Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Го акнав два пати во еден ден, од земја мобилниот. Еднаш на пархет, а еднаш надвор, на асфалт.. И сега, пак нејќе да се пуни, и пак на поправка изгледа. :@
    Иии.. ставив улошка по грешка, во бањарката на сестра ми, среќа што не сум ја ставила кај татко ми во бањарка. :headbang:

2. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Зедов телефонот и ѕвонев кај што не треба...
    Се надевам дека тој не знае кој му се јави :|

3. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Истурив сок , си ја истопив блузата .... :worried: :headbang:

4. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Се лакирав на кревет, и на сестра ми розевиот прекривач, ми се истури син лак..
    И од сабајле, на еден мобилен, го немавме сменето саатот, понапред..
    И јас наместо во 10, во 9 се нацртав кај другарка ми..
    Шо подрадни? Па ми дојде порано автобусот.
    Ама 9 е..
    Ај не ме заеб.
    А тоа стварно, ги разбудив луѓето. :headbang:

5. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Му ја уништив на дечко ми ламбата :$ :$
    Кога ме бива ме бива да се разбериме :rofl:

6. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Една другарка ми побара да одам да и купам нешто од продавница.И јас одам и се враќам,и го враќам кусурот и си седнувам :D Таа ме гледа и ми вика:А чоколадото? :rofl:
    Јас таква останав :o :rofl:
    Кусур враќам а чоколадо не давам!
    хахахаха :lol:

7. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Сабајлево, си истискав течна пудра на четката за заби. Среќа што не почнав да трљам, ќе беше интересно утро. Памет за друг пат дека со 3 саати сон не можам да функционирам како нормална личност.

На crazyinlove19, WinnieThePooh, MarchelineAmaru и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Изедов и што требаше и што не требаше. Во списокот влегуваат и замрсени салфети и хартија, сосе една мушичка (НЕ БЕВ ЗА ОВА КРИВА). И неколку семки од маслинка, ништо страшно.

9. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ги маркирав сите категории како прочитани |( По грешка. Мразам кога правам грешки.

10. AnimalLover

AnimalLover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2011
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    204
    истурив кесенце со монистра и ги бркав низ цела соба...

11. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    674
    ја фрлив книгата на под од нервоза и ги извадив од памет моите, |( ама затоа ми олесна.

12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Наседнав на една ујдурма на татко ми.
    Дека сме на сметка, на т-мобајл, и треба за некој месец, да ни дадат мобилни, дека ќе го продолжиме договорот.. И татко ми, и рекол на продавачката да заокружи некои скапички мобилни, демек да си одбереме кои сакаме да ги земеме.
    А јас и сестра ми, сме се фатиле за списанието, како слеп за стап, и си гледаме што мобилни можеме да земеме, а тоа да ти немало врска. :devil:
    Памет за друг пат, не незнаеш дали да му веруваш или да не му веруваш. |(

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.829
    Допаѓања:
    163.222
    Искочив од такси пошто не укопчав дека само стоиме на семафор во близина на конечната дестинација. Фаците на останатите беа, Лилит шо ти е,се заебаваш нешто?! И јас бев као ,упс,зошто сите не излегуваат,упс,уште 10 метри,упс назад у такси :rofl: :rofl: :rofl:

На joana18, crazyinlove19, WinnieThePooh и 11 други им се допаѓа ова.
  14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    :rofl: Eпа вака
    бев до кај еден другар, и он ко увек, порничите од тел што се симнале ми ги брише :rofl: пошто не се бришат
    и сега пак имам еден :$ Kога гледаш од мобилен се симнуваат :envy: не знам зашто.
    Hема везе, не можеше да го избрише и го изгаси, ама безразлика дали е изгасен клипот мораш долго да стискаш на NO (кај што се гаси, на црвеното) за да се тргне звукот
    Hема везе, фаќам ја такси, да идам накај Oфи, и ........ :^) седнувам ја, слушам стенкањеееееее :rofl:
    среќа на тифко беше
    аууууууу кога видов дека звукот уште работи, лелееее во земја пропаднав

Hе знам дали таксистов виде, кој знае што ќе си помислел-

Oваа знаци да не ми дава дека сака да ја плеснам :rofl: :rofl: :rofl: :^)

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Јас наседнав на финта,прилично грда на дечко ми.
    Вчера отидов кај него и ми дава бомбонче . Жолто,гумено. Му викам е какво е ова? Вели а бе како што ги зимаш ти оние цедевита,со витамини. И јас ок,не може да е лошо,нели :D
    И нема никаков вкус, само лигаво беше. Тој од веце се пука од смеење и сфатив колку е саатот .. до негде.
    Одам кај него викам е што е бе, што да му правам сега? :?:
    Вика гризни го де и ќе видиш и јас ни две ни три го гризнав . Рибино масло :fubar:
    Јас такви работи не пијам, и му викам а бе ова има вкус на риба :D :D И ми текна што е и почнав да плукам :lol:
    Кретен :tmi:

