Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.366
    Паа :wasntme: требаше да одиме на кафе со една другарка моја и дечко и и јас и мм , кога она малата ташничка ( па не е мн мала собира фиксен безжичен ) ми тежи повеќе од обично , а носев само цигари , мобилен , упаљач и .. :o безжичниот од дома :rofl: отварам јас да видам што ми тежи повеќе од нормално и имаше што да видам :$ и му викам на мм : ако ти ѕвони нешто со чуден звук , домашниот е :D ме гледа :^) од кде сеа тоа , викам : види :rofl: леле уште ме зеза за тоа , среќа што не фаќа мрежа до кафиќот каде бевме седнати :rofl::rofl::rofl:

На Nigredo Odor, CoCoGiiiRL, Pinky97 и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Taa

Taa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2009
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    69
    Ме фати љубомора и додека дечко ми беше излезен јас на еден дечко му пишав да види со кој седи и типот му кажал и во исто време ми пишаа... :D

На Summerlover му/ѝ се допаѓа ова.
  3. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Остај глупост што направив направив :@ама сметка на мобилниот колку направив не знам,:@ ќе ме кошта изгледа 400 денара плус од вообичаена сметка,:@:headbang: заштедата ќе ми иде за сметка наместо за облека.:headbang:
    Пошто Лилит мене не ми гледаше ја пратив порака на тарот за гледање:@и нормално пишав име, датум на раѓање, добив површни повратни одговори и кога ми стигна прашање дали сум во брак се откажав оти сфатив дека е измама:@:headbang:ама четири пораки пратив,(facepalm)ебате гледачката ако стварно гледа на тарот карти ќе знае дали сум во брак или не. :@
    Глупост направена е туку некој да не знае колку чини цената на пораката, да си знам посовреме, не сум навикната на правење и плаќање големи сметки.:rofl::lol:

На Jas! му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.781
    Прашај ја гледачката, ваљда цената е запишана во картите. :D

На Jas!, Lella, zhap4e и 3 други им се допаѓа ова.
  5. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    :rofl::lol:Да не пукнеш на цела мака ме изнасмеа.:lol::rofl:

На joy1 и Bender Rodriguez им се допаѓа ова.
  6. Chanell*

Chanell* Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2016
    Пораки:
    4.393
    Допаѓања:
    32.816
    Направив смути од калинка.
    Нема поголема глупост од ова!

Зошто ли мислев дека ќе испадне убаво, со иљадници микроскопски иритирачки семчиња, блендерот ќе си го сокршев :envy:

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    Му пишав :(:doh:

На Juicy, Dragonfly и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  8. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    12.619
    На една другарка и ја покажував бившата од дечкото на фејсбук (грешка беше што и ја покажував пред спиење, не заспавме :rofl:). И сабајлето стануваме гледам известување од девојчево. Јас успана целата не гледам какво известување е, си викам зошто од неа кога не ми е пријателка. Го читам известувањето: ми ја прифатила понудата за пријателство :smirk: Јас по грешка сум и пратила понуда (facepalm) И веднаш ја избришав, да не види мојов ќе си направи триста филмови дека којзнае зошто сум ја додала :smirk:

На Summerlover, Love...music и Згодно Момче им се допаѓа ова.
  9. lovely97

lovely97 Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2016
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    9.088
    Си бевме на кафе со другарките и јас ајде ќе си одам, ми стана некако досадно, и на испаѓање од кафичот под тарасата има скали, и си одам јас и тоа на последната скала како нозите да ми се заплеткаа и БУМ се треснав доле. Ај што паднав, паднав па и тие пушачите на тарасата горе ми се изнасмееја па и ме разгласиле дека сум паднала. :clap:

На Love...music, Jas! и Crna Dama им се допаѓа ова.
  10. Mazakis

Mazakis Активен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2016
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    76
    Еднашка ми се с-сна сообраќајна полиција за пребрзо возење во школска зона. Бидејки се исклучив веке од уличка на булевар кога тргнаа по мене со ротационите светла(во гужвата од коли) се напраив на будала и брзо накачив и до 100-ка. Од коа видов дека не се откажуваат од потерата, застанав на страна.
    Сообраќаецот излезе од колата и ми пријде велејки.
    " Долга смена беше, еден куп казни имам и кај и да е скоро завршува, треба да се враќам...ај сеа ако ми даеш една добра причина за твоето однесување ке те пуштам...дај ми една добра причина зошто не застана на првиот сигнал? "

Ја се замислив за неколку секунди и му викам:
    "Абе жена ми пред извесно време побегна за еден полицаец, па си реков да не е он да ме брка за да ми ја врати"

Ме пушти стварно чоекот и не прекина да се смее одејки накај колата патролна.

