Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Кхм, да го прочистам грлово.

Сум слушала дома радио од мојот мобилен и на спикер сум уклучила.
    И одам јас по пат и си ставам слушалки од досада и си уклучувам радио и си слушам како дебил. Тоа ечи кај стигне. Што им е на луѓево си викам вака што ме загледуваат ?? Уште тие сите будали јас паметната.
    Застанав се гледав супер бев , нит прљава, нит бушава, нит размачкана. И одам на автобуска, гледам една другарка, вадам слушалките да се поздравам и што да видам бре ...
    Ми идеше да се закопам во земја ... Спикерот трешти, а јас џабе слушалки на ушите. :rofl:
    од тогаш стално си проверувам.

На sweet-bebufce, joana18, srcekrsacka и 18 други им се допаѓа ова.
  2. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Со другарка ми во бутик за детска облека влеговме да бараме нешто за нас :rofl: :tmi:

3. avriill

avriill Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    16
    Кога бев кај вујко ми на гости во Скопје..како сум се усрамила :$
    Си седев на клупи, и јадев сладолед..Почнал сладоледот да ми се топи на земја, цело вирче се напрајло, а јас се ѕверам во машките на клупата карши мене..И од ко го дојадов, станав и си велам: „Сега че поминам покрај нив , да вида тие шо се вика прилепчанка..“ И бидејќи не го видов вирчето од сладолед, цапнав директно на него, а носев јадранки што ми се лизгаат и на сето згора и плочките беа од оние што се лизгаат...И си цапнувам јас, арно ама, ко сум се слизнала, заминав до кај машките на кој што му се пулев. Се отепаа од смеење, а јас си заминав со сладолед на газ :rofl: :D :D :D :D

4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Не знаев дека е глупост , мајка ми ми кажа |( Само што се вратив од град , го разбудив брат ми да оди до Мекдоналдс да ми купи оброци . И нормално , ме отера кај што не треба (или треба :^) )

5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Дури сега го приметив бубачето на Блонд. :tmi:
    За малце ќе ја разбудев сестра ми да ја утепа. :tmi:
    Ама добро одев со тркалцето напред назад на маусот. :)
    незнаете само колку имам страв, и колку мрзам инсекти :geek:

6. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    исто и мене ми се има случено :wasntme: ...и така ја викам јас мајка ми прашувајки се зошто не ми прави пена шампонот...кога гледа она јас со субрина си се мијам :rock:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.278
    Допаѓања:
    6.772
    Mи беше досадно дома и си седев во една соба кога гледам на гранката од прозорецот - мачката од комшијата .
    Бидејќи ептен ја мразам таа мачка ( ми го има изедено хрчакот-само опашката ја најдов ) и викам :ела ми мац , мац..и дојдее..
    леле коа ја грабнав алал да ми е :D
    Ja затворив в соба и ни две ни три ,скинав зелени сливи на кои уште не им беше стврдната коската..како што беше грда таа мачката како Хитлер и реков: аа сега Хитлерче да видиме на кој му јадиш ти хрчакот !..ја гаѓав 10 минути со тоа сливите и ич не ми е криво ! :rofl: На крајот и велам Ч за ова на никој ништо ме разбра ли ! .. :drunk:
    Си заслужи поштено бе :devil:

На summer-lover, WarriorAngel, shushu и 8 други им се допаѓа ова.
  8. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Во основно ја полеав другарка ми со кока-кола ненамерно, бркав другар. Она демек да се напраи фраерка, рок фазон фураше па не смееше да и напраи некој нешто ми истури цело шише вода врз глава. Јас барем не се лепев. :D
    На крај, така си седев цел час кај класната и кога заврши отидов да ја прашам дали може да си одам дома, да се пресоблечам. Одговорот кој го добив беше: Оди си, јас пак мислев испотена си.
    Што сум јас бе, па да се испотам што и фармерки, коса и маица да ми се целосно мокри?

9. Lima87

Lima87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    280
    Земав пари на заем зошто од понеделник почнувам на работа и ги потрошив ;( Е сега од понеделник нов заем и кога ќе дојде време за плата само ќе се раздолжам и пак ќе се задолжам :clap:

10. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Ја искршив антената кај тетка ми у соба. И така си ја наместив да стои исправено, ко демек ништо не и е.. Сега коа ќе види ќе има урлање :/

11. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Си го треснав маусот од земја, ама онака здраво и машки го лупнав не го треснав од негде 60 cm висина.

Бидејки дома кречиме и цела куќа е хаос и не е се на свое место, масичката која ми е до кревет е со стакло одозгора, ама стаклото негде си чека ред за бањање сега е само тоа рамката/постољето или како и да се вика, воглавно само некои шипки.
    И така занесена штракам по Феминава ми текна дека ми се пуши цигара и се залетав по цигарите во дневна, пошто маусот е вајрлес, т.е. без кабел може сегде да го влечкам, и го земам по навика да го ставам на масичката онака залетна го спуштам лефтерно абе кога тресна и батерии и све му излета. Али добро е работи.
    Добро што Петко не се разбуди, имаше он мене да ме тресне зошто по којзнае кој пат го трескам тој маус од земја, се некако ми се лизга и паѓа самиот :rofl: :$ .

