Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Го гледав натпреварот и од навивање ми се откопчал градникот. Ја па, циклама на бела маица.. :fubar: И прерамката ми излегла од маица и сите дома ми се смееја, ја ништо не приметувам. :?: Сега сестра ми ми кажа. :|

2. bubili61

bubili61 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    67
    А јас мислам само мене ми се случуваат глупости????Вчера си одам од работа и како обично се фрцкам,си разгледувам,и кај баш да не ја видам скалата......Згазнувам од високо и пуфффф на коленици паѓам....а снег,вода колку сакаш....Од срам не ни погледнав дали ме виде некој....Главата надоле и магла да ме нема......Тадури ни сама небев свесна што ми се случи.....Среќе се ми остана на свое место :D ....А пак кога сфатив после 5 минути што стана,одам по патот и умиран од смеа :rofl: .Толкава (сомустрачка) да се испружи среде пат....Па пак се вртам некој да не ме гледа и да си рече оваа полудела се смее сама..... :lol:

На TheaEsposito му/ѝ се допаѓа ова.
  3. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    пред 15 минути,се враќав од продавница и дека темница и надвор светилката не беше уклучена а има цели скалишта до кај мене на 2 спрат и онака затрчнувам за да скокам по 2-3 скали наеднаш и ко иде да ја промашам скалата и бум-дум-трес се спростив на скалите и ги избројав ѕвездите.

4. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Пред едно 10тина часа, јадев бисквити и млеко. И наместо во кујна, да ја ставам чашката за миење, јас ја оставив на машината за перење во веце.
    После кога ми текна што сум направила... Трк во веце.[​IMG]

5. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.662
    Допаѓања:
    106.771
    ја искршив последната чаша во куката

6. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Не баш последната ама добра глупост е :D
    Со другарка ми излеговме.Мислам сабота беше :!: И јас во штикли и го гледам симпатијата :inlove: И се поздравивме и си продолживме...По скалите надоле јас да се завртам да го видам уште еднаш,незнам како со штиклата стапнав на скалата :o и на колена паднав со се штикли :lol: :rofl: :tmi:
    Арно што не се заврте ниту пак ме виде :lol:

Веќе по ќе внимавам кога одам на штикли и тоа на скали :!: :rofl:

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Ми се скина бодито кај тоа што се закопчува и зошто немав време да го шијам земав го заврзав. Погодувате што ми се случи кога ми се примоча, морав скроз да се соблакам. :headbang:

На BeYourself, baguf4e, Hipster и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Egypt

Egypt Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    19
    Имав напишано на еден пост, наместо етикетираат - етикираат :devil:
    Брзата кучка слепи кучиња раѓа, да.

9. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Не е последна, од пред месец и нешто.
    На пазар во Прилеп за текстил стоиме јас и уште две деца и гледам јас едно боди и го проверувам материјалот и на еден чичко(што си поминуваше со жена му покрај нас) му викам: Колку е бодито?
    Тој претходно поминувајќи и рече нешто на жена му и ја помислив дека нас не прашува што сакаме
    И тој: Деца, не сум ја продавач. Моментот кога сфатив што направив беше :o :lol: :rofl:

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426

Ова со машки вц секогаш и секаде кај и да одам правац машко вц, и секогаш сите ми се смеат... :x :x

11. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Исто ми беше, кога облеков купаќи, наместо боди, зашто ми се скина прерамката. :wasntme: :tmi:

Иначе денес, по грешка, се симнав една станица после Карев, и одев пешки. Не е нешто којзнае колку далеку, ама јас од брзање, жива вода станав. :devil:

12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    пред некој ден седиме во кујна со мајка ми и нешто се зазборувавме за работа, фирми и ми вели ај погоди како се вика службено патување на бугарски и јас и велам незнам кажи ми ти и таа ми вели КОМАНДОВКА :lol: :rofl: кога ке се сетам на тоа зборче уште ми се смее :D

13. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Последна глупост што ја направив ли? Без размислување ќе ви кажам, ТОА ШТО СЕУШТЕ СУМ СО НЕГО, И ПОКРАЈ ТОА ШТО СРЦЕВО МИ ГО СКРШИ, МЕ УНИШТИ, МЕ СПОБУДАЛЕ, А ЈАС УШТЕ ГО САКАМ И МУ ПРОГЛЕДУВАМ НИЗ ПРСТИ, Е ТОА Е МОЈАТА НАЈГОЛЕМА ПОСЛЕДНА ГЛУПОСТ ШТО СУМ ЈА НАПРАВИЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Истурив црвено вино низ ќилимот,ѕидот,фрижидерот :tmi:

15. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Паднав и тоа во 9-ти месец бременост, среќа што на колена паднав не на стомакот инаку :sweat:, само ногава што ја свиткав и цела ми се потече и помодре ама ми поминува, така е кога одам и гледам горе во чавките.

16. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Оваа ми е најголема глупост ама не е последа... 8)
    Бев мала некаде околу 3-4 години,и не знаев што е тоа секс....и го прашав татко ми!!(секако немаше одговор право мајка ми ја смени темата) :lol: :$
    Го слушнав зборот на тв и сакав да знам што значи...бидејќи бес љубопитно дете :angel:

И на нова година....се изглупирав пред симпатијата :tmi:

17. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    не ми е последна ама ми текна во моментот, слушав музика на слушалки пред да почне предавањето и читав од тетратката на колешката што напишала од претходниот час,така целата сконцентрирана на тоа што го читав не забележав дека бил дојден професорот идека цел анфи полен со студендти се стишил , и така почнав гласно да зборувам на колешката дека не е така тоа што напишала и мислев дека не ме слуша уште поглано и кажав таа само ме удри со ногата и јас ги тргнав слушалките да ја прашам зошто ме удира |( кога гледам сите студенти се свртуваат накај мене а ја пак мислам некој позади мене направил глупост па и ја се вртам :tmi: и тогаш го слушам професорот како колешке што сум погрешно кажал претходниот пат :geek: :$ :$ :x :x јас зачдена а сите се смееа и нестигнав да кажам ништо зш после смеата професорот продолжи со предавање,пев предмет на оговарање следните некои денови

18. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    ми замрзна водата на работа,и вареќи кафе сум направила со газирана вода ,а јас чудисе зашто толку балончиња се прават?? :^)

19. song

song Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    46
    Прднав во двособен автобус :lol:
    мислам на двокатен :D
    се надевам не ме приметил некој :$

20. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    Каснев 10мин. во школо. Влегувам во 07:40 и викам:"Добар ден, извинете што доцнам" :D