Се логирав од кај другар ми на фб и го убедував бившиот дека сум најдоброто нешто што му се случило хахахахаахахаах
го расипав блендерот и миксерот .. хохохоох... и мајка ми ми рече дека сум огин во рацете .. хахаха а чепнем расипуаам ... ХАХАХАХ
Ми влезе вода ваљда, во збучникот од мобилниот.. И вчера само го избиришав, денес и се јавив на мајка ми, и глеам нешто слабо слушам, ништо не ја разбрав, и после дури ми текна.
Си одев така по улица, замислена некаде...и кога од позади некој ме удри по газ и јас целата скокнав и вреснав. Во моментот едно дете на точак поминуваше покрај мене и јас мислејќи дека е тоа, го зграпчив за рака и од точак го оборив и му се дерев ко полудена, а тоа па почудено ме гледа целото исплашено. И тогаш ми викна другарка ми - о луда јас бев, остај го детето...и тоа грабна точакот и куршум да бега...сирото каков стрес му дадов...
Паднав во река со се ранец на мене, алишта се. Асистентот реши да ме вози накај дома да се пресоблечам, од што бев толку мокра, кога седнав тоа шушкавец панталоните направија таков звук, што моментално се сцрвенив. А седиштено, леле мамо ме впи. Кој ти знае колку му е мокро сега..
Ама битно е да се напише нешто, да се брои мислењето Јас последна глупост што направив Мислам дека беше кога ги извалкав пантолоните само што стигнав каде што требаше, ништо посебно
Неможев да се испозанесам повеќе од ова .... Значи станувам од сабајле со :geek: таква фаца... се залетувам во соба , зимам поклон , се залетувам во дневна и правам една моронска фаца од типот и викам ОХОХОХОХОХ НЕКОЈ СИТНИ ПЕЕСКА ЛААЛ ЛАЛА ЛАЛА и му се залетувам на татко ми го гушкам и му викам среќен роденден !!! и татко ми беше како bitch please.... и се вртам ја гледам мајка ми и сестра ми почнаа да се смеат кога заклучив дека беше втори август , не 3... и трипати аплауз за мене Добиток на годината сум....
Пред малку седев на чет на точка, и еден ми пишува: Прв случај: - Здраво. Колку години имаш? * многу - помалку од 40?! * да - маж ти кај ти е? * Во моментов? - Да - Ете го кај сестра ти Втор: - Камера имаш? * Имам - Сакаш да се видиме? * Не -Аман, толку си ружна? * Не, ама не би сакала да си го расипам денот Значи, вчера прв пат се приклучив, и прашуваат веднаш дали си за... хахах и си реков леле сељачанаа, следете сега
Прееска јас на турнир и седевме со другарките со уште едни девојчиња, едната од нив моја школска.И видоа еден дотичен и отидоа се поздравија се, и дојдоа пак. И јас одам кај школскава моја и викам онака иронично: -Се виде ли со (име и презиме)? -Доста ма, ене го онаму (читај 2 метра растојание) Леле јас ама се усрамив, бруки живи, незнам дали слушна детево, ама боље да не слушнало
Правев кафе на мајка ми и видов едно џезве со вода,топло и велам што ќе правам одново кафе ај ќе ја ставам водата да зоврие и ќе ставам во чаша кафе и шеќер и ќе истурам вода... Отидов ставив 1 лажица шеќер и кафе,и водата зоврела....Ја зедов и сипав во шолјата за кафе... Одам долу во дворот и и го сервирам на мајка ми кафето и велам Изволте Таа го проба голта и одма почна да пљуе и ми вика што стави во кафето??? Јас велам кафе,шеќер и вода -Каква вода? -Па имаше едно џезве со вода на плинското реше -Па тоа беше РАСОЛ Јас само ваква Сега друго ќе направам Леле како можев расол да ставам во кафето И дури велам ИЗВОЛТЕ
Си седев на компјутер онака опуштено и коа случајно слушам од прозор некоја двојка се расправа жестоко,он и се дере на девојкава као оставиме ако не ме сакаш бла бла..ама онака драње невидено..и искачам на прозор што да видам!! Најдобрата школска другарка..ми падна глупо,ама не знам зашто останав на прозорот да слушам!? некако се исплашив за неа а од др.страна сакав да дознаам за што станува збор..кога она ја крена главата нагоре,а ја ни две ни три се повлеков внатре се скрив пред нејзини очи! која будала сум јас..ама ми падна незгодно..сеа ќе се превртувам у кревет!
Aко може да се рече дека е глупост. Тоа штракалото, за гасење светло ми е над компјутер, малце понатака. х) И јас седев на компјутер, сестра ми беше уклучена на фб, јас на фемина.. И она ми вика: Елена, ај гаси ме од фб. И јас станувам, и гасам светло. И она ми вика: Преку штракало ме гасиш од фб?
Бев до ве-це за да ставам алишта за перење, и кога ги оставив во корпата, гледав нагоре, за да не се лупнам во прозорот, и БААП, се лупав у машината за перење прво во глава.