Добро е што не ми текна лап-топот да го ставам на маса, дури тогаш ќе беше весело :lol: .

12. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009

На angelce7, Gargamel и butterfly.93 им се допаѓа ова.
  13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Интаљирував, и деинстаљирував програми. :P Арно ама цел ми се укочи компјутерооот. И сега ај викам рестарт. Кога будалава нејќе. :o Ај да го искучам, стискам долго, стискам на копето за гаснење нејќе. :o И ни два ни три, цап дирекно од струја го извадив.. Почекав малце да се стабилизира и да го уклучам, кога.. на секое приближување ми светка штекерот. :sweat: И што ќе праиш.. Зимам продужен кабел.. и го уклучувам компјутерот.. ај го опраив некако.. И после ми текна- абе сестра ми уште малце ќе дојде. :sweat: Ај го враќам продужниот у шпаиз.. и сега доаѓа моментот да го уклучам во штекер. :sweat: И си пеам..

Хепи брдеј ту јуу
    гурни прекидач у струју
    пецнути те стуја нече
    цео свет се око тебе не окрече
    само једна струја
    али ти си јака :muscle:

И ај го уклучив некако, и компјутерот.. И така хепи енд. :rofl:

14. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Последна....го вратив назад саатот кај дечко ми на мобилен, да остане подолго и да не си оди. И каснеше после и ми се налути :(

На LittlePinky, joana18, srcekrsacka и 3 други им се допаѓа ова.
  15. foreverbeautiful

foreverbeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    8
    ќе ја запалев кујната,па куќата................ :|

На Freak.of.nature му/ѝ се допаѓа ова.
  16. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Станувам денес и целата поспана, па и неубаво избришана од тушот, мокра спијам и одам. Седнав да видам што има на нет, и занесена целата така слушам некој тропа на вратата во дневната ама силно тропа. Бев сигурна дека сестра ми е, секогаш вака прави и бега за да станам од компјутерот.
    И толку ми требаше за да ми пукне филмот, коа се издрав будало не тропај ќе те убијам ретардацијо една :wasntme: Коа се вртам една пријателка на мајка ми :o Многу рано дошла бе |( Лошо ми стана коа ја видов се стаписа и она, ама како и се издрав :x И после и викам леле извини сестра ми те мислев, седни сеа ќе ја викнам мајка ми.. Како да ја погледнам сега, абе бруки :x

На Freak.of.nature му/ѝ се допаѓа ова.
  17. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Пред некој ден седам на компјутер пишувам со една колешка и наеднаш ми се отвораат еден куп програми,леле реков што му е сега на компјутеров му мавам рестарт и повторно истот,ја викнав другарка ми и таа се чуди,го видов дечкото што ми го преинсталира компјутерот и тој исто се чуди како е можно сам компјутерот и плус за брзо време да ми отвора секакви програми можи едно 10 пати му манав рестарт и на крај ми текна дека е можно ова само со шифт и гледам на тастаурата закочено копчето за шифт....бевме собрани четворица а ни на еден да ни текни да се ѕирниме во тастатурата...за малце само што не го однесов на праење компјутерот а можев и да си го прегорам.... :^)

18. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    Многу сум смотана на моменти, ама ептен.

Бегав од едно куче на пат за дома и се ставив во петта брзина, чиниш ќе полетав. Ми текна пред врата дека џвакам иста мастика од прееска и се изнервирав и решив дека ќе го кршам законот - сакав да ја плукнам на улица. Така улетана, ја плукнав.

Ама наместо на улица, си ја плукнав во деколтето, па еве сега седам и ја барам некаде на мене.

Оооооо забегана една! :fubar:

На LittlePinky, summer-lover, moni-00 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Ау, сабајле си излегов од дома со различни патики :rofl: Финтата беше што не забележав се додека не се вратив дома, дека и двете црни... Црно па се не види :D Хаха, ама не знам стварно како не ги загледав апликациите и напред и од страна, толку се различни, кој знае што си помислиле луѓево, а бев до кај едни мои пријатели и до продавница, убаво си ги прошетав! :lol: И згора на тоа, и патентот на панталоните ми бил откопчан, па една другарка ми вика: -Закопчај се, каде вака откопчана? А јас, паметната, мислам ми зборува за дуксерот и и враќам: -Не бе, жешко ми е! Оф мори мајко, сега кога се погледнав во огледало - сфатив. :tmi: Тоа ти се вика талент... :rofl:

На sweet-bebufce, LittlePinky, srcekrsacka и 3 други им се допаѓа ова.
  20. padme1517

padme1517 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    14
    Вчера се јавив кај еден другар и кога ме праша кој е,јас му одговорив една будала што треска глупости кога ќе се напие еспресо.