Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.381
    Утрово во пекара на продавачката и побарав мекица со крем (facepalm) а сакав да кажам крофна со крем ( имаат и со џем , а јас ич не ги сакам тие ) :drunk:

На Arthur му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.428
    Пред неколку месеци на автобуска станица во Тетово , на вработената на шалтер за издавање билети и велам "ве молам карта за Тетово", а таа целата ваква:drunk: ми вика "заТетово? па во Тетово си "
    Кога ми текна што направив и велам : "се извинувам, за Скопје ,ми отишол паметот":bandit:,патем се изнасмеавме и двете:rofl:.
    Лани лето си купив костим за капење и си наравив селфи на огледало за да и пратам слика на сестра ми ,да се пофалам и да ми даде критика .
    Но, за бељата имаа иста профилна слика со зет ми,па наместо неа,јас сум ја пратила на него:drunk:
    Целиот во збунка ја прашал сестра ми"што и е на Ilyan, види што ми праќа" и се пресмеале еден со друг. Потоа паднаа многу шали на моја сметка,башка и маж ми се изнасмеа и ме ребраа цела недела:rofl:

На burthdaykake, Pretty Woman, Someonespecial и 19 други им се допаѓа ова.
  3. TheGirl23

TheGirl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2017
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    2.905
    Вчера во маркетот, зедов еден куп чоколади и доаѓа ред да наплатам, си вадам јас стотче ставајки ги чоколадите во ќеса па и кусур си чекам:rofl:...Кога касиерката ми повторува колку треба да платам, леле бруки. Доплатив колку треба се извинив и дим да ме нема.:lol:

На Anarchy, muchacha_a, Arthur и 4 други им се допаѓа ова.
  4. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.776
    Допаѓања:
    6.710
    Отидов во маркет со 1000ка и ја прескокнав сметката.
    Се избрукав....:|

На muchacha_a и Arthur им се допаѓа ова.
  5. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.811
    Допаѓања:
    325.437
    @ilyan ма :rofl::rofl: како се смеев на ова погоре.Зар ти не беше еднаш кога сакаше огледалото за пробување чевли да го купиш?
    :D увек имаш смешни ситуации

На YoungandBeautiful, mal.ecka, celineparis и 2 други им се допаѓа ова.
  6. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.428
    :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Да да ,во кинеската продацница кога се обрукав:rofl:

На mal.ecka, Arthur и joy1 им се допаѓа ова.
  7. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Ми текнува на една од нова година.
    Си идеме со сестра ми со такси накај дома и на крај човеков кажува 350 и нешто денари да се плати , сестра ми му дала 300 ама мене ми се видоа како 400 и му викам задржете го кусурот :rofl::rofl:

На burthdaykake, Osamena devojka, Pretty Woman и 8 други им се допаѓа ова.
  8. CrazyGirl15

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.381
    Мене ми текна на една , баш беше Слаткат и Токсикологија тогаш во диското каде излегував :rofl: одамна е ова , пред 12 години сигурно :rofl: бев излезена со друштво , а сестра ми со тогашниот дечко и друштво на исто место бевме , само они на еден ќош ние на друг . И сега , завршија овие со пеење , ај да си одиме . Сестра ми вика ќе не однесе Даре до дома и така е со кола , ќе те земеме и тебе . Ај добро , јас запнав да се сликам со некој од Токсикологија , АцеНЛ мислам беше , Тони Зен и Слаткар . Се вртам што да видам , трчаат накај паркинг Слаткар , по него Тони Зен , по нив АцеНЛ а по нив повеќе од пола диско :D си велам кај ќе се сликам гледај колку луѓе ги бркаат :| ај заминав . Стигаме пред врата кај нас и сеа јас чекам сестра ми да излезе , а она ми вели : Крејзи иди ти , јас ќе се задржам 2 минути :D само пази да не те сетат дека си дошла , као демек заедно сме дошле :wasntme: ја оок :^) излегувам од кола и каква сум трапава , едвај отклучив врата . Остај тоа , надвор снег а од врата кога влегувам право на плочки , коа се испружив и паднав мислам земјотрес предизвикав :drunk:(facepalm) позади мене влегува сестра ми и вика : добро бре Крејзи еднаш те замолив ко човек да не те осетат , ти куќава на глава ќе им ја срушиш :clap: бар труби да викневме за свеченото твое враќање од диско :D

