Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.015
    Допаѓања:
    81.354
    Секогаш кога слушам музика и пропратно пеам, бликам од емоции - ма цветам!
    Утрово слушав Pearl Jam и бетер од кафанските тетки и чичковци треснав по бирото и ја сефтосав чашата. :D
    Да сакав да ја скршам, немаше да успеам, изгледа омилено ми е вака несакајќи да правам жртви. :^)

На crazyinlove19 и ForeverYoung им се допаѓа ова.
  2. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    бев во продавница и сега земав пиво за татко ми и сок за мене и сеа да ги однесам на касата ете ти го сокот ми падна (добро е што не се истури) иначе...
    и сега срам ми е да одам во таа продавница веќе

3. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Денес, јадевме со моите. И нешто им кажував колку сме биле мутави со школските што сме чекале пред школо, а требало да појдеме со останатите накај местото каде се пошумуваше. И мама ме зафркава: Абе од кај испаднавте такви мутави :lol: И јас ни 2 ни 3: Такви не' направиле! :rofl: :tmi:
    Жената почна хистерично да се смее :D , си велам : Добро е. :lol:

4. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Не е последна,ова е кога бев мала накај 3-4 одделение.
    Беше рано сабајле и ни дојдоа гости ама тие дошле пред да станам јас,кога се разбудив слушам дека има некој а ако излезам ќе треба одма да се поздравам и дека немиена ништо ни заби ни лице, во уста си прснав парфем за да не ми мириса здивот кога ќе прозборам со нив.
    Бог да чува кој менталист сум била |(

На FortuneTeller.xD и KittyT им се допаѓа ова.
  5. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.272
    Влегувам во продавница ( во неделата) и зедов едно парче салама за салата. Нели некои имаат конец на крајот за да се стават и закачат некаде, и типкава си го стави на рака. Продавачката пресметува и едно време ми вели: И саламата да ја пресметам?
    И јас целата извадена од памет, не за друго да не се враќам пак во продавница: Ја ставивме внатре? и велам, а таа почна да се смее.
    Јас уште толку збркана ја барам каде е оставена на биро, во кесите... Смешки. И на крај ми вели:
    На рака ти е? (Инаку така си го носам паричникот на рака , па се правдам пред неа :wasntme: )
    Јас во себе си велам, зини земјо голтни ме. Не за друго туку и мажот и и татко и беа во продавницата :lol: се изнасмеаа луѓето.
    Ја направив народната: Магаре јава, магаре бара :D .

На sweet-star, MarchelineAmaru, Srekicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Денес по грешка сум земала туѓи ракавици, а моите сум ги оставила во кујната во школо. Ама трагичното е дека некој си го ставил клучот во ракавиците од точакот, и јас сега приметив тоа. Леле психава ме јаде.. бууу!

7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.448
    Допаѓања:
    91.789
    Си ги сечев ноктите на рацете и сум заборавила еден нокт. Се ќе беше фино ако не беше на средниот прст :wasntme:

На crazyinlove19, MarchelineAmaru и Beauchamp им се допаѓа ова.
  8. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Пред две минути ,отворив тема што веќе ја имало

9. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    па ке си правав пица и го рендав кашкавалот со рендето однопаку и кога видов дека не е како со треба се изнасмеав :D :rofl: :rofl: :lol:

10. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Тргнав во МНТ мислејќи дека знам каде е.. а испадна сосема спротивното. :fubar:
    Резултат на сето тоа: пропуштени гратиси и урнебесна смеа...

смотана! :headbang:

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  11. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Последноо...лелеле кога ќе ми текнее..
    Се усрамив пред цело училиште....паднав пред ситее...тамуу на одмор....а најтрагично беше што неможев да станам од што премногу ми се смеешее..ххахахах лелеее...нема никогаѓ да заборам.. :lol: :$

12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Се расипал радијаторот во детска, не дува. И мајка ми ми рече, ај демек во дневна стопли си ги алиштата од сабајле, запали светло, не ни смета.
    И јас, станувам од сабајле, и одам во дневна, не палам светло, да не ги разбудам знаеш. И како да го реков спротивното, мајката.. Прва кривина десно, имаме масички, и јас, шлапата бауу, ги бутнав масичките, малце ми фалеше, да паднам, и да им паднам директива во кревет. И кога срипаа и двајцата..
    Мајка ми: Елена, па запали светло, не ни смета.
    Ја: Добро, само да се онодам, и ќе го онодам.

На WarriorAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Денес во училиште на англиски учевме како се изговараат цените на англиски и следува вежба за кај нас цените ама да бидат кажани на англиски. Професорката прашува колку е литро бензин и сите околу 60, 67 ден. јас тука се уфрлувам и викам „синоќе го качија 3ден бензинот“ и да цел клас се испосмеавме па и професорката. :lol:

14. split96

split96 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    125
    не сум сигурна дека ќе биде последна
    си ја удрив главата во двокатниот автобус додека до мене седеше еден дечко( :lol: среќа не примети,слушаше музика)
    паднав во школо пред сите и нормално арно се раскрвавив(беше од поодамна,ама сеуште имам лузни на тие места)
    и како за крај се сопнав пред дечкото кој ми се свиѓа

На MarchelineAmaru и Cacy им се допаѓа ова.
  15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Малце го залепив мобилниот со брзиот лепак, додека си лепев нокти. :headbang:

16. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.373
    Допаѓања:
    3.714
    Последна глупост од денеска:

Одам во супер маркет со цимерот да земеме тетратчиња и потоа да си одиме на предавање. Зедовме 2 тетратки, отидовме до каса, извадивме пари и сега цимерот се потргнува да не прави гужва а јас останувам да ги платам тетратките.. Подавам 30 ден и ги земам тетратките и си чекам фискална сметка...

Касиерката си продолжува да ги скенира другите производи од наредната жена што стоеше после мене а јас си чекам и си чекам.. И беше чудно и токму да ме праша што сакам, доаѓа цимеров и ми вика ајде ма, што чекаш? И јас зачудена си велам абе гледам тука нешто, ова-она... хахахаах :D :D

17. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.660
    Допаѓања:
    106.756
    Како сум се усрамила пред тетка ми од Америка :sweat: :D
    Се допишував со неа на фејсбук и имам еден речник од страна ако некој збор е на англиски да го притиснам одма да не го пишувам целосно зборот ( се надевам свативте )
    И и кажав дека месам тесто , и место тесто се напишало тестостерон. Она ништо не се мсееше ама мене непријатно ми стана хахаха :D

18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Последната глупост што не ја направив! :!:
    Си купив туш, и го ставив во кујна.. И ај да си направам нес кафе.. и почнав да го отворам тушот, за мноогу малце, и ќе истурев во чашата. :tmi:

19. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Сега, пред малку свекрва ми направи макало, и од садот да го пробам со лајчето од кисело-лутото, испрскав све со прски од устата ми (слунка-лиги, ако ме разбирате) хахаха :rofl: :rofl: како од лимон - ефект. Таа ме виде, ама се сврти брзо на страна уш не ме е видела, да не ми стане незгодно , ама јас знам, дека ме видела и ми е многу срам сега. Кој ќе го јаде со мои лиги сега, мај само јас :D :$

20. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Го расипав тачот на телефонот јејејјееј :rock: