Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.353
    Допаѓања:
    286.378
    Последната глупост ми беше сабајлинава околу 02-03.
    Секогаш кога јадам касно, на среде спиење ожеднувам, па флаша вода си имам во близина да не мора да одам до кујна кога сум сонлива, оти не е една беља па во сонливото ке се спрепнам ке паднам :tmi:

Истото се случи вчера, се најадов колку што не треба и во кревет.
    Неколку саати покасно се будам жедна и со очи затворени земам флашата и почнав да се налевам, но рефлексите поспани исто како мене |-)
    Едно време чуствувам вода во носот, свесна сум дека нешто не е како што треба, ама што тоа :?: ....кога се освестив беше веке прекасно, веке засркната бочнав да се давам ти се чини :rofl:
    Кашлам, кашлам...мажов од памет се извадил, и пали светло а јас уште држам флашата, чекам да ми помине , па да си допијам.
    Јас несвесна дека он ме гледал уште 10-15 секунди додека збирав душа, и пак си почнав да се налевам.
    во тој момент неговото загрижено лице одеднаш стана нешто вака :fubar: и коментарот
    ЦЦЦ Како мало дете
    :rofl: :rofl: :rofl:

На WarriorAngel, anggell и booble.girl им се допаѓа ова.
  2. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Ехее куп глупости си правам јас и тоа така почесто .
    Шиејќи си кроејќи си нешто сечев сечев, ај уште малце ај уште овде ај уште онде иииии отиде тоа матријалот .
    Правејќи торта како вредна домаќинка ставив една таква мешалка на миксерот една инаква т.е една за тесто што е а другите нели се за помеки работи и ко се слепија тие т.е ко се извиткаа ој најди им го чарето :D, пожар ќе напраев пребледев од страв тиква сум како никој понекогаш.

3. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Со него пакккк...Си седевме онака сами јас тој и другарка ми дојде малце после таа си замина на курс беше чупето...Седев кај него в скут и онака си ги олабавив рацете ШТО Е ГОЛЕМО ЧУДО ОД МЕНЕ и не забележав дека тој ми се смешка дури се бакнувавме. Го прашав што е смешно и тој само ми покажа кон раката..А јас кога си се погледнав си потонав како Титаник..Раката ми беше во неговиот џеб и сум си штракала на неговиот мобилен, сум сменила позадина, рингтонот, сето тоа несвесно..Ем чудно баш тогаш у тој момент, ем голема глупост од моја страна хахахаха кога ќе се сетам на реакцијата моја одма рефлексно раката аут ми доаѓа да се изнасмеам :rofl: :rofl: :rofl:

4. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    истурив нескафе на тастатура таму нешто се занесував кога ги читав мислењата од gluvcee . како ова |( [​IMG]

На Jenniffer, booble.girl и Cacy им се допаѓа ова.
  5. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Ставив сол во кафето место шеќер! :D А бе бабо,па постојат налепници па залепи,напиши СОЛ или ШЕЌЕР па не сум јас видовита да видам дали во тегличката сол имало или шеќер

6. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Не е некоја голема глупост али ај.
    Јас по природа не сум нешто романтична. Арно ама, си спиевме со љубовта заедно, и утрото се разбудив јас прва, и си викам ајде ќе го оставам да поспие. Али, овој абер немаше од станување, а мене досадно, плус ме фати је*еж јак, и викам ќе го будам. И сега да не биде само онака будење, јас, неромантикот, решив да изигравам романтична и да го разбудам со бакнеж. Но ај да не биде толку драматично, само во образ. И така јас, после пола саат убедување на самата себе си, демек ајде ќе го бакнам, се довлечкав некако полека до него, го зјапав уште толку мислејќи се дали да да или да не, бидејќи и двајцата не сме по романтиките си викам ќе ми се изнасмее. Собрав храброст и - го бакнав. Ама не да го бакнав, туку го уплашив, абе го извадив од памет, рипна од кревет. Епа така ми е кога изигравам романтична душа.
    Мислела, не мислела, сепак имаше смеење на крај.

7. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Се исфенирав.
    Прв пат во живот решив да се фенирам баш кога пука влага и има дожд. Браво Мери!

