Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Хаха пред 1 час бевме кај дечкото на другарка ми со една друга другарка и тоа без она да знае :rofl: :rofl: му тропавме на врата :rofl: :rofl: ама на шкооолоо било детето иии ништо од бизнисот :clap:

2. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128
    Отидовме со моја братучеда да купиме компири од пиљара и ние ај покрај килото компири зедовме и ЕДЕН кромид, притоа газејќи се од смеење како којзнае што да правиме (имаше згоден продавач :$ ). Се враќаме дома и тетка ми не зеза и ни вели: Барем овошје да сте земеле, што ќе ми е кромид :P Ние со цел ум се враќаме назад и јас му велам на продавачот: Еј извини, се вративме ние, не требало кромид туку портокал! Ахаххах дечково остана занемен, ваква "грешка" сигурно "често" се прави. :D :D Типки, типки ипол, си го зедовме портокалот и си заминавме. А! И кромидот гратис ни го остави :rofl: :rofl:

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.840
    Допаѓања:
    25.752
    Последната глупост.. Запнав со микроскопот на вежби пред некој ден(иако бевме предупредени да не напнуваме) и премногу го притиснав предметното стакленце со објективот и попушти душава под притисок, се распарчи, и морав да се објаснувам пред асистентката и да правам се од почеток. :lol:

И сега пред 5 минути и ставав туш на мајка ми, некако успеав да и брцнам во око, па белката и беше црна 5 минути, буквално. :D

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Два дена по ред кога брат ми нема да ме пушти на компјутер дур „учам“ во соба му ѕвонам од непознат по два пати и си ќутам. :rofl:
    Многу ми е интересно дур се напнува кој е. :rofl: :rofl: :rofl:

На WarriorAngel, joana18, crazyinlove19 и 15 други им се допаѓа ова.
  5. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Кога не сакам да му пишам на некого, го бришам, ама само дилит, без блок. :!: Да ме види дека сум укл, ама јас да не го видам, да не попуштам да пишувам прва. :rofl:
    Само што во овој случај сум опнала и блок. :tmi: Се мисли човекот кај ме снема. :lol:
    Добро, се спасив некако. :$

6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.897
    Допаѓања:
    4.903
    Последна глупост шо напраив е денеска :) хахаха фатив и му е намачкав со коректор кредата на професорот :lol: ,али он наместо кредата што е намачкав е зеде другата :D :rofl:

7. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Пиев вода, ама мислев дека сум ја испила (а уствари не сум ја испила).
    И јас така, разбафтана си одам, да си наполнам уште вода, и испрскав се живо. :tmi:

8. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Вчера половина Синалко (од малите) ми отиде врз моите бели фармерки ! Браво за мене :clap:

9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    Си направив Гугл+ само за да можам да играм Дајмонд Даш додека чекам да ми се наполнат животите на фејсбук! Па кога ќе се дотрошат тие на гугл+, одам назад на фејсбук. Оо, сите светци, се збрлавев и јас. :bandit:

10. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Го оставив оној заменскиот на вибрации во дневна :tmi: :tmi: :tmi: и ме прашува свекрва ми: Блонд што е ова? А јас: пааааа :$ не знам, треба син ти да го прашам :rofl: најверојатно негово е :tmi:

На crazyinlove19, MarchelineAmaru, Annath и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185

аман МА ке и го кренис притисокот на свекривати ! :!: :tmi:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Fashion.n.a.d.e.44

Fashion.n.a.d.e.44 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    31
    Xaxaxaxaaxa ! Stvarno imam mnogu gluposti :D ..Na primer pred dva tri dena koga se setav so drugarkite edno nevojce ni prilici na edno devojce so koe mnogu ubavo si ziveeme :) od Vtora A! I pocnavme da se derime po neja a ustvari toa bila nekoja si zena :DDDDDDDDDDDDDDDD

13. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Го истечев млекото. Си го ставив на рингла и си седнав пред ТВ, кога слушнав како тече. Јакото е што не го отворив прозорецот, а вратата ја оставив отворена и сега цел спрат смрди на изгорено млеко. :puke:

14. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    180
    Некни, пред 2-3 дена, требаше да одам кај една другарка не живее многу далеку и си велам, ај пешки ќе одам, пут под ноѓе, лека полека ќе отидам. По пат си купив крофни, да гмечиме кај друкарката :D Одам одам и мернав еден постер за некаква свирка и гледам еден згоден тип стои и гледа.. И јас таква се уцуцлив до него и јас гледам постерот ама онака дубински го гледам.. Страшно.. И тој се врти и ми вика: "Извини девојко, од кај ги купи крофните?" И ми се смешка онака шармантно.. И јас го зјапам 30тина секунди во стил Рајана и Дрејк:
    И му викам: "Навистина :) "
    Сиротиот овој, ми се заблагодари и си отиде а јас среќна весела си продолжив. Оваква у фаца: :) :wasntme: ;) ^_^
    Па по 5 минути, кога ми текна што му кажав.. Ми се идеше да се вратам и да се оДбрукам... Кој срам човече..

На DarkRose му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Си тргнав од работа накај дома со престилката што ја носам на појас :tmi: Живи бруки, кога се погледнав и сфатив дека е на мене доцна беше и си ја донесов дома :fubar:

На LittlePinky, crazyinlove19, MarchelineAmaru и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Се заљубив во еден кретен :fubar:

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Пред неколку дена..
    После школо отидовме со другарка ми во Веро..
    Арно ама, мене ми се приоди у вц.. И си отидов да ви кажам право.. Aрно ама, излегувам, и гледам една жена ме гледа чудно. :^) А ја онака поносно си идам. 8)
    И гледам, другарка ми, од таму ми шепка нешто. Hе ја слушам.. И покажува нешто накај мене, а јас фрлам поглед надоле, кашиот откопчан сум го остаила. :tmi:

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Се прејадов ајвар па сега ми е тешко и што седам,ми се згади од ајвер :puke:

19. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Не им отворив на тие од пописот :devil: Ме мрзеше многу ми беше убаво во кревет на топло, и сеа требаше да станувам и да им правам забава, е како не, нека дојдат друг пат |( :wasntme:

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    :rofl: :rofl: Jа изоговарав лила филиповска со другарка ми :D Aло колкави наочари лупнала а надвор нит сонце нит зракче од сонце |( :rofl:
    боже господе
    за таа потрошив 2 минути од мојот живот- оговарајќи ја де :D