На Avokado, lovemme, Juicy и 12 други им се допаѓа ова.
  11. Little Pony

Little Pony Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2016
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    34
    Заборавив нова не отпакoвана тепсија во рерна и најлонот се истопи и мирисаше ужасно :tmi:

На Summerlover и Jas! им се допаѓа ова.
  12. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    Се заборавив се туширав со запален бољер и греалка...опасно сериозна работа е ова. :whew:

Последна измена: 8 декември 2016
    На Jas! му/ѝ се допаѓа ова.
  13. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.366
    Колешка и колега од мм беа кај нас дома на кафе и ајде да направам кафе за сите , сите пиеме благо , ама наместо благо , кафето беше солено (facepalm) среќа што мм го проба прв и изреагира навремено за да ги дигнам и да направам ново :whew: овие велат нема гајле се случува , ама јас во земја пропаднав :tmi: не за друго , првпат доаѓаат луѓето :tmi:

На CoCoGiiiRL, Vitaly, Love...music и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Си ја измив косата со гел за туширање|(

На Someonespecial, korisnichka, atala и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. emce.eme

emce.eme Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    216
    Топев сапун на шпорет во старо тенџере и ке праев течен сапун хехее

На celineparis, elimkd, teressa и 12 други им се допаѓа ова.
  16. korisnichka

korisnichka Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    607
    Допаѓања:
    1.394
    Жешко цептер тенџере на плотната од работната масаи сега е изгорена.. а од други тенџериња ништо не се познаваше..

17. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.003
    Допаѓања:
    51.851
    Правев кафе, и наместо во шолја за кафе, ставив лажичка кафе и врела вода во висока чаша за вода.

На Summerlover му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    18.028
    Мислам дека нема да стапнам во аптекава, додека се истите вработени. :tmi:

Влегов по Тајлол Хот за мене и Фервекси за тетка ми. Имаше гужва и јас така замислена Дурекси загледав на една сталажичка:|

Идам на ред и викам 5 Дурекси и 5 Тајлол Хот. Девојчево (генерација ми е) ме гледа :^) ^_^ и набројува што видови имаат и се свестувам што лупнав и викам ама на Фервекси мислев. :wasntme::$

Платив, тие позади не знам дали слушаа и гледаа јас брзо потезно дим да ме њама. (facepalm):whew:

На burthdaykake, Girly90, Milobebence и 27 други им се допаѓа ова.
  19. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.658
    Допаѓања:
    79.558

Јас кога и да појдам во аптека ги приметувам кондомите и си викам во себе: Немој само да спомнеш кондоми кога ќе те прашаат што ти треба. :D
    Инаку, последна глупост... се мислев дали да пишам ама ајде, нека излезе од мене. Се препознав и со непозната личност почнав да си зборам... што се кажав, нема да споделам тоа... :headbang:

На parksey, joy1, Espadrila и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    На моменти имам толку глупи испади што дури ми е срам и да помислувам на нив. :tmi:

Пред некој ден ѕвонам на такси, и само што излегувам пред зграда одма гледам се приближува едно такси накај мене. А ја глупа си велам нема шанси толку брзо да дојде, сигурно е за некој друг.
    И како улава си стојам со торбиците пред мене и си чекам... Таксистот си чека, чека, и едно време ме гледа и излегува од кола и ми вели абе девојче за тебе да не е таксито, и ја упорна му велам неее јас друго такви викнав и му кажувам име Х, тој вели па девојче јас возам за тоа такси, јас пак упорна, ама не пишува така на таксито, тој ме разубедува и на крај виде не виде со кој си има работа ми вели дојди од пред на колата да видиш што пишува :rofl:
    Леле кога видов дека е тоа такси ми идеше во земја да пропаднам.
    После му се извинував на човекот, ама ми виде сеирот на големо :lol: Среќа не ме остави на сред пат, уште да си го „чекам“ моето такси.

На Nigredo Odor, parksey, CoCoGiiiRL и 10 други им се допаѓа ова.