <3
Последен филм што го гледав е... Inception со леонардо ди каприо Spoiler Hа почетокот ми беше досаден,но натака се повеке ме заинтересира и едвај го чекав крајот,се на се убав филм
Последен филм што го гледав е... Овој цртан од 1993 година. Ко за тоа време не е лош, ги почитувам многу анимираните филмови цртани на рака. Тоа е бре - права мака (за изработка).
Последен филм што го гледав е... After life со мојот омилен актер Liam Neeson(постариот маж) па добро филче, вреди да се погледне, сосема необично и мистериозно, мене ми се допадна навистина, така да, нема да згрешите ако го погледнете.........
Последен филм што го гледав е... И јас... Ме мрзеше да сминувам од нет... Ама ако и тој не беше лош...
Последен филм што го гледав е... Christmas Cupid но не го догледав до крај многу случувајња без никаква содражина не успеав да го догледам,а искрено го пуштив само заради ЧАД