Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. Lady.Rose

Lady.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    51
    Пијан муабет со дечкото на другарка ми. Срамота, сега ќе биде крајно срамно да се сретнам со него!

2. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Си седам на работа и на еден му реков ЗДРАВЈЕ наместо здраво. Еј не се засрамив воопшто бе! :$ :$

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Се опив толку многу и цела вечер ја замарав сестра му на мојот бивши :tmi: срамота! :lol:

4. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    во средно втор ден наместо да одам кај мене в клас си влегов во тие од 2 година си седнав и иц гајле ми требаа некои 5 мин да сватам дека не сум во мојата училница ... зачо таму нигого не познава кај мене исто ми се фаќаше и после едно девојче ми кажа каде что ама се избрукав за сите години :rofl:

На Lolo5 и joana18 им се допаѓа ова.
  5. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Си станав денес мераклиски порано, си викам дај нека ми почне убаво денот и на раат. Си искачам од купатило во бањарка со свежо измиена коса, седнувам на маса, пијам кафе, слушам радио, и ми текна дека имам една витаминска ампула за коса, неискористена. Си велам дај да ја употребам.

И ми текна на зборовите на другарките - кога ми даваа совет како да ја кршам, наводно потешко се кршела.

Демек - ќе ја потпреш вертикално на нешто и горниот дел ќе го скршиш со некој тврд предмет.

ОК.

Барам нешто тврдо, у таа брзина не наоѓам ништо и си викам - штикла will do. Ја држам ампулата со левата рака, на креденецот пред лавабото во кујна, а со десната ја држам мојата 10ка штикла. И ПАП! Земам замав мислиш одам да го рушам Космос, цела ампула се распрсна на милион парчиња :@ Па уште смотана, течноста онаа витаминската ко што се цедеше ја собирам со раце и ја ставам на глава и сконтав дека си нанесов и минијатурни срчи.

О куку луда главо! :D

Да се биде од сабајле плавушкаста, не е на арно. Најсериозно :D

На Lolo5, srcekrsacka, BeYourself и 14 други им се допаѓа ова.
  6. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: E солзи ми дојдоа од смеа луда си жими се- требаше со полна тегла , или чекан за стек такво нешто и нежно да удриш, јас додека читав мислев штиклата некако си ја скршила, ама после, собирала и ставала на косата :rofl:

Е ова е енергичен старт на денот :D :*

На Lolo5, Hipica, Phyramide и 2 други им се допаѓа ова.
  7. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Ете како еден пост може да ти го разлепша денот, уште пред да ти почне.
    А да не бидам офтопик, му отворив врата на поштарот со мустаќи од јогурт.
    Кога забележав дека ми се ѕвери во мојата абнормална дедомразка појава, се оближав така со јазикот како да го повикувам на еден... кафемуабет. Резилка со тапија сум.

На Lolo5, WarriorAngel, joana18 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Е да бе со тегла :rofl:

Јас со таква сила ја испокршив ампулата со штикла, со теглата тек ќе направев веројатно тајно ходниче за хрчаци и буба шваби од кујната до купатилото :D

Толку бев збунета од неуспешноста на мојата крајно глупава и смотана акција, што земав ко маче, со прстиња ја собирав течноста и ја ставав на глава, ма и да погинеш, колку можеш од течноста - ќе спасиш :D

Сега ми е смешно, а сабајле правев ептен збунета фаца ко на мачорот Том кога ќе го ѕвекне некој по глава.

На Lolo5, srcekrsacka, AngelOfArh и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Да беше само една. Само глупости правам во последно време, ццц.

10. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Плукнав во ќелавата глава на Антич :|

11. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    значи пред фар,фар аwеј,за да поминев улица на зелено,но останаа уште 10 секунди а можеби и помалку,и јас почнувам да трчам и доаѓам до тртоарот и на него бандера,а јас во бандерата(сред град).
    едно време работев во радио но само за замена,и сега пуштаат песна,завршува песната оној другиот вика беле,беле,ние во етер,јас на мекедонски,еј теле,теле.и тој ке?и јас ке?во етер смее :o :o :o :tmi:
    :$ :$

12. myst

myst Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    36
    Неможев да си дозволам депилација, па се избричив со стар брич набрзина :( Последиците се катастрофални.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. femina989

femina989 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    14
    Во 8 саат сабајле ја поздравив комшивката со "добро вечер" :lol: :lol: :lol:

На Lolo5, joana18, crazyinlove19 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.249
    Допаѓања:
    6.731
    Сабота вечер. Еуфоријата расте заради роденденот на другарка ми . Јас пробувам да бидам смирена и одам в купатило да се шминкам . Таман што посегнав по пудрата видов дека нема, само на дното имаше.
    Шишево беше стаклено . И што да правам сега , како ќе одам така морав да се нашминкам барем малце , а пудра ни за лек:D Мојов генијален ум смисли фикс идеја како да добијам пудра. :rofl:
    Застанав на излезот од купатилото ( кај вратата ) и со сета сила го удирав шишенцето од плочки за да се скрши и пудра да има фајр :D ..Се разбира и плочката се скрши заедно со шишето . :lol: Кај бев закаснета уште требаше да собирам пудрата низ цело купатило со сунѓерче , значи се закаснав уште толку .
    Башка тоа што викавме мајстор да стави нова ,а се мислевме пола саат што да му кажиме кога ќе дојди :D Ексик. :rofl:

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Полив денес едно дете со кофа вода , мислам дека цел живот ќе ме мрази :D

На Lolo5 и BeYourself им се допаѓа ова.
  16. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ми падна капакот на тенџерето од тераса. Инаку живеам на 5 спрат и фала богу немаше никој долу па да го оставев на лице место. Ама пак затоа имаше комшии на терасите и кога падна, прво погледнаа долу да видат што падна па потоа и горе... да видат кој е тој ќопав што го испушти капакот. :D
    Аааа, и ги мавав досадните маалски деца со штипки и мајка ми ме виде и денес отидов да и купам нови штипки бидејки пола и беа исфрлени. :$

На Lolo5 и AngelOfArh им се допаѓа ова.
  17. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Се враќав пред пет минути дома и во влезот го сретнав комшијата. Бев со ретардирана насмевка и му реков „добар ден“ без да размислам што реков... Сигурно си мисли дека се дрогирам или сум ментална. :fubar: :headbang:

18. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Миев садови, и секогаш прво ги мијам чашите, ама денес не знам зошто, почнав од чиниите, па како навика што ми стана, после лажиците, ножевите и вилушките и само да ги измијам со вода. И ги мијам чашите со вода, ги ставам на страна, ама чуствувам на допир дека нешто не е во ред... (додека мијам, секогаш лутам некаде со мислите :D ). Кога гледам, ја затворив чешмата и викам на глас-NOO FAKIN UEEEJJ !! :o
    Среќа што не ја истурив топлата вода, па не ми се развика мајка ми. :D

19. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Шетав со откопчани фармерки! :x :x

20. Special.Someone