Последната глупост што ја направив беше тоа што коментирав во категорија секс а заборавив дека менталитетот е балкански, па таму наидов само на цинизам, глупавост, фрустрација и неукост. Абе за кого сте ја отвориле темата секс!? Слаба ви е интелегенцијата за да зборувате на сензитивни теми.
Ti e gajle koj sto napisal,komentiraj si....jas sekogas si pisam kako sto sakam,seedno koj sto ke komentira back
Deka poveke gluposti pravam vo posledno vreme pravam,neznam da izdvojam,mu se javiv na eden a mislev se javuvam kaj drugi me prasa dali sum arna
Не беше вчера тука да заприметиш какви реакции имаше на каков пост. Поглупаво нешто не сум сретнал. Два пати модераторите ги бришеа реакциите и на крај го избришаа и постот зашто овие не знаеа веќе како да навредат. Цццц. Страшно
Арно му велиш, ама пак има можност за грешка. На пример и така да има с на крај. Најдобро му е 5 пати да погледне убаво пред да прати. И обавезно автокоректот да биде исклучен.
Вчера откако ме изнервира еден будала и касневме за школо и раб брзам да ја оставам ќерка ми пред школо и застанувам на пешачка зона . На ќерка ми и викам излавај побрзу да не дојде уште една будал па да треба и со тој да се расправам. Само што и кажав некој ми тропа на прозорот, се вртам орднунгсамт(се грижат за редот во сообраќајот). Така ќе ми прати казна по пошта.А имаше паргинг одма до пешачката.