Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Кхм, да го прочистам грлово.

Сум слушала дома радио од мојот мобилен и на спикер сум уклучила.
    И одам јас по пат и си ставам слушалки од досада и си уклучувам радио и си слушам како дебил. Тоа ечи кај стигне. Што им е на луѓево си викам вака што ме загледуваат ?? Уште тие сите будали јас паметната.
    Застанав се гледав супер бев , нит прљава, нит бушава, нит размачкана. И одам на автобуска, гледам една другарка, вадам слушалките да се поздравам и што да видам бре ...
    Ми идеше да се закопам во земја ... Спикерот трешти, а јас џабе слушалки на ушите. :rofl:
    од тогаш стално си проверувам.

На sweet-bebufce, joana18, srcekrsacka и 18 други им се допаѓа ова.
  2. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Со другарка ми во бутик за детска облека влеговме да бараме нешто за нас :rofl: :tmi:

3. avriill

avriill Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    16
    Кога бев кај вујко ми на гости во Скопје..како сум се усрамила :$
    Си седев на клупи, и јадев сладолед..Почнал сладоледот да ми се топи на земја, цело вирче се напрајло, а јас се ѕверам во машките на клупата карши мене..И од ко го дојадов, станав и си велам: „Сега че поминам покрај нив , да вида тие шо се вика прилепчанка..“ И бидејќи не го видов вирчето од сладолед, цапнав директно на него, а носев јадранки што ми се лизгаат и на сето згора и плочките беа од оние што се лизгаат...И си цапнувам јас, арно ама, ко сум се слизнала, заминав до кај машките на кој што му се пулев. Се отепаа од смеење, а јас си заминав со сладолед на газ :rofl: :D :D :D :D

4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Не знаев дека е глупост , мајка ми ми кажа |( Само што се вратив од град , го разбудив брат ми да оди до Мекдоналдс да ми купи оброци . И нормално , ме отера кај што не треба (или треба :^) )

5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Дури сега го приметив бубачето на Блонд. :tmi:
    За малце ќе ја разбудев сестра ми да ја утепа. :tmi:
    Ама добро одев со тркалцето напред назад на маусот. :)
    незнаете само колку имам страв, и колку мрзам инсекти :geek:

6. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    исто и мене ми се има случено :wasntme: ...и така ја викам јас мајка ми прашувајки се зошто не ми прави пена шампонот...кога гледа она јас со субрина си се мијам :rock:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.249
    Допаѓања:
    6.731
    Mи беше досадно дома и си седев во една соба кога гледам на гранката од прозорецот - мачката од комшијата .
    Бидејќи ептен ја мразам таа мачка ( ми го има изедено хрчакот-само опашката ја најдов ) и викам :ела ми мац , мац..и дојдее..
    леле коа ја грабнав алал да ми е :D
    Ja затворив в соба и ни две ни три ,скинав зелени сливи на кои уште не им беше стврдната коската..како што беше грда таа мачката како Хитлер и реков: аа сега Хитлерче да видиме на кој му јадиш ти хрчакот !..ја гаѓав 10 минути со тоа сливите и ич не ми е криво ! :rofl: На крајот и велам Ч за ова на никој ништо ме разбра ли ! .. :drunk:
    Си заслужи поштено бе :devil:

На summer-lover, WarriorAngel, shushu и 8 други им се допаѓа ова.
  8. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Во основно ја полеав другарка ми со кока-кола ненамерно, бркав другар. Она демек да се напраи фраерка, рок фазон фураше па не смееше да и напраи некој нешто ми истури цело шише вода врз глава. Јас барем не се лепев. :D
    На крај, така си седев цел час кај класната и кога заврши отидов да ја прашам дали може да си одам дома, да се пресоблечам. Одговорот кој го добив беше: Оди си, јас пак мислев испотена си.
    Што сум јас бе, па да се испотам што и фармерки, коса и маица да ми се целосно мокри?

9. Lima87

Lima87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    280
    Земав пари на заем зошто од понеделник почнувам на работа и ги потрошив ;( Е сега од понеделник нов заем и кога ќе дојде време за плата само ќе се раздолжам и пак ќе се задолжам :clap:

10. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Ја искршив антената кај тетка ми у соба. И така си ја наместив да стои исправено, ко демек ништо не и е.. Сега коа ќе види ќе има урлање :/

11. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Си го треснав маусот од земја, ама онака здраво и машки го лупнав не го треснав од негде 60 cm висина.

Бидејки дома кречиме и цела куќа е хаос и не е се на свое место, масичката која ми е до кревет е со стакло одозгора, ама стаклото негде си чека ред за бањање сега е само тоа рамката/постољето или како и да се вика, воглавно само некои шипки.
    И така занесена штракам по Феминава ми текна дека ми се пуши цигара и се залетав по цигарите во дневна, пошто маусот е вајрлес, т.е. без кабел може сегде да го влечкам, и го земам по навика да го ставам на масичката онака залетна го спуштам лефтерно абе кога тресна и батерии и све му излета. Али добро е работи.
    Добро што Петко не се разбуди, имаше он мене да ме тресне зошто по којзнае кој пат го трескам тој маус од земја, се некако ми се лизга и паѓа самиот :rofl: :$ .

