Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Вчера ми тргна, понеделнички |( ...ситни глупости и зафрканции кои ме извадија од такт, а врв беше кога си купив холахопки бр.2, а јас да сум ти носела 3-ка ]:) , мали ми беа, а се опрчив...таленат бе, сакам да се фрцкам со поскапа холахопка па и дизајнирана плус. :!:
    Затоа после тоа си отидов во мое маало и си купив обични 3 за 100 бр.3. :lol: :$

2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    си одбрав сандали 2 за 1200 ден (демек да заштедам пари) :fubar:
    ама приметив дека од страна почнаа да се шират, па си реков што ако се обидам ако ги заменам ако мозе мозе, ако не здравје, и за срека мозеше и си одбрав нови(на глава и се качив на продавачката :lol: ) ама сега имам сандалки какви што ми требаа и како што сакав секако, што ке мозам да ги носам :$

3. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Добро како се родив ваков точак навистина не ми е јасно. Сама сум дома и заради тоа што ми е жешко си седам по гаќи. Моиве се отсутни а знам мајка ми ми рече секој ден да и ги одржувам цвеќињата. Едни имаме на тараса, јас фино лепо си наполнив вода во шишето, си излегов на тараса, ги полевам цвеќињата... Кога ми текна, не да си влезам внатре, уште си стојам на сред тараса. Најтрагично од се е што тарасата гледа на прометна улица, а јас фино лепо си постоив неколку минути, еден куп луѓе се претераа.

Ох каков бокс ми иди да си удрам, не сте свесни.
    Смотана :devil:

На Juicy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Тргнав да симнувам шминка. Автоматски ја дофаќам тубата - бидејќи знам точно кај ми стои. Си го буљам лицево во огледало, ставам на тампон и почнувам на челото - гледам нешто многу мазно, бљуткаво. Па и ми го затега - сум ја земала тубата од Нивеа гелот против целулит, место млекото од Виши за симнување шминка.

Иста големина. Ист облик. Едно до друго |(

Барем нема да имам целулит - на челово! :emo:

На srcekrsacka, s1a1n1d1r1a1, BeYourself и 2 други им се допаѓа ова.
  5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Одам прееска во продавница, ама не сакав од блискава продавница да купувам туку уџум забегав ... е пошто сум мрза и не го земав мојот новчаник го грабнав од мајка ми без воопшто да го отворам.
    И влегов во продавница, саат и пол бирав компири пошто сум терсене човек, си џапнав тоалетна, сладолед, млеко, и се што ми требаше уствари, а таа продавачка не ме знае зошто таму не пазарам, ама ете ти ко за беља денес отидов, ајде што бев по пижами, ама кога го отворив новчаникот празен скроз а внатре луѓе фул ... Ууууф. И само реков а а а а а упс, би рајт бек и да ме нема. понекогаш се запрепастувам од себеси. Па трчав до дома викав малку по мајка ми и трк пак до продавница. Ама се насмеа таа кога ме виде, сиротата ќе требаше да ја плати робата искуцана ако јас бев идиот и не се вратев. :D

Друго, седам еве и ги чекам моите да си дојдат од пат, и како што гледав телевизија почна некој хорор и претерав а не нив идов кај сум го пуштила телевизорот, па станав си правев кафе, и си седнав пред комјутер се зачитав нешто што постирала една другарка, а од телевизорот некои си стенкања ... и ете ти ја мајка ми ... што гледаш ти бре дете ... и јас уште паметна што ти е гајле бе што гледам мора ли се да знаеш ... а јас и зборев мислејќи на комјутерот ... и таа ми вика претерувај тие глупостите бре татко ти ќе дојде сега со сите ли си ... и јас ама мамо што ти е?? леле кога се свртив ... и почнав пак да дткам ... нема врска се разбравме ваљда ... што е сигурно сигурно си е ... си пуштив сега музика па нека дојде кој сака.
    како бе секогаш во бош муабет кога си најневин ќе се случи нешто најглупачко и ќе испаднеш највиновен. Јас сум професионалец за овие работи. :D И така, уште не си дошле моиве :rofl: Додека да дојдат кој знае што се нема да почне на телевизија. :D

