Последен филм што го гледав е... Ана и волците на Carlos Saura, одлична класика. Патем и јас го гледав одамна овој Те сакам Филип Морис, Џим Кери е повеќе од одличен. Ма одлични се и двајцата!
Последен филм што го гледав е... Ме сомели филмов,тупкав во место заедно со глумецот... абе цел филм повеќе стенкање од овој убавецот од колку случување...Но сепај добар филм
Последен филм што го гледав е... А овој сте го гледале? Ептен влече филмчето. Исто така се одвива во една просторија ама ако го загледате, го гледате до крај. Не ве пушта ни до веце да отидете. Ептен моќен. Гледајте го. http://www.youtube.com/watch?v=bkdt2Sygew0
Последен филм што го гледав е... Последен го гледав The Fourth Kind, хорор, многу добар, не онаков со колење туку баш да ти е страв да си легнеш хаха И Exam го гледав пред недела дена, многу ми се свиѓаше
Последен филм што го гледав е... Толку пофални зборови за Exam се изначитав деновиве, морам да го симнам да го гледам. Он топик - Along Came Polly Интересно филмче за опуштање, во кое за прв пат ја видов Џенифер Анистон во друго светло
Последен филм што го гледав е... По милионити пат “Кад пораснем хочу да будем кенгур“ хахаха Ако сакате да се расположите, ви го препорачувам Опасна комедија !!!
Последен филм што го гледав е... извинете на офф, ама BURIED дали е добар??? се мислам да го глеам... ама....?? мисење
Последен филм што го гледав е... Исто и јас ги гледав далматинциве, незнам дали поише гледав или се нервирав со синхронизацијата Не се саглам овие од А1