Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Јас се распослав на земја, сред бел ден.
    И да, неколкумина ме видоа, ама доволно да ми се изнасмеат.
    а јас ставам, ја местам цвикерата и продолжујем. 8)
    Копук. :D

И така.

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. DaciTDac

DaciTDac Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    5
    се заљубив у најдобриот другар :mm: и му кажаф :x

На Osamena devojka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Мислејќи дека емајка ми му влегов на татко ми додека мочкаше |( :$ а потоа возбудена што направив отидов да се напијам вода од фрижидер и ја упукав главата во вратата од фрижидерот :(

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Бевме вчера Прилеп на роденден кај една другарка. [од Битола сме] И таму требаше да спиеме вечерта па се журкавме до 2 сатот и после то во ноќен клуб... И таму се журкавме, и испивме малце од поќе...И кон 4-5 сабајле се вративме кај другарката дома сите 10тина души и сите исписеднаја во дневната и јас последна влегвам и сега јас паметната кај поднапиена кај на 12 сантиметри штикли па уште не ги слеква со се нив ќе се префрлам преку столица за да поминам од другата страна. Во префрлањето се шо имаше на маса поќе го немаше :D :D се искршив, а прв пат му одам дома на чупето ....ЕКСИК! :D :D

5. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    Со другарките шетаме по улица ... една од другарките вика ајде кој ќе ја дигне највисоко ногата и дигаме ....ништо после една минута ајде пак и ние ајде дигаме и јас како што ја дигнав ми се чини до глава ми допре и баппп паѓам доле на земја а позади мене народ и слушам се смеаат :rofl: јас како нишо да не се десило идам напред прва па и сама ... :D се доближија другарките до мене и кога почнавме да се смееме ...среќа само со си го изгребав прстот друго ништо не ми беше ... ова ке се памети :D :D

6. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Сношти кога го бакнав на другарка ми братучедот ( кој ми е симпатија) цел со сјај го направив и зеде да се бриши леле уште толку се доразмачка... хахахаха не е некоја посебно глупава работа ама верувајте јас многу ГЛУПАВО се чувствува :^) :^)

7. Cookiemonster

Cookiemonster Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    70
    Се изнасеаб :D :D :D :D
    Јас последна глупост што ја направив беше пред 10 дена кога бевме на одмор пошто бевме покеќе фамилии и бевме повеќе деца и јас станувам кај 12 сатот (спанка сум :lol: )и гледам од балкун сите се капат и тоа БЕЗ мене,и јас да не останам попусто се облеков и трк наплажа и сеа ги оставам влечките кај нашиот чадор и трчам д влезам во вода е сеа некое дете си искпало дупка во песокта и јас не јавидов и БУУУУМ паднав на муцки кога фатија сите да се газат од смеење јас не знаев каде побрзо да се скријам и така ми играја мајтам цел одмор :@

8. hunny-bunny

hunny-bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    80
    јас мислам дека ова е жално и ниско , и не е баш за смеење

На Minnie-e, srcekrsacka и vesni4kaaa им се допаѓа ова.
  9. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Беше тоа последниов викенд.Како што знаете нели јас љубам вакви коси :emo:
    И свиреше во кафичот една рок група,а они повеќето со долги коси,баш онакви.
    Јас малку напиена,и буљам ли буљам во еден нивен член.
    Ах толку ми се допадна,нежно,мило суштество со неодолив став и држење на својата гитара.
    Имаше нешто нетипично кај детево.
    И крај,мора да знам кој е како е што е.Кога завршија одам и му викам ..АЛО,ФРАЕРУ МОЖЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМЕ? :inlove:
    Се сврте,ме погледна како да сакаше да ме убие и ми рече:Девојко,иди седни си на маса ќе ти донесат вода и лимон,Јас не сум фраер се викам ЕЛЕНА :^) :)
    Вака ја гледам едно 5 минути :o ..И викам: Извини душо тоа не сум јас :tmi:
    И сета разочарана си седнав и сфатено ми беше зошто детево ми беше толку посебно :)

