Последен филм што го гледав е... И јас овој вчера го гледав . Повеќе пати го имам гледано и веќе досаден ми е
Последен филм што го гледав е... По кој знае кој пат го даваат на ТВ веќе ми здосади..но кога нема ништо друго на тв доста е и овој што го пуштаат
Последен филм што го гледав е... Мора да го гледате, прекрасен филм со прекрасен глумец! Ве молам гледајте гооооо!!
Последен филм што го гледав е... ^ да да да со LIAM најдобриот актер прекрасен филм ози Jас го гледав хороров, интересен ми беше доста, има интересна приказна, и крајот е ....
Последен филм што го гледав е... и Јез да е хорор, ама не ми беше посебно страшен. One, two Freddy's coming for you. Three, four better lock your door. Five, six grab your crucifix. Seven, eight better stay up late. Nine, ten never sleep again! Повеќе се смеев на песничкава.
Последен филм што го гледав е... http://www.mymoviecinema.com/uploads/movies/188.jpg Ми се погоди моментот вчера, па си се доиспразнив на филмчево Ма да, стандард америчка лимонада
Последен филм што го гледав е... Ууу само што го гледав Не да е напнат, почна сафра да ме фаќа, 300 места за седење сменив
Последен филм што го гледав е... Spoiler чуден тип на филм,многу напнат е,и ако не го имате гледано,има многу изненадувачки сцени
Последен филм што го гледав е... И Вчера ми тргна со филмови гледање )) The notebook го гледам едно 10 ти пат и пак би го гледала, и пак плачам на истите сцени
Последен филм што го гледав е... Џим Кери блеска, филмот е многу интересен Инаку и мене ми во план Buried, му се токмам вечер.