Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.624
    Си ги изгорев прстите со УВ лампата, па сеа се драпам по цели денови со заби...

2. Sweetlove_0312

Sweetlove_0312 Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2017
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    13.379
    Се сопнав на улица како мало дете, ама среќа никој не ме примети па да ме фати срам. :doh:

3. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.953
    Допаѓања:
    15.949
    Верував на човек.
    Да, да.... Поголема глупост нема во животот.

На Mumoftwo30, eliesaab и Boomer им се допаѓа ова.
  4. SugarHoney

SugarHoney Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2019
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.460
    Храна завиткана во фолија стаив во микробранова. Глупача, ќе го запалев станот за малце...

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Вчера скршив 2 чаши на 2 различни места од ништо буквално.

6. Beba95

Beba95 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2023
    Пораки:
    570
    Допаѓања:
    1.210
    Ајде и јас да се исповедам :D Последна глупост што ја направив е пребарувајќи нешто по дома случајно најдов веренички прстен што дечко ми го купил за мене (живееме заедно). Нормално,не можев да издржам па и скришно си го пробав,ама ми се заглави и едвај го извадов. П.С дечко ми беше во другата соба :x:rofl::rofl:

На Antoninaaa, fanfalla24, anggell и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Трагедијаупмм

Трагедијаупмм Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2023
    Пораки:
    403
    Допаѓања:
    1.132
    Ко јас да се читам ама во 2018...
    Пу како не ми текна да му го скриев:D

8. Beba95

Beba95 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2023
    Пораки:
    570
    Допаѓања:
    1.210
    Го проба тогаш? :rofl:

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Трагедијаупмм

Трагедијаупмм Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2023
    Пораки:
    403
    Допаѓања:
    1.132
    Да и голем ми е :rofl:
    А пустото морав да ќутам. 5 г сме во брак и уште не знае дека му го најдов :drunk::rofl:

На Sweetymk му/ѝ се допаѓа ова.
  10. PollyPocket

PollyPocket Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2023
    Пораки:
    766
    Допаѓања:
    2.782
    Старо е воа but i had to..

Во ГАК, доле во амбуланта.. Ме пратија позади параван да се средам. Заврши прегледот, спуштив фустанот и си заминав. Вешот си остана на закачалката.

Отидов во Чаир да се породам..

На SofiMar_, Mother of 2boys, fashion-addict и 13 други им се допаѓа ова.
  11. zasekogas123

zasekogas123 Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2024
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    71
    Се прошетав без да знам дека блузата ми е наопаку а има дебели рабови и ептен се познава плус и белешката на неа.

На SummerGirl, anggell и Трагедијаупмм им се допаѓа ова.
  12. zasekogas123

zasekogas123 Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2024
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    71
    Беше летно време и отидов специјално за Скопје да земам оцена од професорот по еден предмет. Чекав 2 саати пред неговата канцеларија и кога дојде сфатив дека сум го утнала. Го побарав после правиот професор но тој веќе си беше отишол.
    И така се извозив 6 саати во бус за џабе.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TammiB5

TammiB5 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2023
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    1.758
    :whew:Денот што го имав денес е прилично лош, се чувствувам разочарано. Ја отворив темава и се вратив уште од 2020 што имате напишано, некои од вас и ви ставив “ми се допаѓа”, не ве манијачам туку многу ме расположивте и насмеавте, фала ви :l:
    Затоа одлучив да напишам чисто неколку глупости што јас ги имам направено:

1. Имам заспано на работа додека бев трудна. Среќа имав стомак до заби па не ми замерија.:emo:

2. Пред 6 години, имав шеф кој сите не викаше на галено. Ако се викаш “Ана - Анчи”, “Тами-Тамчи” и така натака. И ме вика на додека работевме и јас одам да видам што сака. И требаше една задача да му помогнам на ексел со формула, и ми вика “Ти благодарам Тамчи”, и јас као сакам фина да бидам и да вратам исто на галено демек ќе изразиме блискост му викам “Нема проблем Жарче” (се викаше Жарко); БТВ во земја пропаднав, колешка ме слушна, се воздржаа од смеење ама се гледаше дека едвај чека да искочам да се изнасмеат.:tmi:

и како трето, се запознавам прв пат со родителите на маж ми. Ми ставаат вино, да наздрави ме, весела атмосфера сите на куп. Јас се засркнав, виното ми искочи преку нос. Во тој момент направив скриншот на телото, ем кивнав ем прднав гласно. Веќе ми се свекор и свекрва ајахахаха :hai:

После година дена ме побара за жена. Е тоа е љубов :rofl:

