Изгледа ќе ме натераш најмногу да го засакам ова никакво "кафе" !! Ме замисли сега ќе пробам баш досега немав пробано вакво чудо не ни приметив дека било нешто сосем друго,па го приготвив на обичен начин како кафе со вода,така што не беше ни густо.Помислив само дека е некакво си безвезно нескафе. Хмм вкусно звучи мелен бадем,млеко,чоколадо ми отвори апетит Фала ти
Му честитав роденден на другар мислејќи дека доцнам 10 дена, а уствари во фебруари му бил роденденов.. Јако се избрукав
napraviv lazen profil i go add deckomi (znaejki deka ne prifajka nikogo osven poznati) ama jas dobro smisliv znam so sto saka napraviv grupa od sdsm znam stosaka mi prizna deka sum go klecnala i seuste neznae deka sum bila jas .
Лапнав мува Но не во тој смисол како што си мислите во летање.. Последно време се нешто ми се дешава со кафињата незнам од каде се нашла мува не ја приметив во кајмакот И рбнувам јас и тоа со апетит толку што ми се пиеше кафе и туку нешто густо осеќам плукам и што да видам муваа ни да се смеам ни да плачам ми се згади животот Само сеуште не ми е јасно од каде се најде мувата
На вибер ми стигнаа некои цвеќиња - стикери за 8-ми Март и почнав да ги мирисам преку екран зашто изгледаше многу реално, како стварно да мирисаа. П.С. не сум ретардирана. Барем сѐ уште не.
Наместо на најдобар другар што цел живот сум со него на еден непознат му ги затрорив очите од позади. Па личеа слични се онака исто палто имаат
Го грабнав стоматолог за нога (околу колено) дур ми поправаше заб Имам висок праг на болка, ама сега рефлексно раката ми летна
Последно пред 10мин завртев каде што не треба по грешка без да приметам и кога гледам врти веднаш угасив ама ѓабе е веќе кога зазвони значи мора нешто да ми се деси да се обрукам
Гледав серии на Фокс Лајф наместо да учамШто е најтрагично и двете ми се едно 10 пати изгледани. Пред некое време бегав од дома во 4 сабајле и татко ми за малку ќе ме фатеше, ама ај во име на љубовта беше
4 пати во рок од 4 часа на колегата од работа му кажав добар ден и 2 пати му пружив рака да се поздравам во истиот ден.Брука