Келнерката ми носи кафе и ми вика: Повели Јас: Здраво, да размислам Зини земјо голтни ме А и да стално се спрепнувам на улица кога има многу луѓе и општо сум несмасна и тоа секаде го покажувам...
Ми се скрши утикачот од полначот на лаптопот во штекерот . Во тој момент не ми беше смешно зошто требаше да полагам онлајн .
Sednata na zadnoto sediste vo taksi mu odgoboriv na prasanjata na taksistot mislejki deka mene mi zboruva a toj si zboruval na telefon
Денес салам глупост направив, си го заборавив моблниот сабајле во такси на задно седише, среќа брзо реагирав и ми го вратија .
Се договорив со другарка дека ќе и ѕвонам во 3 после полноќ за да пие апче бидејќи сум буден цела ноќ. Наместо нејзе ѕвонам на професорка од средно по грешка и велам: Ајде станувај апче да пиеш.. Се изрезилив за сва времена.
Јадев во кујната на работа и дојде шефот. Ми рече: Здраво Харпер, како си? Јас му враќам: Фала, исто и тебе , мислејќи дека ми вели наздравје оти секогаш кога колега помине дур јадам ми вели наздравје, а јас по автоматизам викам фала. Ко да тој срам не беше доволен, после јадење си направив турско кафе и брзам за во канцеларија, он излага од таму, јас испаничив да не се удриме, ми падна филџанот долу на белите плочки и кога се распрска на сите страни, му ги исфлекав панталоните. И место извини му велам: Судар... Уште сум вработена
Не знаев соодветна тема за ова, па ај тука ќе пишам. Скролам ноќеска по јутјуб и ми излегува видео, една девојка цела измачкана со црвено и викам аа, ова сигурно нешто за АХА БХА пилингот од TO. И идам подоле, читам "Best horror movies you can not miss".