Последната глупост што ја направив

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Aug 28, 2010.

1. AgentGinger

AgentGinger Истакнат член

Па ако има попроста глупост од денешнава.
    Абе луѓе во кафето сол си фрлив, устата ми се укочи.
    Не е ни прв пат, што е најлошото :!:

2. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

:rofl::rofl::rofl:

Сестра ми, кога бевме мали сакаше да ги изненади татко ми и мајка ми со кафе кога си доаѓаа од работа.
    Дојдоа они, кафето топло, штотуку поставено на маса. Они такви пресреќни што ќерка им направил кафе, ја испофалија колку е златна, грижлива... Седнаа да го пијат, првата голка и се укочија целите. Пробаа уште еднаш да се уверат, да, место шеќер, сол имаше ставено. Одма го фрлија и изгубија желба за кафе тој ден. :rofl:
    Од тогаш стално ја зезаме кога прави кафе, пак наместо шеќер сол да не стави. :rofl::rofl::rofl:

poppie, sweet-cherry, pikabu5 and 9 others like this.
  3. Lima24

Lima24 Популарен член

Влегувајќи во веро, од шо беше чист прозорецот мислев дека веќе треба да излезам, си ја удрив главата (facepalm)

4. AgentGinger

AgentGinger Истакнат член

Хахахахахаха не сум била единствена, ама keep in mind сестра ти малечка била, а јас? :rofl:

edna_malecka and Billy Idol like this.
  5. Осе

Осе Популарен член

Ќе варам какао сношти. Ижси ставив вода во шоља за да мерам (никогаш не мерам) и фино лепо шољата на плинско си го запалив. Среќа првата секунда ми текна што работам ,ко ќе пукнеше ќе беше јако :rofl::rofl:

6. Harper

Harper Популарен член

Истото ми се случи утрово.

Бев на Лук Оил да си земам кафе и си зедов и ќе излегувам сега од кај лизгачките врати.
    Се удрив со сета сила, мислиш цела бензиска се тресеше и го истурив кафето по стаклото да тече. Сакав да излезам како ништо да не се случило и почнав да тргам по вратата за да се отвори, за да дојде дечкото што работи таму и да ми каже дека не можам да ја отворам зошто веќе е отворена и ме однесе малку по десно за да можам да излезам.

Избегав од тука, појдов на работа и пред бирото на шефот се лизнав зошто ми беа водени чизмите и се спружив колку што сум долга. Ми рече човекот здраво Харпер, што правиш? Па ништо еве, се фрлам клизачи.

Last edited: Jan 21, 2021
  7. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Пред некоја недела беше ова.

Ми текна вечерта накај 11 ипол да си купам грепка. Обично кога купувам, знаеле да пуштат некоја шала продавачите. Па така по навика..
    Јас: Здраво, ако може една грепка да купам. :)
    Тој: Ааа не, не може :).
    Јас: Хахахаха, една златна рипка сакам. :D
    Тој: Утре дојди ајде, вечерва не може веќе. :nod:
    Јас: Ама ве молам една грепка! :rofl:
    Тој: ....девојче пребројана е касата, утре. :^)

И така, ќе си најдам ново место за грепки.

8. dayla

dayla Популарен член

Абеее кај еден симпатија имам на работава, му праќам мејл за прво да сфатам дека сум го испратила мејлот со напишано име на друга компанија па изгледам ко дебилине што штанцаат мејлови, па пратив нов само со името поправено, за да сфатам дека погрешно време за состанокот сум пишала, па морав трет мејл да пратам во распон од две минути. Профешнл мач? Убичу се. :drunk:

9. KateKane

KateKane Форумски идол

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Секо стално е вака, на тие најмногу што сакаме да им се покажеме, таму најчесто ја укакуваме :D Не пратив мејл јас, ама така се имам задткано и погрешно изговорено најнормални зборови, брука белосветска. Човекот Боки се викаше јас БоЌи го нареков, ама едно такво меко ќ, уште не ми е јасно како можеше толку нежна согласка да испушти вакво гојдо ко јас што сум. И наместо несакајќи, несакакајќи реков и после се откажав од конверзацијата.

