Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Хаха пред 1 час бевме кај дечкото на другарка ми со една друга другарка и тоа без она да знае :rofl: :rofl: му тропавме на врата :rofl: :rofl: ама на шкооолоо било детето иии ништо од бизнисот :clap:

2. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128
    Отидовме со моја братучеда да купиме компири од пиљара и ние ај покрај килото компири зедовме и ЕДЕН кромид, притоа газејќи се од смеење како којзнае што да правиме (имаше згоден продавач :$ ). Се враќаме дома и тетка ми не зеза и ни вели: Барем овошје да сте земеле, што ќе ми е кромид :P Ние со цел ум се враќаме назад и јас му велам на продавачот: Еј извини, се вративме ние, не требало кромид туку портокал! Ахаххах дечково остана занемен, ваква "грешка" сигурно "често" се прави. :D :D Типки, типки ипол, си го зедовме портокалот и си заминавме. А! И кромидот гратис ни го остави :rofl: :rofl:

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.505
    Последната глупост.. Запнав со микроскопот на вежби пред некој ден(иако бевме предупредени да не напнуваме) и премногу го притиснав предметното стакленце со објективот и попушти душава под притисок, се распарчи, и морав да се објаснувам пред асистентката и да правам се од почеток. :lol:

И сега пред 5 минути и ставав туш на мајка ми, некако успеав да и брцнам во око, па белката и беше црна 5 минути, буквално. :D

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Два дена по ред кога брат ми нема да ме пушти на компјутер дур „учам“ во соба му ѕвонам од непознат по два пати и си ќутам. :rofl:
    Многу ми е интересно дур се напнува кој е. :rofl: :rofl: :rofl:

На WarriorAngel, joana18, crazyinlove19 и 15 други им се допаѓа ова.
  5. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Кога не сакам да му пишам на некого, го бришам, ама само дилит, без блок. :!: Да ме види дека сум укл, ама јас да не го видам, да не попуштам да пишувам прва. :rofl:
    Само што во овој случај сум опнала и блок. :tmi: Се мисли човекот кај ме снема. :lol:
    Добро, се спасив некако. :$

6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Последна глупост шо напраив е денеска :) хахаха фатив и му е намачкав со коректор кредата на професорот :lol: ,али он наместо кредата што е намачкав е зеде другата :D :rofl:

7. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Пиев вода, ама мислев дека сум ја испила (а уствари не сум ја испила).
    И јас така, разбафтана си одам, да си наполнам уште вода, и испрскав се живо. :tmi:

8. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Вчера половина Синалко (од малите) ми отиде врз моите бели фармерки ! Браво за мене :clap:

9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Си направив Гугл+ само за да можам да играм Дајмонд Даш додека чекам да ми се наполнат животите на фејсбук! Па кога ќе се дотрошат тие на гугл+, одам назад на фејсбук. Оо, сите светци, се збрлавев и јас. :bandit:

10. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Го оставив оној заменскиот на вибрации во дневна :tmi: :tmi: :tmi: и ме прашува свекрва ми: Блонд што е ова? А јас: пааааа :$ не знам, треба син ти да го прашам :rofl: најверојатно негово е :tmi:

На crazyinlove19, MarchelineAmaru, Annath и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185

аман МА ке и го кренис притисокот на свекривати ! :!: :tmi:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Fashion.n.a.d.e.44

Fashion.n.a.d.e.44 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    31
    Xaxaxaxaaxa ! Stvarno imam mnogu gluposti :D ..Na primer pred dva tri dena koga se setav so drugarkite edno nevojce ni prilici na edno devojce so koe mnogu ubavo si ziveeme :) od Vtora A! I pocnavme da se derime po neja a ustvari toa bila nekoja si zena :DDDDDDDDDDDDDDDD

13. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Го истечев млекото. Си го ставив на рингла и си седнав пред ТВ, кога слушнав како тече. Јакото е што не го отворив прозорецот, а вратата ја оставив отворена и сега цел спрат смрди на изгорено млеко. :puke:

14. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Некни, пред 2-3 дена, требаше да одам кај една другарка не живее многу далеку и си велам, ај пешки ќе одам, пут под ноѓе, лека полека ќе отидам. По пат си купив крофни, да гмечиме кај друкарката :D Одам одам и мернав еден постер за некаква свирка и гледам еден згоден тип стои и гледа.. И јас таква се уцуцлив до него и јас гледам постерот ама онака дубински го гледам.. Страшно.. И тој се врти и ми вика: "Извини девојко, од кај ги купи крофните?" И ми се смешка онака шармантно.. И јас го зјапам 30тина секунди во стил Рајана и Дрејк:
    И му викам: "Навистина :) "
    Сиротиот овој, ми се заблагодари и си отиде а јас среќна весела си продолжив. Оваква у фаца: :) :wasntme: ;) ^_^
    Па по 5 минути, кога ми текна што му кажав.. Ми се идеше да се вратам и да се оДбрукам... Кој срам човече..

На DarkRose му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Си тргнав од работа накај дома со престилката што ја носам на појас :tmi: Живи бруки, кога се погледнав и сфатив дека е на мене доцна беше и си ја донесов дома :fubar:

На LittlePinky, crazyinlove19, MarchelineAmaru и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Се заљубив во еден кретен :fubar:

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Пред неколку дена..
    После школо отидовме со другарка ми во Веро..
    Арно ама, мене ми се приоди у вц.. И си отидов да ви кажам право.. Aрно ама, излегувам, и гледам една жена ме гледа чудно. :^) А ја онака поносно си идам. 8)
    И гледам, другарка ми, од таму ми шепка нешто. Hе ја слушам.. И покажува нешто накај мене, а јас фрлам поглед надоле, кашиот откопчан сум го остаила. :tmi:

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Се прејадов ајвар па сега ми е тешко и што седам,ми се згади од ајвер :puke:

19. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Не им отворив на тие од пописот :devil: Ме мрзеше многу ми беше убаво во кревет на топло, и сеа требаше да станувам и да им правам забава, е како не, нека дојдат друг пат |( :wasntme:

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    :rofl: :rofl: Jа изоговарав лила филиповска со другарка ми :D Aло колкави наочари лупнала а надвор нит сонце нит зракче од сонце |( :rofl:
    боже господе
    за таа потрошив 2 минути од мојот живот- оговарајќи ја де :D