Бев да го купам и тој ми вика стар дека бил, само нови филмови држеле, ко демек Ама си го нарачав да ми го изрежат, а во меѓуврмее го купив Бонти Хантер со Џенифер Анистон, ама немав време да го гледам вчера, ке го гледаме вечерва
Го глеав the bounty hunter со џенифер анистон и џерард батлер, интересно филмче, ми се свиѓа Исто го гледав и the rebound со кетрин зита џонс и џастин барта, и ова е интересно, само крајот не ми се допадна, иначе у глобала супер е Нови се и двата, земете си ги
The wolf men ,во рамстор го гледав .. јас зашо се плашам од се , ми беше страшен ама на некој друг не би му бил
да се сложувам ги глеав и првиот и вториот и пошо неможев да чекам да излезат уше другите два дела ги читав книгите ги препорачувам на секој што сака таков тип на книги
p.s i love you..прекрасен е ....ловец на награди!! не ми е нешо посебен ..Eurotrip...љубовна комедија
Се согласувам со тебе филмот е многу убав... Кој го нема гледано, обавезно да го гледа.. Последен филм со го гледав Alice in wonderland...
A кој те излажа да гледаш уопште со неа филм хехех. Ја кога ќе го видам нејзиното име покрај некој филм, знам дека е филмот е пропаст жива, исто како и нејзината глума. Не ми е јасно како уопште некој ја ангажира за филмови, не ми е јасно
Едно филмче на Холмарк со родителите на една двојка (момчево Христијанин, девојкава Еврејка). Се одвива за Божик дејствово и филмов го глеам по милионити пат, а појма неам како се вика.
Се понадевав дека барем овој ќе биде малку поинаков, ама очигледно се излажав ...И како што кажав, доста е! Последен филм што го гледав е Bounty Hunter со Жерард Батлер и Џенифер Анистон..Па така,така..не ми се допадна баш многу..