На crazyinlove19, MarchelineAmaru, Cacy и 3 други им се допаѓа ова.
  16. DarkRose

DarkRose Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    21
    Си седиме со другарките у сендвичара и слушам едно девојче ја прашува келнерката за „запчаник“. И ми падна смешно, си мислев дека сака да побара чепкалка за заби .. Почнав да и објаснувам на една другарка. И баш тоа истото девојче доаѓа до нашата маса и прашува може ли да ги земе зачините. И ја сфаќам дека не рекло запчаник, туку зачини.. И не само што почнав да се смеам како нездрава, туку целата окезена му викам „не“ на девојчето, без да сфатам што зборувам. Само ме погледна онака, ми рече фала и си отиде .. А јас целата насмеана, од уво до уво не сфаќам зошто другарките ме гледаат така .. После кога ми кажаа бев прво ваква :wasntme: после ваква :rofl:

17. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    После вежбање онака жедна го дигнав шишето со мастика наместо со вода, и си испив поштено приближно колку една мала чаша на екс, а дури откако голтнав убаво и почна да ме пече на грлото сфатив колку е саат. Касно веќе си голтнав јас добра количина, ама пеече убија шта чеш :tmi:
    Ќе си бидам сеа онака расположена и раздрмена, не сум јас крива што цимерките донеле мастика во шише од добра вода, си мислев водата ми е тоа.. инаку јас сум фино дете :lol:

На crazyinlove19 и MarchelineAmaru им се допаѓа ова.
  18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Тоа беше пред некои 3-4 минути.
    Дрчотијата јас се симнав да си правам цедевита ... и гледам има уште од тортата на баба ... и си земав чаша цедевита и парче торта во тацна и викам во соба ќе си ги јадам таман уште малку ќе поседам на интернет и ќе ги внесам во организмот со уживање.
    Кога марфи нели да се докаже, јас правејќи се паметна со една рака сум ги фатила хранливите намирници и со истата отварам врата(со лактот поточно) а со друга рака ќе гасам светло.
    Ама некако цедевитата се најде полиена врз ѕидот а парчето торта на земја. И стојам како муле и дремам наместо да потрчам да го средам хаосот.
    И го оставив хаосот, земав едно ливче самолепливо и напишав мамо уклучи ми го бољерот и и го залепив на униформата за на работа.
    Па си направив нова цедевита, си ја испив, земав крпа, го избришав ѕидот, си ја изедов тортата ... и таман кога помислив добро е, се е решено, поминав како ураган низ дневната и слушам нешто пау пуф држ паф ... и стојам и си викам што ме чека кога ќе се свртам?
    се подготвив психиќки за најлошото ... и сум го фатила со нозеве мечкарски тоа маусот од компјутерот на татко ми, летна, сосе папките негови од работа и некои цдиња што знам таму ги гледам распослани низ дневна и додека ги собирав си викав само никој да не стане ... и си мислев мече кој ѓавол те натера да станеш од кревет??
    Се чувствував како криминалец во сопствениот дом.
    И така размислувајќи ми текна дека всушност мочниот меур ме натера да станам ... а многу потрагично е што воопшто не ни мочав ... како што гледате излегоа побитни работи од тоа.
    :tmi:

На WarriorAngel, Brojce, crazyinlove19 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.283
    Допаѓања:
    259.191
    Последната е кога го зедов шишето со јогурт и земав да го цедам, и после некое време го отварам и оно пуф ко направи, а јас цела бела станав, и се околу мене.
    А само што се излегов од бањата.

Друга глупост: Одам на факултет, брзав имав презентација и си седам пред амфитеатар, чекам да започнат предавањата и чуствувам дека нешто ми е лабаво. Си помислив дека ми се откопчал градникот, и кога фаќам гледам дека сум заборавила да го облечам :D :D :D . А носев тесно фустанче, и згора на се дојде професорот, и јас си седнав пред сите си презентирав, со пуштени гради мислеш на пасење се :lol: .
    Арно што не ми се надрвија, е тогаш ќе пукнев од срам.
    Среќа топло беше инаку ќе беше интересно и онака си беа разиграни.
    Да појаснам градлеста сум и тоа многу, и без градник не можам, па замислете каква сум била :D
    Арно што гаќите сум ги облекла :lol: .

Јас секојдневно правам глупости, дечко ми вели дека го потсеќам на Трапавко од Штрумфови, а кога ќе размислам и таква сум.
    Трапава :D .

На katyimpossible, Name, crazyinlove19 и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Akana

Akana Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    93
    бев во веро со една другарка да си купиме нешто а пред то мајка ми ми рече да не заборам да купам млеко. и одиме на каса и ми текнува дека заборајв млеко а во исто време другарка ми ми вели еј земи ми цигари и јас на продавачката и велам една пакета родео млеко. цела редица се смееше јас се поцрвенав до уши :lol:

На soco и Elennaa им се допаѓа ова.