На Nalutena1, Arthur и LittlePinky им се допаѓа ова.
  9. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.575
    Станав за да се сликам со еден другар во кафана а позади мене некој човек си застанал, а јас ни да го видам ни ништо гледав чашата кај да ја оставам на маса и давам два чекори наназад и тој непознатиот дечко го фатив за рака и викам ај сликајте не. :?:(facepalm)

На Pretty Woman, Βικτωρία, muchacha_a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    173.001
    На 9 год одеше во диско?:^)

11. Nigredo Odor

Nigredo Odor Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    3.549
    Допаѓања:
    19.467
    Настанов се случи неодамна во една локална книжарница...

Влеговме со мајка ми да купиме папка за складирање документи, и во меѓувреме додека она правеше муабет на мобилен, јас здогледав интересни моливчиња за првооделенци горе со пердувче, и ми текна дека тоа може да биде супер подарок играчка за мојот мачор. Подавам рака да земам еден, додека во истиот момент продавачката до мене на прсти реди предмети горе на рафтот. И јас таман да повлечам еден од фамозните моливи, ѝ ја стапнувам ногавицата од панталоната и наеднаш во дел од секунда слушам звук на лелек, и пад.. Кога што ќе видам, продавачката се испружила како крушка, а врз неа паѓаат моите пердувести моливи.

Мајка ми па у паника се истрчува, погледнува надолу (накај продавачката) и вика ,,Леле Одор, добро си''? Застануе на секунда, подразмислува, сфаќа дека не сум јас, и ѝ се испушта ,,Ааа па добро, не си била ти''. Абе ми дојде во земја да се укопам. :x (n)

Сва среќа па продавачката не беше некоја злочка, почна да се смее и да прави шеги на сопствен рачун, иначе..

Последна измена: 26 септември 2017
    На Pretty Woman, BarbaraMorii, crimson и 11 други им се допаѓа ова.
  12. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.428
    "Напредни "се денешниве деца :x.

На Dust му/ѝ се допаѓа ова.
  13. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.230
    Пратив risky message:D

На celineparis му/ѝ се допаѓа ова.
  14. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Седната на задно седиште во такси, му одговарав на прашањата на таксистот мислејќи дека мене ми зборува, а тој си зборувал на телефон :rofl: :lol: :$ :$ :$ :$ :tmi: :tmi: :tmi: :tmi:

Се надевам никогаш нема да го видам човекот.

На Osamena devojka, Milobebence, shesnorookie и 15 други им се допаѓа ова.
  15. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.428
    Ме пресмеа :rofl::rofl:,имало и бетер од мене:rofl:

На Animali, BrokenHeartA95, iloveyou29 и 5 други им се допаѓа ова.
  16. CrazyGirl15

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.381
    На 9 не , ама на 13 да :D дисково беше во село каде што пораснав , плус сестра ми беше со мене :) и секако алкохол не даваа на помали од 16 год . Човекот што го држеше диското беше пријател на татко ми :) па ме познаваше и мене :)

П . С . Погрешно сум пресметала :headbang: од авион се гледа дека математика не ми е јака страна :drunk:

17. ушко

ушко Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    2.277
    Тоа не е глупост,снаодливост е :D

На Osamena devojka, Animali, Dadusicka и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    Ми излезе на фб event некаков митинг/журка на УМС на ВМРО и земав да го поканам @Читател (на зезанција се разбира, стално така се троламе :rofl:)... арно ама, по грешка сосе него штиклирав и пратив инвајт и на една познаничка, повозрасна и озбилна жена :tmi: 8-| :D

На Animali, Pretty Woman, Nigredo Odor и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.343
    Чаршавот здиплен место во регал, тргнав да го ставам во фрижидер
    ..(facepalm)

На Osamena devojka, BrokenHeartA95, Pretty Woman и 3 други им се допаѓа ова.
  20. macka5

macka5 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2014
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    307
    Требаше на брат ми да му пратам некоја луда фотка ии по грешка заврши кај телеком на е-маил...
    А да и друга работа бев во тоалет во еден кафич и не се заклучив и ми влезе некој без да тропне и место зафатено му рекоз здраво.. хахах ужас

На Schkolska, burthdaykake, Osamena devojka и 11 други им се допаѓа ова.