А да, и прееска паднав ако тоа се рачуна за глупост. Паднав да, по скали пошто глумам лудило и трчам, а на нозете крем и чорапи, во рацете послужавник со 4 чаши ... Не. не ме болеше. :D Битно ништо не скршив, а и никој немав дома тогаш, па што не знаат нема да им шкоди :D

Доста ви е за еден ден. Срамотилаци. :tmi: :D

На vlubena му/ѝ се допаѓа ова.
  6. dlikedevil

dlikedevil Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    55
    Tогаш не беше смешно али ај...
    Беше зима, ладно, а јас одам од Охрид за Скопје со автобус... но премногу ми се мочаше и си се симнав у Кичево, најдов таму нешо ко попатно кафанче, си олеснив на бешиката...и што сега...? Мислам дека никој не платил поскапа автобуска карта од Охрид до Скопје :^)

7. vesni4kaxd

vesni4kaxd Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    43
    на овие горештини ко шо си седам само по гаќи низ дома..... татко ми ми свика од оздола и јас на тараса така си излегов забораена цела дека сум гола.... тој во дворот со колегата од на работа и двата ме гледат онака чудно и ко сватив шо се дешава со трчање внатре и го слушам татко ми вика донеси пиво да се напиеме..... јас цела устрамена се облеков му слегов пиво и чаши со ќутење и правец горе да ме нема..... сега го чекам татко ми да се качи да си попорајме муабет...... :$ :$ :$ :D

8. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Еве денес, рано сабајлечки што ми се деси :yawn: ...

Дојде брат ми на кафе, и ај јас да сварам. Одам во кујна ставив жешка вода во ѓезвето(за побрзо да биде кафето да не стојам до шпорет 15 минути), ставив кафе, шеќер, и го тупнав ѓезвето на рингла.

Во меѓувреме ми се примочка и си викам „Таман додека мочкам кафето ќе биде готово ;) .“ Отидов во вц, се враќам тоа не ни врие, и стојам едно 5-10 минути и почнав да се дерам дека треба нов шпорет, овој е стар не го бива веќе ни за кафе :swear: .
    И така внесена, гледам водата од жешка, млака станала, ај мајката толку ли е спор :^) , и така чудејки се што му е, и попатно дерејки се колку што ме држи гласот, но моментот беше „...така пари на ајфони и лаптопи ќе лупаме, еден шпорет нема ко што треба, дај Петко лап-топот сега кафе да сварам, на сонце досега ќе се свареше :devil: ...“ и во тој момент приметувам дека јас ни шпоретот не сум го уклучила :x .
    Во истиот момент се заќутев, уклучив шпоретот и го чекав кафето уште едно 10-15 минути :rofl: .

Епа ете драги мои како се вари кафе пола саат :) .

На srcekrsacka, DarkRose, baguf4e и 3 други им се допаѓа ова.
  9. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Вчера со сестра ми кога си идевме од скитање..ги соблеков чорапите (малку детински за мене 17 годишна ама ај...)и едниот чорап на ретровизорот на една стоеденка..запаѓавме од смеење ...ама јако беше чоекот не го примети со него возеше...кога го видов умрев неможев да се воздржам :rofl: :lol: :rofl: :lol: :D

10. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Кога отидов на дуќан денеска за да го дигнам ќесето што купував ми падна тоа што се стават парите како се викаше, она пластичното :$
    И одма упсс :tmi:
    И преку врата :wasntme:

11. Dragannah

Dragannah Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    85
    Последна глупост...се издепилирав со лентите на Veet ! -.-

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Се изгорев! :devil:
    Си направив пица.. ама ја извадив со еден тенок пешкир.. и кога ми дојде една жештина.. :tmi: И ја пуштив пицата на шпорет, и како што ја пуштив цела се преврте.. и ништо не остана од нејзе..И сега трите средни прста ми се со паста, а пишувам само со палецот. :@ Едвај го мрдам маусот. :doh:

