Последен филм што го гледав е... The Forgotten. Трилер, драма Филм за мајчинката љубов до каде е спремна да отиде. На што се е спремна мајката за да го врати детето и колкава е нејзината љубов. Задолжително погледнете, филмот е сосема неизвесен до самиот крај
Последен филм што го гледав е... Убав, убав... И прича, и локација, и виното и храната, а за љубовта и да не зборувам. Ме разнежни, како млада пубертетлика.
Последен филм што го гледав е... истово и јас го мислев дури го гледав филмот,незнам Kристен воопшто не ми е убава,а тој многу секси беше последен гледан филм многу,многу ми се допадна
Последен филм што го гледав е... Последен филм кој го гледав е Attack on Darfur. Филм базиран на вистинска приказна, за геноцидот што сеуште се случува во Судан (за луѓе со слабо срце не го препорачувам). Предобар филм, откако го изгледав останав без зборови...
Последен филм што го гледав е... Good Hair Многу ми беше интересен Не знаев дека баш толку проблеми си имаат со косата црнците
Последен филм што го гледав е... До сега го гледав, многу е убав и се изнаплакав...ах, Џерард Батлер, аххх...а и Хилари Свонк беше ок, само што бараше да легне со тој другиот?
Последен филм што го гледав е... Преубав филм...Не знам како ми се лизнал низ прсти, па не сум го изгледала досега. Дефинитивно влегува во мојата топ листа на филмови!