Последен филм што го гледав е... И кратка рецензија

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од LaFille, 31 јануари 2010.

1. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.875
    Допаѓања:
    16.035
    Да, да. Малку глупо е што нема продолжение. Како недовршено.

На LoneWolfGuy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Karlito24

Karlito24 Активен член

Се зачлени на:
    6 септември 2025
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    77
    "Неможам вечерва, ме боли главата."
    Го гледав многу пати

3. f.girl

f.girl Форумски идол

Се зачлени на:
    7 октомври 2015
    Пораки:
    2.274
    Допаѓања:
    33.224
    Леле филмов... Едно видео изгледав на инста за него и после буквално цел feed се преплави со кратки исечоци, и нормално не можев да останам имуна на такви edits од Caleb па морав да го изгледам :$ :wasntme:

Не зажалив, баш ми се допадна целиот концепт и романтизирање на Дракула, убаво е што ставиле акцент на неговата емотивна страна, претставен е како вистински џентлмен кој бескрајно ја обожава својата жена. Од самиот почеток преку екран се чувствува љубовта меѓу нив двајца и тој впечаток се провлекува до самиот крај. Дури и посакав поинаку да да завршеше, заслужуваа happily ever after тип на приказна како јагода на шлагот :inlove: Обично не сакам љубовни клише сценарија ама не знам што се случи со мене додека го гледав филмов :tmi: Одлична беше глумата на Caleb, има таква неспецифична и уникатна убавина и талент, баш му легна улогата.

Иако приказната нема некоја значајна филмска тежина и комплелсност, сепак вреди да се погледне оваа нова, реинкарнирана верзија на грофот Дракула прикажана низ призма на љубовта. Филмов би го препорачала на некој што би сакал да гледа нешто романтично, нема ни х од хорор, "ванила хорор" е ова :D

На MeowMeow, Eunoia, -Iris- и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. FlirtBerry

FlirtBerry Активен член

Се зачлени на:
    Среда
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    210
    10000/10.
    Преубава љубовна приказна, не сум задоволна од крајот само, но 400г ја бара и умира на крај за неа.
    Инаку ја мислев дека е романски, мислам дека некаде бев прочитала дека актерката е од Романија и е нејзина прва улога.