На Osamena devojka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    му звони денес мобилниот на мојот за да му кажат да иде трета смена искрснело нешто,и јас наместо да кажам како бре две смени во еден ден викам...како бе втора смена сега утре што ке работиш....се испобркав па и на Мк и детево само одговори:не вем кај је то....па нормално дека нема да знаеш кога и самата јас незнаев што зборам

14. Freak.of.nature

Freak.of.nature Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    30
    епа вака..ама вие на никој не кажувајте хехе :lol: :lol: :lol:
    пред недела дена ,отидов со другарка ми во бутик да си ја купам омилената маичка ,по која долго време копнеев, ама ме нервира шо имаше уште една иста као мојата .само две парчиња исти се донесени,и мене сеа ме нервираше ,во мал град живеам ,ке ја купи некоја друга и ќе има иста као мене .Е нема! ја зедовме со другарка ми оваа другата и тап, ја набутавме под еден куп други парчиња облека шо беа на распродажба! ама така нај одоздола ,тешко да се пронајде :lol:
    епа како и да е ,се надевам ова лето нема никој да ја пронајде и да ја купи ,а догодина ..ма нема да и се радувам више ,шо сакат нека праа со неа ,коа ке ја најдат ..ама додека не заврши летово НЕМА! оти ќе ја соблечам жими мајка ,ако видам некоја да носи ако мене!! :!: :D

На LadyN му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Heydi1221

Heydi1221 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    3
    Posledna glupost i onaka najsveza od pred pet minuti e koga se zaboraviv deka sum uklucena od na decko mi fb i toa samo da i go gledam profilot na edna zenska sto stvarno me nervira i ovoj glup telefon na touch nemamerno mi se stisna luke na komentari edni nukakvi pa odma vadi toa lajkot lele umrev od sram kojznae sto ce si po.misle devojceto a jas uste edna kaj nego na fb nikakiooi....do utre !!! :D

16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Паднав во када! :devil:
    Си миев нозе, арно ама бев облечена, сосе маица, пантални све.. И влезе нешто сестра ми.. ме засмеа нешто, и јас така како што ми беа во сапуница нозете.. и шлаааап цела во када испружена. :tmi: Арно ама.. (иако незнам што е арно |() на кадата имаме едни пластични држачи за шампони.. и на нив да ти имало 2 бикчиња, и ја сум легнала со
    гзот
    врз нив. Ама среќа у несереќа: затворени биле. :D И после беља работа.. неможам да станам. |( Едвај станав. Остај тоа него се испоќезив. :D

На WarriorAngel и Special.Someone им се допаѓа ова.
  17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Го смешав најмутавиот комшија со брат ми. :rofl:
    Тој на почетокот, а јас на крајот на улицата кај другарка ми пред куќа. И од таму без исав се дерам: „Батооо!“ И доаѓа поблиску цел забраден и викам: „Ејј, па ти не си бато“ :o . И само протрчав кај другарка ми во двор како последна глупача. |( :tmi:

18. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Вчера кога се враќав дома ја поминав мојата зграда и си продолжив уште право дур не ми стана чудно зошто толку многу одам ..
    Е да , све куќи и само една зграда во која живеам јас да не ја приметам.

Мислам дека е време за еден преглед на очите |(

На joana18 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. tweety88

tweety88 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    23
    Последната глупост ја направив синоќа.
    Гледавме вечерта со сестра ми филм и негде околу 23 часот сме заспале. Брат ми беше излезен и да искористи додека моите се на одмор си викнал двајца другари после искачање да дојдат кај нас дома и си седнале дечкиве у дневна. По некое време слушам галама и таква цела сонлива се развикав на цел глас: Бато бе аман прекини, со кого збориш толку гласно на телефон, дај остај да спиеме на раат...во ниедно време да се зборело на телефон...и уште така викам, урлам...и ете ти го брат ми у соба и ми вика дај бре прибери се, не се дери...гости имам! И јас уште силна му викам сега ли се викаат гости...Лелелеле ќе ме скинат од зафркавање коа ќе се сретнеме :$ :$ :$

20. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    :D :D :D ме изнасмеа :D :D :D