Колку се имам пцовано сама себеси, уште 3 животи да пцујам на фемина нема да се изедначи.

10. Harper

Harper Популарен член

Ти си легенда, урлам!!! :rofl:

11. Skorpija99

Skorpija99 Истакнат член

Со далечинското од телевизор пробав да ја исклучам климата(facepalm)

12. Veta

Veta Популарен член

Пред 5 минути.

Доаѓаат странки на работа и се погоди еден згоден дечко, а сум го гледала и во населба кај мене, бонбона.
    И Вета ко Вета морам да ја оплескам, за да бидам најголемата брука што ја запознал.

Дојде со кола, ја паркира тука кај нас, додека средувавме тоа документите правевме муабет за факс и работа и ме прашува до кога си тука !?
    Му викам ааа јас тука работам.
    Не тоа вика, до кога си тука за колава да ја оставам саат време да не ми ја крене пајак ако си уште на работа да ја гледаш :drunk:

И ондах то...

13. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Требаше да одам да ставам фиксна протеза ама моите тој ден не беа слободни за да ме однесат со кола па морав сама да одам. Откако завршив, викнав такси. Ама таксистот шо дојде го познавав, го имав на фб и на инста. Ама убав беше, ми се допаѓаше. :$ И веќе пред да стигнеме ме праша каде да ме остави ама дека носев маска не го слушнав баш и му реков „Што викаш?“ Ама му се издрав едно убаво. :( После кога ме фати еден срам, платив набрзина и излегов.

14. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

На новиот тепих истурив нешто што не се чисти и направив флека. Абе 5 месеци нов тепих да не може да сочувам.... :)

15. Nikolina35

Nikolina35 Популарен член

Влегов во туѓа кола !
    Излегувам од маркет и забрзана гледам сива кола, си отварам врата, седнувам и гледам на возачко седиште не е мојот муж. Погледнувам напред мм паркиран со колата наша пред оваа во која влегов си седи и маки си нема. Му се извинив на дечково и бргу излегов,а тој пустиот од што беше збунет ништо не прозборе, само трепкаше со очињата.

VDT2906, Sifinida, Rincee and 30 others like this.
  16. Ambrosia

Ambrosia Истакнат член

20 минути си го барав телефонот во кола држејќи го в рака, ај тоа туку и блиц уклучив за да гледам, да можам полесно да го најдам. Уште си се вреѓав, глупава, ќора, уште ова ми фалеше, и почнав да се расправам со тие со мене што беа како ми го сокриле телефонот. Нив изгледа интересно им беше, па после 20 мин нервоза ми кажаа дека го држам в раце, и уште дека блицот ми е уклучен за да си го најдам телефонот.:)

Last edited: Feb 15, 2021
    Sifinida, Giinna, Harper and 29 others like this.
  17. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Ова беше пред некое време. Бев на онлајн часови и ми останал микрофонот пуштен, а брат ми нешто правеше во кујната па му се издрав да излезе пошто ми прави галама. :doh: Се скаменив цела кога класната ми кажа да го исклучам микрофонот. :tmi: :worried: А другарките не престанаа да се смеат кога се видовме. :lol:

Indiegurl, saki13, minne992 and 8 others like this.
  18. hermosa

hermosa Популарен член

Си купив сет бјути за лакирање и лакот не можам да го отворам

19. Justicija

Justicija Форумски идол

Му пишав на бившиот и добив само seen :headbang:
    Дајте појак ѕид да ја удрам глава (facepalm)

Giinna, Harper, Осе and 13 others like this.
  20. калин95

калин95 Истакнат член

Ќе помине може ќе ти врати покасно

Снегулк@23 likes this.