Форумџика на годината

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Пешачев денес се беше ок , ама занесена во белината не видов дека има мраз и сум паднала на гз :fubar: Сите ме видоа и се отепаа од смеење :^) . Јас засрамена си заминав :envy:

2. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Си го ставив телефонот во фиоката и го барав добри 20 минути. |(

На joana18, srcekrsacka, Cacy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. split96

split96 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    125
    го опцув татко ми :tmi: :tmi: :tmi:

4. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.376
    Допаѓања:
    3.717
    Кога пееја василичари кај мене пред врата, на едно дете што е седмо или осмо одд му ставив во торбата 10 ден... И ништо чудно нели, освен што на 10-денарката и фалеше еден добар дел од неа а јас ја стуткав и му ја пуштив во торбичето, хахаххахах :rofl: :rofl:

Па уште и викам: -Догодина повесели!!! :rofl: :rofl:

Лоша сум, знам дека не требаше ама ајде... :$

5. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    91.798
    Се мислев дали е за тука или Зини земјо голтни ме, но решив тука :lol:

Му се жалам по телефон нешто на дечко ми и го слушам шепка од таа страна нешто, ама со брзина на светлината. И така он си повторува неколку пати ама јас не слушам што е. И не знам од каде ми дојде му викам и јас те сакам, мислејќи дека ми рекол те сакам, те сакам, те сакам... Ми вика и јас тебе те сакам. И јас ама зашто ти мене ме сакаш кога ти прв ми рече те сакам, јас само ти враќам :rofl: И ми вика ама јас ти викав те жалам, те жалам, ми се жалеше нели? :rofl: :rofl:
    И така си пропаднав јас во земја. Сега кога и да се чуеме ми вика те жалам или те сакам? Безобразен!

На WhiteAngel, Cacy, mims-89 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Kако што навивав ракомет.. Седев на едно пластично малечко столче, а позади е печката. И дека столчето малце се стопило. А и дека на секое скокав, направив колкук наназад, се струполив и траас се испружив до печката. Баш исто како Милан од Жикина Династија во 00:05. Сестра ми ме скина од заебавање. |(
    http://www.youtube.com/watch?v=Pq3SkEab ... re=related

7. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    На родителски, принцезава, како под-претседател беше повикана да земе да ги подели евидентните листови меѓу родителите. Одам јас до катедрата, а што класна имам ќе се чудите. Не смееш да трепнеш на час, ке те запише, а не па молив да побараш со ултра тивок глас. Ми ги дава класната, иначе професорка по македонски и ми вика повели, и јас од учтивост и викам тенкју. :) Ме погледна чудно и после немаше еден во училницата што не се смееше, а јас... :$

пс: мислењево ми е 222. :D

8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Мајка ми ми рече, што имам црно за перење, да ставам за перење. И јас како по обичај, наместо во корпата, секогаш ги ставам алиштата над корпата. А и предходно имаше некои алишта, и се изградила како пирамида. И сега да одам во веце, пополека затварам врата, да не разбудам некој, кога се свртев, кога срипав, кога видов толкава црна фигура, се извадив од памет. :x

На joana18 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    За последнава глупост ми беа потребни неколку часа.
    Не си легнав цела ноќ.
    :headbang:

10. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Пред некој ден после вечера,се договоривме со муж ми и малата да одиме покрај плажа и ке си земеме сладолед,и отидовме да купиме,и јас на мојов му велам Cакам сладолед од ice cream наместо да кажам дека сакам од јагода,важно убаво се насмеавме :rofl:

A ова вчера ми се јадеше и не сакав да валкам чинии и си зедов пластична чинија,и се најадов,појдов в кујна,во мијалникот си ја измив и си ја ставив да се цеди,после ми текна што глупост направив :wasntme:

