Легнав поручек да одморам, и се разбудив во 18 часот. Надвор нормално темно, па мислев дека е утро, уште неразвидено и земав да се спремам за на работа. Па уште и се брзав, мислев дека сум се успала.
Го заборавив плинот вклучен можеби половина час. Цело маало мирисаше на плин. Среќа не дојде никој пушач да запали цигара
Дoдекa шетaвме сo еднa другaркa вo сред центaр нa грaдoт и луѓе си минеa јa видoв кoлaтa нa бившиoт дечкo и јa изгребaв сo клуч oд сите стрaни и тoa здрaвo. пс. (кoлaтa му е слaбa тoчкa).
Лелее иста ретарда сме Истотоо ми се деси вчера. Се вратив кај 15ч од работа и бев преморена со температура и сум заспала и станувам јас кај 18 исто како тебе а мислев дека е 4ипол наутро за малку шо не земав да се спремам за на работа Среќа си го земав тел враце го видов часот и си подремив на Фемина потоа пак заспав
Бев наивен бидејќи премногу верував на личност на која и се доверив. Таа грешка ме чинеше многу, за на крајот да заклучам дека всушност сум имал создадено погрешна слика за таа личност.
Ова е од средно Имено , бевме на слава кај една школска ( знаете дека во мојот клас бевме само 5 девојки , а 3 бевме на слава кај четвртата ) и доцневме за на училиште цел час ( додека се спремивме , па шминкање , дрн дрн ) , и одиме да чекаме комбе , комбето ни заминало . И ѕвониме на единствената другарка која не дојде на славата , да и кажеме да рече да не не запишуваат дека немаме превоз , она не се јавува , а од машките немавме број . И дремеме така едно половина час , додека дојде превозот , и кога конечно стигнавме во училиштето , ја среќаваме класната на врата и ни вели : Класната : - " Девојки , каде сте вие до сега ? " Ние : - " Немавме превоз професорке " . Класната : - " Е како само вие ли немавте превоз? Па нели превозот од Жилче поминува низ Ратае ? А гледам Б******* беше на првиов час .. " Девојчево што бевме на слава : - " Се успавме професорке , беа кај мене на слава , и знаете како е " . Класнава : - " Ц ц ц , ајде не ве запишав сега , ама друг пат да не ви се повтори . П . С . Како може да се успиете а сте втора смена . Барем да смислевте подобра лага " . Замина класнава , ние прснавме од смеење . Во право беше жената , да смислевме посаглам лага барем .
Се испрозевав без да ставам рака додека идев за дома, одеднаш од зад трафиката ме виде девојка, се уплаши сирота
Отидов на кино на филм (со веќе купени билети месец дена унапред), а филмот играл ден претходно. Секако, не ме пуштија, видоа дека сум ја прескокнал и си се изнасмеавме сите убаво.
Slucka od pred 1 saat imav komsika na kafe I jas deka ne pijam mnogu kafe I vikam aj za mene kapucino I varev kafe za nea I filzanite bea na masa vo edniot imase staveno 2 lazici kapucino a drugata prazna I sega kafeto se svari Namesto Vo prazniot jas vo kalucinoto staviv V