Последен филм што го гледав е... Се уште сум под импресии, само можам да кажам дека дрогата е ужасно страшна работа
Последен филм што го гледав е... Денес гледав еден на Наша тв, sе работи за женски фудбал, и за индијка на која не и дозволено да игра, но таа игра скиришно...
Последен филм што го гледав е... Сеси го гледаше? Чекам твои впечатоци All The Invisible Children по трет пат! Преубав филм. Во суштина се работи за 7 филмови од 8 различни режисери. Ви го препорачувам!!! Посуптилно и поелегично, а истовремено и пореално разработени детски судбини од целиот свет немам видено. Секвенците на Спајк Ли, Катја Лунд и на Џон Ву ме оставаат секогаш во солзи и
Последен филм што го гледав е... Scooby Doo:Camp scare Си задремував по малце Fantasic Mr.Fox Интересно филмче
Последен филм што го гледав е... Мене овој филм ме мрдна од умот Страшно мава во психа :geek: треба овој филм да го гледаат тинејџерите, па никогаш да не им текне да пробаат дрога А музиката во филмов ја обожавам, језива е многу
Последен филм што го гледав е... Филм кој едноставно МОРА да се гледа!!! Посакувам да пронајдам дечко како што овој во филмот, не на лик(иако е преубав, не ради ликот), туку ради карактерот.
Последен филм што го гледав е... Романтична комедија која топло ја препорачувам на сите љубители на лежерно филмче со многу комични моменти и секако среќен крај (Престапна година, 2010 година)
Последен филм што го гледав е... http://popcorn.mk/?p=827 тие што сакаат да го погледнат онлајн , филмот е прекрасен
Последен филм што го гледав е... Филмов би го гледала сто пати. Го имам на оригал двд и не жалам ни едно евро што дадов за него!!!! Преубав !!!
Последен филм што го гледав е... The Graduate "Mrs. Robinson, you're trying to seduce me. " ај тој млад дастин хофман и шминката на глумиците