Последен филм што го гледав е... POWDER--Прилично стар но одличен филм, ви го препорачувам да го гледате.
Последен филм што го гледав е... Филмов не ми е прв пат да го гледам...но ПРВ пат САМА...хаха темна соба спуштени ролетни, двд-то приклучено на појачало од 300 вати со звучници од по 150 вати и бум бум пау нејм оф д филм: 1408 http://www.youtube.com/watch?v=5ijyD4PjG_o
Последен филм што го гледав е... ^^ Го имам гледано филмот...Дали ќе го гледам уште еднаш?? Онтопик...
Последен филм што го гледав е... Вчера со сестра ми гледавме еден филм со Натали Портмен во главна улога..сега нов е излезен ,,The black swam ,, - интересно филче
Последен филм што го гледав е... Имаме и тема за него. Повели за дискусија, прашање, критика , било што filmovi/crniot-lebed-black-swan-t4482/
Последен филм што го гледав е... Од август месец сум заборавила на филмови.Но не ги рачунам оние кои сум ги фатила на крај на некоја програма
Последен филм што го гледав е... Последен филм што го гледав е Moulen Rouge на новогодишната вечер на А1, и е навистина прекрасна тажна љубовна приказна со трагичен крај...
Последен филм што го гледав е... The Mist...! Успеав да го фатам! Филмот е ЗАКОН! Само го мразам крајот!
Последен филм што го гледав е... Лошиот Дедо Мраз - го имам гледано многу пати но сепак не ми е досаден...
Последен филм што го гледав е... Филмов е за основачот на фејсбук, Марк Зукербег. Одлична глупа од страна на Jesse Eisenberg, нема да ми биде чудно ако освои и Оскар за глумата.