Добро е што не ми текна лап-топот да го ставам на маса, дури тогаш ќе беше весело :lol: .

12. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991

На angelce7, Gargamel и butterfly.93 им се допаѓа ова.
  13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Интаљирував, и деинстаљирував програми. :P Арно ама цел ми се укочи компјутерооот. И сега ај викам рестарт. Кога будалава нејќе. :o Ај да го искучам, стискам долго, стискам на копето за гаснење нејќе. :o И ни два ни три, цап дирекно од струја го извадив.. Почекав малце да се стабилизира и да го уклучам, кога.. на секое приближување ми светка штекерот. :sweat: И што ќе праиш.. Зимам продужен кабел.. и го уклучувам компјутерот.. ај го опраив некако.. И после ми текна- абе сестра ми уште малце ќе дојде. :sweat: Ај го враќам продужниот у шпаиз.. и сега доаѓа моментот да го уклучам во штекер. :sweat: И си пеам..

Хепи брдеј ту јуу
    гурни прекидач у струју
    пецнути те стуја нече
    цео свет се око тебе не окрече
    само једна струја
    али ти си јака :muscle:

И ај го уклучив некако, и компјутерот.. И така хепи енд. :rofl:

14. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Последна....го вратив назад саатот кај дечко ми на мобилен, да остане подолго и да не си оди. И каснеше после и ми се налути :(

На LittlePinky, joana18, srcekrsacka и 3 други им се допаѓа ова.
  15. foreverbeautiful

foreverbeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    8
    ќе ја запалев кујната,па куќата................ :|

На Freak.of.nature му/ѝ се допаѓа ова.
  16. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Станувам денес и целата поспана, па и неубаво избришана од тушот, мокра спијам и одам. Седнав да видам што има на нет, и занесена целата така слушам некој тропа на вратата во дневната ама силно тропа. Бев сигурна дека сестра ми е, секогаш вака прави и бега за да станам од компјутерот.
    И толку ми требаше за да ми пукне филмот, коа се издрав будало не тропај ќе те убијам ретардацијо една :wasntme: Коа се вртам една пријателка на мајка ми :o Многу рано дошла бе |( Лошо ми стана коа ја видов се стаписа и она, ама како и се издрав :x И после и викам леле извини сестра ми те мислев, седни сеа ќе ја викнам мајка ми.. Како да ја погледнам сега, абе бруки :x

На Freak.of.nature му/ѝ се допаѓа ова.
  17. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Пред некој ден седам на компјутер пишувам со една колешка и наеднаш ми се отвораат еден куп програми,леле реков што му е сега на компјутеров му мавам рестарт и повторно истот,ја викнав другарка ми и таа се чуди,го видов дечкото што ми го преинсталира компјутерот и тој исто се чуди како е можно сам компјутерот и плус за брзо време да ми отвора секакви програми можи едно 10 пати му манав рестарт и на крај ми текна дека е можно ова само со шифт и гледам на тастаурата закочено копчето за шифт....бевме собрани четворица а ни на еден да ни текни да се ѕирниме во тастатурата...за малце само што не го однесов на праење компјутерот а можев и да си го прегорам.... :^)

18. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Многу сум смотана на моменти, ама ептен.

Бегав од едно куче на пат за дома и се ставив во петта брзина, чиниш ќе полетав. Ми текна пред врата дека џвакам иста мастика од прееска и се изнервирав и решив дека ќе го кршам законот - сакав да ја плукнам на улица. Така улетана, ја плукнав.

Ама наместо на улица, си ја плукнав во деколтето, па еве сега седам и ја барам некаде на мене.

Оооооо забегана една! :fubar:

На LittlePinky, summer-lover, moni-00 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Ау, сабајле си излегов од дома со различни патики :rofl: Финтата беше што не забележав се додека не се вратив дома, дека и двете црни... Црно па се не види :D Хаха, ама не знам стварно како не ги загледав апликациите и напред и од страна, толку се различни, кој знае што си помислиле луѓево, а бев до кај едни мои пријатели и до продавница, убаво си ги прошетав! :lol: И згора на тоа, и патентот на панталоните ми бил откопчан, па една другарка ми вика: -Закопчај се, каде вака откопчана? А јас, паметната, мислам ми зборува за дуксерот и и враќам: -Не бе, жешко ми е! Оф мори мајко, сега кога се погледнав во огледало - сфатив. :tmi: Тоа ти се вика талент... :rofl:

На sweet-bebufce, LittlePinky, srcekrsacka и 3 други им се допаѓа ова.
  20. padme1517

padme1517 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    14
    Вчера се јавив кај еден другар и кога ме праша кој е,јас му одговорив една будала што треска глупости кога ќе се напие еспресо.