На joana18, srcekrsacka, Chocolate.me и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Tina12

Tina12 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    9
    Pa i ne e posledna.Vsusnost bev mnogu malecka mozebi imav 4 ili 5 godinki.Si igrav so eden prijatel nadvor vo dvorot.Toj si igrase so mojata kukla.Jas mu ja barav a toj ne mija davase.Mu velev "Daj mi ja ili ke te kazam na mama" a toj "Ne moze.Sega si e moja.I jas puknav i go zedov kamenot koj mi bese najblusku i go plesnav po glava.Toj pocna da vreska i da place.Jas piskav bidejki imam fobija od krv.Koga ke vidam krv kako mu tece nekomu prebleduva.Placevme dvajcata silno.Tpgas dojde majka mi i majkamu.Ne iskaraa dvajcata :$ :$ :$

11. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    Па последна гллупост што ја направив кога варев кафе. Си варам кафе и кафето е готово а јас во едната рака држам јаболко и нож и го земам филџанот во таа рака каде што држам јаболко и така го ставам кафето полека полека и наедаш паднува јаболкото на земјаата и кафето на мојата рака на шпоретот :lol: лом направив, ем се изгорев ем сичко испљаскав :fubar: :rofl:

12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Па и не е некоја глупост..
    Имав попладневна дремка, станав, си измив заби, за малце ќе идев да доручкувам. |(
    Нема штета од тоа, секако. Ама многу често ми се дешава, дури и навечер ако се разбудам, ако е стемнето, ја идам право да мијам заби. Губам контрола врз времето.

13. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Е така после година дена од свиѓање на симпатијата решив да му признам дека имам чуства за него ... И така јас Херкулес му кажав вака и вака да не се лажеме ама ми се свиѓаш ... (среќа на маил беше) И арно после два дена да ти запознам др тип што паметот ми го сврте :lol: :wasntme:

14. selly.gomez

selly.gomez Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    42
    Си легнав во 6 сабајлето и дотогаш гледав мумија, и мајка ми дека беше трета смена на работа и се јавив, и ко и кажав дека го гледав мумија до 6 сато, ми вика мори мумијо една како че спијаш сега!?

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  15. maci95

maci95 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    18
    оф мори мајко, зошто се на мене :doh:
    Се истресов на сред плоштад пред толку многу луѓе и тоа бев на штикли ... лелее :$

16. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Пратив смс што не требаше ни да го помислам а не па да го пратам!!! Се каам многу и многу ми е тешко. Голема глупост ,која ке ме чини пријателство доколку не ја средам работата.... :x :(

17. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Паа,трчав по шитоксокак по фустан :x
    Жива срамота :fubar:

18. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Па фанав да си правам пица и си ја уклучив релната и така почнав да си ја редам пицата додека да се загрее релната...и кога ја отварам релнава за да ја ставам пицата и глеам нешто ми чрчори коа гледам имало некое си тавче у релната :o и фанав да го вадам побрзо ама мн беше жешко па се изгорив па почнав да викам по мама да го извади и такаа...затоа следен пат има 5-6 пати да проверам дали има нешто у релната пред да ја уклучам :fubar:

19. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    петок навечер шетаме низ парк со другарка ми и бараме слободна клупа за седење, се ок фино најнормално :) ии така јас зирнав една клупа слободна и затрчана преку трева да не ми ја фатат, :rofl: и наеднаш некако ко да ми излезе нешто пред мене во тревата :rofl: (двајца млади :wasntme: :wasntme: си работеја) си се поднасмеав и во рикверц, ојде и клупа и све :rofl:
    кај нашле в трева и тие пак, па и во црно се облекле да не можи да ги види човек :rofl:

На srcekrsacka и fallenangel им се допаѓа ова.
  20. millagros

millagros Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    5
    излегувавме од влезот на другарками и јас се свртев и не видов дека имаше човек што го бојадисува влезот на скала и го турнав скалата почна да се клата јас незнаеф со да прам резили другарками ми правесе мајтапи со месеци :$ :D :D