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  11. tea94

tea94 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    0

хахахаха Паметна работа ;)
    Јас вака ја будев другарка ми :lol:
    Летово идам кај нејзе у 3 саат попладне она спие ли спие..ја будам,ја будам -она : не станувам па шо сака нека биде,ми се спие! Ја и викам ок тогаш ,одам од кујна полнам чаша вода се враќам и ја бањам :rofl: Да ја видиш како станува за секунда времее :rock:
    Инаку има мн глупости ама не ми текнуваат сеа ....како на пример ,се смееме ко ненормални со другарките и сеа веќе едно време престануваме и јас им велам ,,оф леле...срцето ме заболе од смеење,, и ови пак почнаа,мене додека ми текне шо кажав :$

12. bel4e

bel4e Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    хаххахаха . Пред некој ден со такси одев кај една другарка и сеа требаше да платам сто денари . и кога го вадам паричникот ,што ке видам само 10ден(другите ги забораив дома) :tmi: . Ми беше мнг срам и не знаев што да правам , го викнав другарка ми и таа ми платееше. :$ :tmi: :lol:

13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Koга завшри натпреварот, го покажаа чешкиот тренер, како и да се вика. Онака накиснат, ко кисела краставица.
    И јас со цел глас: Плачи Пич*о, НА .!.
    и покажав среден прст
    Пред мајка ми, татко ми и сестра ми. И почнаа да ми се смеат.
    Епа гајле ми е, победивме! :wasntme: :rock:

На BeYourself, Butterfly77, Meggy и 2 други им се допаѓа ова.
  14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Излегов на тераса и пеев со сета сила на глас со став како човечето од на елена потписот
    а комшивката со запалено светло на тераса си постилаше алишта :D
    A јас со тој став си пеев ИЗЛЕЗИ МОМЧЕ ПРАВО НА ТЕРАСА...!!! :rofl: :rofl: си ја допејав песната и си влегов внатре а комшивката си остана да се смее :lol: :tmi:

На joana18 и Elennaa им се допаѓа ова.
  15. vanessa.k

vanessa.k Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    15
    ги скршив штиклите на мајка ми и ги фрлив преку тераса :$

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  16. bubachee

bubachee Активен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Па вака, беше 6 час на училиште и јас и другарками си отидовме од час, и тргнавме на кај еден кафич кој беше во близина, пиевме кафе и кога излегувавме јас слегуваќи по лизгавите скали(беше есен и врнеше) се слизнав и паднав во огромна дупка со вода, сите ме гледаа и ми се смееа :$ :$ јас умреф од срам, ми се плачеше од срам, и едвај си заминав дома :D :D :D

17. Sara2

Sara2 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    154
    Се вракавме од крстот и имаше едно заледено вирче и јас како мало дете почнав да си се лизгам по него и кога наеднаш „Трас’’ на земијата. :punch: :punch:

18. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    НИКОГАШ повеќе не земам нешто да правам од интернет симнато :yawn: :@ :lol:
    Во случајов колачи праев ама далеку од колачи излегоа .........како торта ама развлечена ,башка со калап требаше д а ги сечам ама ај сечи нешто со не се соединува едно со друго ,само да видите колку се смешни ,кај така викаат по мене низ дома дека се утињам па уште и ова :lol: сега има да има смеа и заебанција на моја сметка абе шо па каква иризба шират остра ,сега и проветрување ми фали во соба

19. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Наместо да излезам од дома во 12 и 20, за во школо, да го фатам бусот. Јас сум искочила во 11 и 20. Па уште се чудам, зашто нема гужва. Излегов од автобус, и гледам 12 саат. Ми одеше да се отепам.
    А не ми е прв пат, ова. Еднаш кај другарка ми наместо во 9, јас во 8 и се нацртав пред врата. Па уште и викам.. Абе автубусот ми подранил. :fubar:

На Juicy03, srcekrsacka, Grunge и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Заминав у кафич да гледам ракомет, не со мое друштво.Си поминав ТАПА!
    Ваква глупост(грешка) не правам веќе. ;)