Последен филм што го гледав е... Evelyn (2002) Филмот е базиран на вистинска приказна. Станува збор зе едно семејство кога пред Божиќ мајката го напушта мажот и своите три деца за да побегне со љубовникот. Таткото, иаку многу ги сака своите деца, државата му ги одзема бидејќи е незапослен и неможе да ги издржува. Судијата му ветува дека откако ке застане финансиски на нозе, државата ќе му ги врати децата кои привремено се сместени во сирочишта. Но тоа не се случува.... Таткото ќе треба да се бори против уставот на државата за да си ги врати своите деца. Филмот е чиста десетка и вреди да се погледне - бар оние кои уживаат во вакви потресни драми
Последен филм што го гледав е... Икрено очекував многу помалку од филмот, што не сакав ни да го гледам. Но морам да кажам дека пријатно ме изненади!! Боите, музиката и секако танцувањето толку ми се допаднаа што посакав и јас да се качам на сцената со толку шминка и пердуви. Го препорачувам, особено за оние кои сакаат танц.
Последен филм што го гледав е... ми се бендиса ама добро е да се прочита и книгата Spoiler нормално некои сцени ги нема од книгата и некои работи се многу поубаво опишани
Последен филм што го гледав е... Леле јас за овој филм барам линк подолго време и никако да најдам а има голема желба да го гледам,може да ми прикачиш едно линкче
Последен филм што го гледав е... Мислев дека е хорор, но воопшто не е. Хилари е во улога на млада докторка која одучува да се пресели во нов стан, и наоѓа совршена понуда. Уште од првиот ден таа има некое чудно чувство.... И да не го кажувам, погледнете го!