Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Го акнав два пати во еден ден, од земја мобилниот. Еднаш на пархет, а еднаш надвор, на асфалт.. И сега, пак нејќе да се пуни, и пак на поправка изгледа. :@
    Иии.. ставив улошка по грешка, во бањарката на сестра ми, среќа што не сум ја ставила кај татко ми во бањарка. :headbang:

2. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Зедов телефонот и ѕвонев кај што не треба...
    Се надевам дека тој не знае кој му се јави :|

3. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Истурив сок , си ја истопив блузата .... :worried: :headbang:

4. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Се лакирав на кревет, и на сестра ми розевиот прекривач, ми се истури син лак..
    И од сабајле, на еден мобилен, го немавме сменето саатот, понапред..
    И јас наместо во 10, во 9 се нацртав кај другарка ми..
    Шо подрадни? Па ми дојде порано автобусот.
    Ама 9 е..
    Ај не ме заеб.
    А тоа стварно, ги разбудив луѓето. :headbang:

5. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Му ја уништив на дечко ми ламбата :$ :$
    Кога ме бива ме бива да се разбериме :rofl:

6. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Една другарка ми побара да одам да и купам нешто од продавница.И јас одам и се враќам,и го враќам кусурот и си седнувам :D Таа ме гледа и ми вика:А чоколадото? :rofl:
    Јас таква останав :o :rofl:
    Кусур враќам а чоколадо не давам!
    хахахаха :lol:

7. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Сабајлево, си истискав течна пудра на четката за заби. Среќа што не почнав да трљам, ќе беше интересно утро. Памет за друг пат дека со 3 саати сон не можам да функционирам како нормална личност.

На crazyinlove19, WinnieThePooh, MarchelineAmaru и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Изедов и што требаше и што не требаше. Во списокот влегуваат и замрсени салфети и хартија, сосе една мушичка (НЕ БЕВ ЗА ОВА КРИВА). И неколку семки од маслинка, ништо страшно.

9. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ги маркирав сите категории како прочитани |( По грешка. Мразам кога правам грешки.

10. AnimalLover

AnimalLover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2011
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    204
    истурив кесенце со монистра и ги бркав низ цела соба...

11. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    ја фрлив книгата на под од нервоза и ги извадив од памет моите, |( ама затоа ми олесна.

12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Наседнав на една ујдурма на татко ми.
    Дека сме на сметка, на т-мобајл, и треба за некој месец, да ни дадат мобилни, дека ќе го продолжиме договорот.. И татко ми, и рекол на продавачката да заокружи некои скапички мобилни, демек да си одбереме кои сакаме да ги земеме.
    А јас и сестра ми, сме се фатиле за списанието, како слеп за стап, и си гледаме што мобилни можеме да земеме, а тоа да ти немало врска. :devil:
    Памет за друг пат, не незнаеш дали да му веруваш или да не му веруваш. |(

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.672
    Искочив од такси пошто не укопчав дека само стоиме на семафор во близина на конечната дестинација. Фаците на останатите беа, Лилит шо ти е,се заебаваш нешто?! И јас бев као ,упс,зошто сите не излегуваат,упс,уште 10 метри,упс назад у такси :rofl: :rofl: :rofl:

На joana18, crazyinlove19, WinnieThePooh и 11 други им се допаѓа ова.
  14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    :rofl: Eпа вака
    бев до кај еден другар, и он ко увек, порничите од тел што се симнале ми ги брише :rofl: пошто не се бришат
    и сега пак имам еден :$ Kога гледаш од мобилен се симнуваат :envy: не знам зашто.
    Hема везе, не можеше да го избрише и го изгаси, ама безразлика дали е изгасен клипот мораш долго да стискаш на NO (кај што се гаси, на црвеното) за да се тргне звукот
    Hема везе, фаќам ја такси, да идам накај Oфи, и ........ :^) седнувам ја, слушам стенкањеееееее :rofl:
    среќа на тифко беше
    аууууууу кога видов дека звукот уште работи, лелееее во земја пропаднав

Hе знам дали таксистов виде, кој знае што ќе си помислел-

Oваа знаци да не ми дава дека сака да ја плеснам :rofl: :rofl: :rofl: :^)

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Јас наседнав на финта,прилично грда на дечко ми.
    Вчера отидов кај него и ми дава бомбонче . Жолто,гумено. Му викам е какво е ова? Вели а бе како што ги зимаш ти оние цедевита,со витамини. И јас ок,не може да е лошо,нели :D
    И нема никаков вкус, само лигаво беше. Тој од веце се пука од смеење и сфатив колку е саатот .. до негде.
    Одам кај него викам е што е бе, што да му правам сега? :?:
    Вика гризни го де и ќе видиш и јас ни две ни три го гризнав . Рибино масло :fubar:
    Јас такви работи не пијам, и му викам а бе ова има вкус на риба :D :D И ми текна што е и почнав да плукам :lol:
    Кретен :tmi:

На crazyinlove19, MarchelineAmaru, Cacy и 3 други им се допаѓа ова.
  16. DarkRose

DarkRose Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    21
    Си седиме со другарките у сендвичара и слушам едно девојче ја прашува келнерката за „запчаник“. И ми падна смешно, си мислев дека сака да побара чепкалка за заби .. Почнав да и објаснувам на една другарка. И баш тоа истото девојче доаѓа до нашата маса и прашува може ли да ги земе зачините. И ја сфаќам дека не рекло запчаник, туку зачини.. И не само што почнав да се смеам како нездрава, туку целата окезена му викам „не“ на девојчето, без да сфатам што зборувам. Само ме погледна онака, ми рече фала и си отиде .. А јас целата насмеана, од уво до уво не сфаќам зошто другарките ме гледаат така .. После кога ми кажаа бев прво ваква :wasntme: после ваква :rofl:

17. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    После вежбање онака жедна го дигнав шишето со мастика наместо со вода, и си испив поштено приближно колку една мала чаша на екс, а дури откако голтнав убаво и почна да ме пече на грлото сфатив колку е саат. Касно веќе си голтнав јас добра количина, ама пеече убија шта чеш :tmi:
    Ќе си бидам сеа онака расположена и раздрмена, не сум јас крива што цимерките донеле мастика во шише од добра вода, си мислев водата ми е тоа.. инаку јас сум фино дете :lol:

На crazyinlove19 и MarchelineAmaru им се допаѓа ова.
  18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Тоа беше пред некои 3-4 минути.
    Дрчотијата јас се симнав да си правам цедевита ... и гледам има уште од тортата на баба ... и си земав чаша цедевита и парче торта во тацна и викам во соба ќе си ги јадам таман уште малку ќе поседам на интернет и ќе ги внесам во организмот со уживање.
    Кога марфи нели да се докаже, јас правејќи се паметна со една рака сум ги фатила хранливите намирници и со истата отварам врата(со лактот поточно) а со друга рака ќе гасам светло.
    Ама некако цедевитата се најде полиена врз ѕидот а парчето торта на земја. И стојам како муле и дремам наместо да потрчам да го средам хаосот.
    И го оставив хаосот, земав едно ливче самолепливо и напишав мамо уклучи ми го бољерот и и го залепив на униформата за на работа.
    Па си направив нова цедевита, си ја испив, земав крпа, го избришав ѕидот, си ја изедов тортата ... и таман кога помислив добро е, се е решено, поминав како ураган низ дневната и слушам нешто пау пуф држ паф ... и стојам и си викам што ме чека кога ќе се свртам?
    се подготвив психиќки за најлошото ... и сум го фатила со нозеве мечкарски тоа маусот од компјутерот на татко ми, летна, сосе папките негови од работа и некои цдиња што знам таму ги гледам распослани низ дневна и додека ги собирав си викав само никој да не стане ... и си мислев мече кој ѓавол те натера да станеш од кревет??
    Се чувствував како криминалец во сопствениот дом.
    И така размислувајќи ми текна дека всушност мочниот меур ме натера да станам ... а многу потрагично е што воопшто не ни мочав ... како што гледате излегоа побитни работи од тоа.
    :tmi:

На WarriorAngel, Brojce, crazyinlove19 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.556
    Допаѓања:
    251.854
    Последната е кога го зедов шишето со јогурт и земав да го цедам, и после некое време го отварам и оно пуф ко направи, а јас цела бела станав, и се околу мене.
    А само што се излегов од бањата.

Друга глупост: Одам на факултет, брзав имав презентација и си седам пред амфитеатар, чекам да започнат предавањата и чуствувам дека нешто ми е лабаво. Си помислив дека ми се откопчал градникот, и кога фаќам гледам дека сум заборавила да го облечам :D :D :D . А носев тесно фустанче, и згора на се дојде професорот, и јас си седнав пред сите си презентирав, со пуштени гради мислеш на пасење се :lol: .
    Арно што не ми се надрвија, е тогаш ќе пукнев од срам.
    Среќа топло беше инаку ќе беше интересно и онака си беа разиграни.
    Да појаснам градлеста сум и тоа многу, и без градник не можам, па замислете каква сум била :D
    Арно што гаќите сум ги облекла :lol: .

Јас секојдневно правам глупости, дечко ми вели дека го потсеќам на Трапавко од Штрумфови, а кога ќе размислам и таква сум.
    Трапава :D .

На katyimpossible, Name, crazyinlove19 и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Akana

Akana Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    93
    бев во веро со една другарка да си купиме нешто а пред то мајка ми ми рече да не заборам да купам млеко. и одиме на каса и ми текнува дека заборајв млеко а во исто време другарка ми ми вели еј земи ми цигари и јас на продавачката и велам една пакета родео млеко. цела редица се смееше јас се поцрвенав до уши :lol:

На soco и Elennaa им се допаѓа ова.