8. Akana

Akana Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    93
    беше први мај и ние со друштвото бевме дихово. се поднапив малце повеќе и ја гледам комшивката моја таму оптегната си пие кафе. и ми вели "здраво акана" а јас му велам "супер сум тетка јагода си седиме со друштвото" тие што слушнаја се смееја и јас почнав а тогаш не ни знаев зошто се смеам. сега кога ја гледам в ходник ми е срам здраво да и речам :lol:

9. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Влегов да си купам баничка од една фурна, и по мене влезе еден Грк, си си нарачав јас си ставив во ташна баничката и слушам како нарачува Гркот. И на излегување наместо Пријатно на продавачката и реков Адиос. :fubar: Цела сум лингвистички настроена. :D

На Offspring, crazyinlove19 и Cacy им се допаѓа ова.
  10. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Си ја изгорев малку раката од капакот...Незнам кај ми е бил умот кога капакот од фурна само што е изваден и јас со рака земам и на под...Кога тресна на земја мајка ми ме праша дали јадењето сум го истурила :lol: За среќа не се истури :D

11. Ragazzina

Ragazzina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    56
    Зашто ми беше досадно додека бев во ве-це и си слушав музика на мобилниот. И прибидејчи имам две ЛЕВИ раце, погодете што се случи ^_^
    Да, да, баш тоа. Ми падна у шоља.

И коа го извадив си работеше, и после коа го избришав си работеше. Го сушев со фен и сеа нејќе да работи. :swear: Е уште ми фалеше да се расипе телефонот! :@ :swear:

12. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185

:$ не се срами ! не си сама ! ха,ха,ха и син ми е ист ко тебе ха,ха,ха, ,, ПЛАВУШ,, фала богу не му се расипа телефонот ко му падна во шолја ! :D

13. Shortie

Shortie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    71
    Се заглавив и вц у школо и не можев да се отклучам..и пробав да излезам одозгора ама немав силааа коа треснав луѓе на плочки цела половина уште ме боли..хахахах :D

14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Дека по дома си седам по пижами, дво метарски, и ми се влечат цело време.
    Кога сум седнала на компјутер, сум ги згазнала со столот, без да видам, и ај да станам..
    И почнав цела да претам, уште малце ќе направев колук наназад, среќа сестра ми ме чекаше да станам од компјутер, па ме задржа, иначе отидов ј*бана. :rofl:

15. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Купив пакетче Street Beanz.
    Yes,i'm that retarded.

16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Пред некој ден, во школо, сум земала памук, наместо новчаник. :tmi: Добро е што не сум ги понела чепкалките за уши.. Среќа што одвечер си ја местам ташната, иначе ќе беше интересно..

На Cacy, glow и baguf4e им се допаѓа ова.
  17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Ми паднаа 2 вештачки нокти, и ај да си ги залепам.. Арно ама, си ги лепев на биро, со брз лепак, и после 10 минути приметив дека сум ја залепила тастетурата, 1/4 беше залепена за бирото, и тоа асално. :tmi:

На WarriorAngel и martinuska им се допаѓа ова.
  18. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Си легнав со мокра коса пред некој ден и тоа врзана. А бидејќи ми е многу долга и многу густа, некако е дива и многу се плетка. Кога се разбудив сабајлето не можев да го извадам стегачот. Од земја се траќав влечејќи го за да го расплеткам. На крај успешно го расплеткав ама во еден заден дел повнатре во косата ми се имаа направено такви ужасни сплетканици што просто ми се плачеше кога ги видов. :worried: Ја преврзав некако и отидов нашколо. Попладнето коа се вратив си викам ај,ќе ја измијам и ќе седнам да ја чешлам. Ама пусто чешлање како чешлам се плетка се повеќе и повеќе и на крај испадна една тутканица ненормална па морав да ја викам цимерка ми да ми асистира и да ми помогне при чешлањето. :rofl: Влечи тегни,куби се ми отпадна главата и никако да го расплеткам. На крај при едно влечење ми откорна толкав прамен коса шо ќе заплачев од мака. И видов не видов знаев дека нема друг излез и решив да го крцнам. :| Арно ама јадници ножиците нигде ги нема низ кафаната :rofl: И сега...најголемата глупост од сета оваа глупост: си го земав неискористениот жилет,си седнав пред огледало и крц,крц си го отстранив топчето тутканици од главата. :rofl: После си ја измив косата,си се исчешлав,си се исушив и ко нова ми е сеа. 8) :rofl:

Само малце ми е криво шо ја стригнав така ненадејно и неочекувано. Можда ќе се здружев со топчестата тутканица во мојата коса,од кај да знам? :sweat: :rofl:

19. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Се сликав со Дедо Мраз
    :rofl: :rofl: :$

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Бев во продавница по леб и сок, и излегувам од продавница и му викам на продавачот чао тато :fubar: :fubar: :fubar: Се освестив што реков, се вратив во продавницата, ми се смеат сите што беа таму и јас како зелена ахаха извини чичко Т ајде чао :rofl:

На Teresa94, kate21, Offspring и 15 други им се допаѓа ова.