Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.488
    Допаѓања:
    17.196
    Се утепав на прав пат. :tmi:
    Поточно се лизнав на ламинантот и си ја преобрнав жилата на ногата :rofl:

2. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Последната глупост што ја направив се случи денес :rofl: .

Сцена: Час по математика, се е тишина, јас и другарка ми во последна клупа а пред нас едно крејзи другарче.

Јас го извадив шестарот од чантата и пробав да извадам копче од тастатурата и гледам не бива, и силно стиснав и копчето во воздухот нагоре ФИУУУ и падна баш во вратот на другарчето пред мене :lol:
    И послем тој се заврти и јас само му направив фаца „Псст, или крк :| “ и овој се згази од смеење :rofl:
    И ми го врати копчето, ама битно се изнасмеав бе цел ден се смеев за ова :rofl: :rofl:

На Aleks96 и esperanca им се допаѓа ова.
  3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Бев до тераса, да ја испразнам корпата од детска. И ја промашив цела канта.
    Па собирав. |(

На stefigirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Equation->Tools->Bracket
    Сега уште поглупо се чувствувам. Пред очи ми е, не гледам. :tmi:

5. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Si se nakrkav so soncogled, i idam da go frlam i namesto vo korpa toa gubreto otide na zemja ...e..ti i soncpgled i se si rekov mi se odjade :D

6. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.041
    Допаѓања:
    11.857
    Истурив цело шишенце бел лак на тепих. Поштено рибав до сега. И цел ацетон потрошив. Битно :!: , развив бицепси :muscle:

На anabel-a, CharmedGirl и CIA им се допаѓа ова.
  7. katym

katym Активен член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    potrosiv 500 denari za 10 minuti razgovor vo stranstvo...za mene bese glupost...

8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Или сум ја изгубила марамата на бит-пазар, или некој ми ја украл. Трето нема..

9. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Оваа е тазе глупост ја направив само пред 10 мин. :lol:
    Бидејќи сме скарани нешто со господинот Х и се немаме слушнато :( а сакав да му го чујам гласот и сеа му звонам со скриен број и он од таму вика АЛО и ја тап спуштив... :lol:

На Aleks96 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    У темница залетан Бетмен да се џитне у кревет. Коа оп, фуп, препрека у лет - масата пред мене.
    Фино се плеснав со коленото у ивицата и одвај чекам утре да видам каква (колкава) модрица ќе ми излезе. Пред 15 минути се акнав и уште ме боли. Добар лет, Џинџер. Добар лет. [​IMG]

На Aleks96, TrueStory, lalita и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Се прејадов пица и сега грофтам како магаре [​IMG]

На joana18, L0ve, biggirlsdontcry и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Сум хо нахранула убаво ламинатот со мусли BY VITALIA наместо во чинијата на земја :@

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    :rofl: :$ па вака :D ...

1вата глипост- Не е баш од сега, ама ми текна на нејзе и се смеев ко луда. Нели на кучката и купивам специјални дражеи, тоа се чоколадца за кучиња... и мене ми мирисаа многу убаво, и си лапнав едно :rofl:
    иако не сум куче вкусни беа, не се секирајте не се отрув :D

2та вчера вечер- Имам дома еден многу убав црвен лак за нокти, викам чекај да пробам да си ја налакирам устата, може и ко слјај ќе биде убав :D
    И навистина беше убав ко сјај, само да не печеше толку :rofl: и сега устата ми е цела испукана

На odbojkarka, Aleks96, stefigirl и 9 други им се допаѓа ова.
  14. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Со една другарка, зезавме другари преку тел, им се заканувавме за друштвото нешто, тие се исплашија, потоа се посомневаа но не не дознаа, среќни сме бе ^_^.. :D :D :D :rofl: :lol:

15. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    скршив чаша :bow:

16. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    во понеделник бев на факултет од 8 а требаше да станам во 6.30 а си легнав во 4 и мислев да не одам по сабајле на фах ама ми текна дека и дечко ми станува во 6.30 и дека ке ме разбуди и ке морам да одам и земав му го исклучив алармот за да не се разбуди ни тој :D :D :D и се будиме и двајцата во 9 и нешто :rofl: :rofl: :rofl: и ми вика абе сонце ми звонеше алармот и јас абе нз сонце..и тој вика лелел јас сум заборавил на го навијам саатот и денес не појдов на фах :D

На joana18 и Aleks96 им се допаѓа ова.
  17. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Требаше да си варам кафе, па, наместо малата рингла сум ја уклучила ринглата на која фино си седеше една чинија спанаќ со ориз. Мајка ми туку што дојдена од работа, а јас ќе и правам и кафе и плус и ставив чинија спанаќ да срка |(
    Трагичното кај мене е што плус заборавам дека нешто сум ставила на шпорет, па често ѓезвето го наоѓам барут суво, исушено, побелено... овој пат најдов спанаќ без вода, се пече на рингла, околу хаос.
    Среќа никој не влезе во кујна да види, само прашаа што е тоа мирисот. :D
    Средив, уништив доказите и така :worried: .
    Па, ако некој се прашувал што ќе и се случи на чинијата на вклучена рингла, ништо!
    Трпи огин :rofl: Тоа внатре што е не трпи премногу печење.

На odbojkarka, Aleks96, FortuneTeller.xD и 2 други им се допаѓа ова.
  18. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.154
    Го заборавив чајот кој требаше да отстои 10 минути а стоеше 40 :lol: во тоа брзање кога ми текна дека треба да го процедам, процедувајќи го не видов дека се пополнила чашата па претече :lol: И тука настапи мајка ми со нејзините попувања :swear: :devil:

19. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Му го заборавив името на комшијата. :clap:

Дур го шетав песот сабајлево, сретнав еден постар комшија по пат, плус фамилијарен пријател, и он ми вика „Здраво Саја“, и јас се истрчав ко прле пред магаре и му викам „Здраво чичко...*фаца ко да сум заборавила да ја фрлам улошката во ѓубре*...“ и остана муабетот на здраво чичко. Вцрвенета како патлиџан се втрчав во влез и тогаш ми текна името, и сама си викам „Коста, Коста„“ и се избацува комшијата позади мене, и ми вика „Е тој сум“.

И затоа повеќе не излегувам пред да се напијам кафе. |(

На joana18, Aleks96, FortuneTeller.xD и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Си направив ѓевречиња и сама си ги изедов. :rofl:
    Не бе, тоа паметната работа беше. :D

Глупата беше што во рецептот пишуваше 600гр брашно, и таму други намирници, дрн дрн, а всушност сето тоа кога ќе се спои се добива смеса како за палачинки што не е меслива, туку е течна. |( И јас надежно го истурив тестото на масата, мислејќи дека ако го месам на тврдо, ќе се стегне. Е, па, не се стегна, го бркав по работната маса, го фатив во тоа садот и му истурив уште пола кило брашно внатре. Тек тогаш се стегна. :D

Во меѓувреме, шпоретот се загреваше, водата ми вриеше за да ги попарам ѓевречињата и си реков дека откога ќе завршам со се, ќе чистам. Море уште солна киселина што не му истурив, кога се исуши, кога се запусти, триј триј, одвај исчистив. Додека тоа го исчистив, садот кај што месев се исушиииииии, па ај го киснев, оток луѓе, оток. :x

Убави беа ѓевречињата, да не ги мислите, си ги изедовме, ама нареден пат кога ќе постелам една мушама, па на крај право сосе неа, се во ѓубре.

На odbojkarka, JoxyTheFreak и Elennaa им се допаѓа ова.