Последен филм што го гледав е... Jennifer Body Пред малку го гледав на super movie не ми остави некој посебен впечаток,обичен филм
Последен филм што го гледав е... Неможев да спијам па си гледав вчера филмчиња и кецот и двојката Ептен добар филм
Последен филм што го гледав е... Последно што гледав е Black Swan и да Ви кажам право одушевена сум од филмот, а посебно од глумата на Natalie Portman и Mila Kunis, така да го препорачувам на сите што сеуште не го погледнале, а сакаат таков вид на филмови т.е. психолошки трилери. Позз
Последен филм што го гледав е... Леле, јас само двојката го имам гледано, не знам како заборавив сониќа да го гледам и кецот! Он топик - The Pink Panter сабајлево на А2
Последен филм што го гледав е... The imaginarium of Doctor Parnassus Малку постар филм, да, ама ми се исплатеше што го симнав. Филм за фантазијата... невообичаен, ама ми се допадна... човековата фантазија нема граници, но Тери Гилијам не е за секого. Сепак, ќе ставам торент за симнување секако, ако некој го нема гледано. Spoiler http://isohunt.com/torrent_details/163956773/the imaginarium of doctor parnassus?tab=summary
Последен филм што го гледав е... Вчера го гледав Life as You know it со Josh Duhamel и Catherine Heigl. Преубав е филмот, а девојченцето пак какво е срценце малечко! Ептен ми се допадна и го препорачувам на сите што не го гледале, обавезно да го погледнат. Позз
Последен филм што го гледав е... A MUST SEE! Не верував дека ќе го кажам ова - но, за нијанса подобар и од Despicable Me.