Последен филм што го гледав е... Не за филмот, туку за Џони мој На кој мозок му текнале толку ненормални работи, одвратно, зажалив што го пуштив
Последен филм што го гледав е... И јас последен филм што го гледав ми беше овој Life as we know it лесно филмче единствено што на делови го гледав постојано ме прекинуваа гости по дома и не го видов крајот
Последен филм што го гледав е... Почнав да го гледам ама ме прекинаа... Туу бре,деновиве ме фатила некоја пиратска манија!
Последен филм што го гледав е... Многу дообар филм а овој крајот не ми се свиѓаше незнам дали ќе има втор дел или веќе има .. ама како и да е предобар е филмов .. ви ги препорачувам за сите што сакате трилери
Последен филм што го гледав е... Прекрасен филм. Не знам како досега не сум го гледала. Уште една потврда на правилото - каде што ќе стапне белиот човек, беда носи со себе. Филмот почнува живописно, посакував да се најдам таму и да можам да живеам едноставно и скромно, да ја дишам природата... А после ...
Последен филм што го гледав е... The Nanny diaries Претставено е типично богато американско семејство,каде што во преден план се материјалните вредности и се занемарени чувствата на децата,нивната потреба од родителска љубов и внимание. Лесно филмче,лимонатка,драма,комедија,мене ептен ми се допадна
Последен филм што го гледав е... Tangled... Топло Ви го препорачувам на сите кој сте по анимацијата и сакате да се насмеете
Последен филм што го гледав е... 13/2010 Го има на замундата за симнување... препорака од мене има зошто е малку поразличен и секако има дејствие.. најубавото нешто е дека сепак има психа која ја дава динамиката на филмот до крај... Доста познати фаци глумат (и искрено јас не го погодив крајот) http://www.impawards.com/2010/thirteen_xlg.html