Последен филм што го гледав е... Изгледав два денес...прво Малена еден од моите омилени ни сама незнам веќе по кој пат го гледам.Сцената со цигарата ми е посебна...мислам дека нема некој што го гледал филмот и кој ќе каже дека не му се допаѓа.А и Моника е прекрасна.Немам други зборови за да го опишам филмот... И потоа се вратив малку во детството и во бајките на Дизни и си го гледав The Princess аnd тhe frog исто толку добро како и останатите бајки,само секако со подобри ефекти пошто е анимирано и е најново http://www.youtube.com/watch?v=XmlZhrmMAhc
Последен филм што го гледав е... Devil Го рачунаат како хорор филм, но сум гледала многу многу пострашни филмови кои вредат да се наречат хорори. Од филмот очекував многу повеќе од тоа што го добив.
Последен филм што го гледав е... последен Филм што го гледав е BLACK SWAN луге филмот е НЕВЕРОЈАТНО МНОГУ ДОБАР посебно како natalie portman игра во филмот исто и milla kunis мора да го погледнете филмов
Последен филм што го гледав е... Јас го гледав вчера и се разочарав. Очекував вториот дел да биде со подобри глумци, а не со некои Disney wannabes
Последен филм што го гледав е... Трилер/акција не беше кој знае што ама Бен Афлек беше супер згоден во филмот
Последен филм што го гледав е... Mногу ми се допадна,сеуште сум под имресии го изгледав во 3д девојки да не знаете кој актер беше тој со мустаките,што му експлодира клубот?
Последен филм што го гледав е... Презадоволна сум. Го препорачувам на сите, што сакаат убава акција со добри ефекти!!!
Последен филм што го гледав е... Mean girls Не знам по кој пат на телма Сега и вториот дел ќе го симнам !
Последен филм што го гледав е... Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay. . Многу лудо филмче,си се изнасмеав
Последен филм што го гледав е... Последен филм што сум го гледал беше СИ БЕШЕ ЕДНАШ ЕДЕН ВО КИНА со ЏЕТ ЛИ во главна улога. Убав кун-фу стил и тематика, и Долина на волците ДОБАР МИ ЕЕЕ