Последен филм што го гледав е... Вчера "The eye" со Jessica Alba. Филмот е стварно феноменален По втор пат го гледав Ви препорачувам да го гледате
Последен филм што го гледав е... Одличен! На крајот скоро и да заплакав. Го препорачувам дефинитивно. И патем за оние кои го гледале Spoiler Најдов грешка во филмот, ама многу многу малечка.
Последен филм што го гледав е... Синоќа со дечкото имавме „movie evening“ изгледавме дури 3 филмови. Акција (ја имам гледано повеќе пати) Комедија Љубовна драма (премиерно)
Последен филм што го гледав е... 2468, каков е филмот ? Сакав да го гледам али ... Иначе јас последен филм што го гледав беше Knight and Day со Камерон Диаз и Том Круз.
Последен филм што го гледав е... Black Swan прекрасен ме остави без зборови, но со мисли вреди да се погледне, можеби и вас ќе ви помогне да се пронајдете и докажете себе си
Последен филм што го гледав е... The social network. Мислев дека ке ми биде досаден, ама баш е интересен.
Последен филм што го гледав е... Цртанов ми продолжи уште некоја година живот!!!! Use the forget-me stick!!! *бејзбол палица*
Последен филм што го гледав е... Мене ми беше интересен иако мислам дека и Џоли и Деп имаат подобри филмови