На RAK91, TamaraSJ, Beba95 и 19 други им се допаѓа ова.
  14. kozuf

kozuf Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    502
    Допаѓања:
    626
    Ама многу ме насмеа со скриншотот да си жива и здрава. :rofl::rofl::rofl::rofl:
    И јас имам ужасен ден, случајно ја најдов темата да се насмеам. Матна ми е главата сега ама ќе ми текне некоја глупост да придонесам и јас

На Mother of 2boys, TammiB5, ForeverME и 2 други им се допаѓа ова.
  15. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.745
    Допаѓања:
    11.155
    Како што не ми е ден, и недела како убаво ме насмеа :rofl::rofl:

На kozuf и TammiB5 им се допаѓа ова.
  16. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    3.544
    Имам менструација и брзав за на работа прва смена, притоа пијам налгесин за болки ко тоа да ти бил од 550 мг не 220, јас со та мисла се напив два и зедов да се средувам. Одам во фирмата сите се гледаат во мене, буквално цел ден (си велам па тоа е убава сум). Кога отидов да "поправам" шминка во вц се гледам цела сум се направила со бела пудра буквално бев без веѓи, трепки и уста. :)

На TamaraSJ, Ava.84 и fanfalla24 им се допаѓа ова.
  17. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.804
    Допаѓања:
    33.748
    Во петокот со еден колега скршивме на работа повеќе од 20 чаши:envy:.
    Раздигавме од пратито претходната вечер и јас се фатив за садовите гадни да ги ставам во машините за садови.Гадните садови беа на количка метална, но магацинот каде беа има како подигнато на вратата и мораше да ја подигнеме количката за да помине.
    Се понуди еден колега да ми помага.Пред тоа ме праша нели се клатат садовите ,а јас пак му викам види ги разместив веќе чиниите и пак ги разместив ама чашките беа стабилни.
    Одам прва ја дигам количката и ништо не се случува,возиме полека и беше тој на ред ја зема и ја подига количката и чашите кој стоеја на крајот испопаѓаа:envy:.
    Јас ги гледав и после неколку секунди ми текнува и ги фатив останатите.
    Најлошо беше што зад нас имаше над 10 колеги што пушеа и плус во магацинот уште 10.
    Сите видоа и чекавме аплауз ама тие дотечаа да помогнаат|(.

18. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.745
    Допаѓања:
    11.155
    Не е последна, многу се, и често се. Последно време многу сум трапава, не дека кога бев млада и полетна не бев, затоа мајка ми не даваше да работам сериозни работи во кујната :D

Последно што ми се случува е додека читам нешто а и општо си размислувам за 100 работи.
    На пример во една тема летото една членка бараше ташна за на плажа, а јас како што читам недочитам, во мојата глава беше торта за на плажа (facepalm). Најжално од се е што и го прочитав целиот пост, и неколку поста под нејзиниот членки што беа пишале ама јас го тумачев тоа торта за на плажа и воопшто не мислев на друго што пишува, туку размислував за тортата на плажа. Прво си велам ејјј браво за жената, сигурно сопругот ќе го изненадува за роденден, и си мислам па како до Грција ќе ја однесе таа торта. И после некоја страна кога се освестив и кога почнав трезвено да размислувам сфатив дека било ташна а не торта. Најжално од се што членката, ниту роденден, ниту сопруг ниту па Грција беше спомната, битно јас цел филм разврзав во глава (facepalm)

Сега скоро одиме накај Лесново, и на едно место некое село Лезово или така нешто беше, милион пати сме биле а јас во мојата глава си читам Лезбеј :worried::D
    Арно што не истропав пред мм имаше да ме зафркава 10 години, ама дека дете беше во кола па си отќутев. Ама одма почнав со мислите ццц срамота каков манастир убав, тие какво име ставиле во близина (facepalm) Дури назад на враќање гледам, и си викам подобро уста да не отварам одма, туку после некој саат откако ќе размислам убаво :D

Сега скоро цитирав членка, и се обраќам со името, на членката на таа која и се обраќа.

Имам уште ама не ми текнува баш во моментот.

Секако сакам плавуша да се правам, па редно е да си имам свој печат :emo:
    :rofl:

На emiliana му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Boomer

Boomer Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2022
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    212
    Се загледав на семафор у телефон

Ме извадија од памет двеста свирки позади мене :rofl:

20. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Си го заборавив клучот на катанчето од мојот шкаф , на работа . Последно бев на работа во петок .. Следен пат сум утре , трета смена (facepalm) .. Нек је са срећом :drunk: