Последен филм што го гледав е... My fake fiance предвидлив но интересен филм, како да гледаш добар филм по втор пат - знаеш што ќе се случи но пак ти се допаѓа да го гледаш. Многу подобар е отколку што очекував
Последен филм што го гледав е... Моментално го гледам и супер е!!! Па Анџелина и Дензел се топ актери! Малце е постар ама СУПЕР Е
Последен филм што го гледав е... Топло го препорачувам. Филм за релаксација и за уживање. А да и глумецот е
Последен филм што го гледав е... Troja и на Xектор што би му правела леле леле леле Tакво тело, таков шарм,сексипил, маженственост хм, се на едно место
Последен филм што го гледав е... Spoiler Видов овде на форумов дека некој го е препорачал како еротски филм , благодарение на филмот многу убаво си поминавме со дечко ми
Последен филм што го гледав е... Го препорача некоја феминка тука на форумов, ама никој не ме предупреди дека изобилува со безобразни моменти и сцени, па јас си седнав во дневна да си го гледам додека мама и тато шетаа лево десно
Последен филм што го гледав е... Како имаше една песна? you are to big to fit in here,you are to big to fit in here ah ah ah !!!!! хахахахахаха прв пат кога го гледав се изгазив од смеење А јас последен филм што го гледав е white chics!
Последен филм што го гледав е... Уф. Моќен! Добар! Гето, крвав, темен, тежок филм. Ethan Hawke, Don Cheadle Ептен го препорачувам. Повеќе е скроен за машки де, ама и женски со мускулчиња може да го погледнат
Последен филм што го гледав е... Say anything - го немав гледано ова филмче со култната сцена , не е лош ко за тоа време, Џон Кјузак е дефинитивно многу сладок како младич Love and other drugs - Преубав, многу моќен, нетипична романтична комедија, филмот нуди многу повеќе. Прекрасен, филм кој мора да се погледне. The Green Hornet - очекував да биде и поглупав, пријатно сум изненадена, но трае предолго...
Последен филм што го гледав е... Mean girls 2-Го изгледав интерсно филмче, но првиот дел е подобар. Ranjeni oreo - серијата не ја загледав не ми беше некако интересен по рекламите,потоа го симнав филмот на мајка ми па и јас го изгледав и ми се допадна .
Последен филм што го гледав е... Го гледав "The ugly truth" со Кетрин Хејгл и Герард Батлер.Убав филм за попладневно опуштање.
Последен филм што го гледав е... По незнам кој пат го гледав Gia со Angelina Jolie, одличен филм и никогаш не ми е досаден. Кој не го гледал му го препорачувам