Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Мила немој да се чудиш, ако детето ти излезе вакво како мене :lol:
    Се зафркавам, само што и мајка ми паднала во 9-ти месец од бременост... Додуша на мене паѓала цела бременост... Последици :!: : - Јас штракната; таа цел живот лузни на колениците :D

2. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Има и полошо,да речеш добро вечер :D :rofl:

На Smurfette.M му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Јасно е. |( Позади биро. |(

Прикачени фајлови:

• DSC00045.jpg
      DSC00045.jpg
      Големина на фајлот:
      194,2 KB
      Прегледи:
      370
    На BeYourself, Cacy и Marcey им се допаѓа ова.
  4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сега си гледам и симнувам сликички јас од згодни момци така полу облечени и влегува татко ми во собата и очите директно кај мене на дескттоп има шо да виде цел екран со слики од момци... а на background двајца без мајци растргнати колку се големи и широки :rofl: :tmi: :lol: :rofl: :rofl:

И само се насмеав онака скиснато а тој човекот повеке од мене се засрами хахаха :lol:

На Teresa94 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.573
    Допаѓања:
    11.135
    Паднав во дискотеката кај што бев излезена по скалите,се струполив на коленици.Бар да имав нешто пиено,па да се оправдам дека е до тоа...Од чиста мира,сок пиев и паднав како луда некоја.
    Колку ми е срам...

На joana18, Cacy и Hipster им се допаѓа ова.
  6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Ми се скинаа гаќите од страна дур бев излезена и бев во тоалет, па фино ги врзав во чвор. :rofl: Во последно време станав махер за „поправање“ вакви глупости - се` во чвор врзувам. :rofl:

На joana18, BeYourself, FortuneTeller.xD и 3 други им се допаѓа ова.
  7. s.a.n.y.a

s.a.n.y.a Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    16
    му го истурив кафето на дечко ми на глава,бидејки рече дека немозам

8. guguence

guguence Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    320
    сега на продавачката место да и кажам дајте ми кафе c ја и викам дајте ми c4 :lol:( арно што не ми викнаполиција)

9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Фалев на темава. :P
    Си направив чај, жежок, полна чаша, до врв. Сестра ми на компјутер. Јас поминувам покрај нејзе..
    Она пискање: Ааааа.
    Јас само ја гледам. :^)
    - Пали светло, пали светло!
    - Зашто? :^)
    - Па ме попари ма.
    Леле, маицата лом. :wasntme:

На Cacy и CIA им се допаѓа ова.
  10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Мама правеше пита, и после тоа отиде до комшии, во меѓувреме јас да тепам досада цела пита ја извадив од тепсија и ја скрив хахахааа, таман завршив си дојде татко ми, јас се оптегнав во дневна, дојде мајка ми и мести жената за јадење, кога вади празна тепсија. Додека ја гледав збунета си замислував прашалници како и излегуваат од глава, и одам шпиунски и шепкам мамо тато ја изеде цела безобразен е и излегувам од кујна, и се втикам од смеење а таа урла, како не ти е срам, на децата ништо да не им оставиш, а овој поим си нема зошто жена му му се дере и се мачи да дојде до збор :rofl: Во целата фрка јас си влегов си ја извадив питата и си седнав на маса со troll face хахахахаха :rofl: ги пукнав од зафркавање цела вечер, штета не можев да снимам ќе ме фатеа одма дека сум гилти :lol:

како и да е, се изнасмеав за сите пари :rofl:

На pinkylady, joana18, BeYourself и 16 други им се допаѓа ова.
  11. Gubba

Gubba Активен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    10
    Последната глупост беше предмалку :)
    Дома беа дојдени братучедите и се смеевме, ама изледа мене не ми беше доста :D
    И го турнав столот на сестрами и таа падна :rofl: :devil:

На joana18 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Ја скршив кујнската маса, дрвото за потпирање го вратив на место го потпрев за едната ногарка, сега изгледа целосно, ако некој седне и се потрпе ојде, се рсклопи цела.. си замислувам како си ја поставиле, има вечера и се потпираат и трассссс.. мама миа срам ми е да кажам.. фак

На FortuneTeller.xD, Hipica и Cacy им се допаѓа ова.
  13. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.392
    Не беше последна ама ај...
    Беше утрото, 1ви јануари. И јас станав порано а вечерта многу касно си легнав (како сите) и уште не бев дорасоната кога отидов во кујната да јадам.
    Ги отворив висаќите за да земам тацна, а над тацната имаше една подлабока чинија за супа (нова беше).
    И јас наместо да ја тргнам чинијата, си ја зедов тацната под неа, а чинијата се стркала надолу, по неа зеде едно филџанче и тресна на уште една тацна долу. Три работи одеднаш се скршија :rock:
    Важно јас си се најадов, и не ни исчистив, сеедно ми беше :D После кога дојде мајка ми направи една ваква фаца: :o и исчисти :rofl:

14. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Хахахахахаха, се случи пред малце... :rofl: :rofl: :rofl:
    Бев на кафе со другарка во едно кафуле дневна шема, и ми звонеше дечко ми и отидов во ВЦ.Внатре ми беше малце чудно али јас целата возбудена сирота не ми беше гајле. Кога испаднав од вц-то сите накајмене гледаат а другарка ми се витка од смеење. Јас само и направив фаца како ова „ :^) “ и таа ми покажа да погледнам позади мене. Кога се свртев имав што да видам, на вратата на вц-то кај шо сум влегла имало залепено голем хамер и на него пишувало со големи букви „ЗА ПОДГОТОВКА НА ТАНЧЕРКИТЕ“. Јас само :$ |( и брм брм да ме нема. :rofl:

15. Teresa94

Teresa94 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    108
    Ова беше малку поодамна, кога не бев асална што вика мајка ми и си спиев до 3,3 ипол попладне цело лето така си го преспав. И си спијам ја и слушам некој збори цело време ме расони. И идам ја у дневна и викам на мајка ми абе затворете вратата неможам од вас да спијам заќутете малку. Вујко ми бил на гости а ја онака сонлива уште, косата како струја да ме дрмала, прслуците ми се откачиле и се качиле горе над градите и се гледале (мајка ми ме опиша јас не сум ни била свесна во моментот кај се наоѓам хх) И таа ми вика Оди види се во огледалото па тогаш дојди и кажи му на вујко ти добар ден на гости ни дојде. И ја: дојдoв да ти кажам врата да затвориш ми се спие.. (Ниту сум ја слушнала што ми кажала ниту пак вујко ми сум го поздравила :$ ) После ми беше срам да го погледнам во очи човекот :worried:

16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Ми се одлепија неколку вештачки нокти. И дека ми забранија на биро, дека е лом, направено од лепак.
    Јас ги лепев ноктите на весник. И доаѓа сестра ми, го зима весникот. ( јас си мислам, ќе го чита, и цела ќе се исполепи :devil: ) Арно ама, она баксуз, ко ја нели. И баш од таа страна, го ставила весникот, на масата во дневна, врз стаклото. После, зима го влече, не се вади. :tmi:
    Масата.. лом. Се залепило цело презиме.. Илевски мислам дека беше. Листот тенок, не се вади..:tmi: Пробавме со нож, со турпија, со чечкалица.. џабе, само се гребе стаклото. Почнав да се вртам низ цела маса, и татко ми примети.. и ми вика. Што правиш? Ништо си турпирам нокти.. :wasntme: Тргни раката... Оф, оф.
    Пробав со ацетон, нејќе, само за џабе си го ушмрљав лакот, и видов не видов, почнав со ноктите да гребам. И едвај излезе.. фала Богу. :whew:

На Acerola и mims-89 им се допаѓа ова.
  17. Sanela94

Sanela94 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    29
    Негде пред нова година се мислевме со другарка ми да напрајме последна глупост за 2011...И ни текна да одиме во еден друг град кај шо одиме често,таму имаме многу роднини, а и дечко му живеј таму..Јас дома одвај ја убедив мајками да ме пушти демек да спијам кај неа ( многу блиску живејме) и ние заминавме таму..Излеговме таму в кафич се изналудвавме и вечерта ке спиевме кај една баба на дечко му и сакавме да преспиеме без да не види таја и ќе влегвавме преку џам ноќта и не начека таја..Смешки беше..Ама жената беше многу добра и не прими се изнапрајвме муабети со неа..Тројцата спиевме заедно, јас, другарка ми и дечкому и го нашминкавме ноќта со црвен кармин и туш за очи....Утредента ќе си одевме кај 9 сато и ко стигнавме во нашио град не фати еден дожд со град она и ветер и ко влеговме кај неа неможевме да се досушиме..И така лудории..преубо си поминавме, со страв да не не дознат дома..неможи да се опиши чуството :D

18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Секако, јас мора да имам по некоја дневна доза, на глупости, во текот на еден ден. :devil:
    Некој вари кафе од сабајле, јас си направив какао сега. И го оставив на биро, да се олади, нормално легално, легално. Ја помрднав тастетурата, и ми се истури 1/3 врз тастетурата, и бирото. |(
    Наеднаш станав, и сестра ми ме примети. Што направи сега? Истури?
    Бргу отидов по салфетки, цело туце. Извадив 10тина копчиња, ги пребришав. И после незнаев како да ги вратам. |( Па едвај пишав тастетура на гугл, и ми искочија слики. ^_^ Жива е, здрава е, фала Богу. :whew:
    Некој ден, ако не се убијам самата, еве на.

На WarriorAngel и Cacy им се допаѓа ова.
  19. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    674
    Се развикав среде Рамстор. :$ :$ :$

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Така поспана од сабајле се најадов и ко ништо да не се случило по конзервата в канта ножот в мијалник.