Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    идам у кујна, а брат ми другари да си собрал, а ја у пижама убиј се лудо :D горе зелена,доле розева, абре лудости, башка ни прслуци не носам, цицко трес загарантиран дур се движам :D и си отварам врата и што да видам, и од срам одмааааа затварам, ама ја будалата не сфатив дека веќе сум влегла што се вика у кујна, лелеее кога се зачукав со вратата у фаца, абре мислам дека ореви паднаа од мене, другарите на брат ми се засркнаа од смеење.
    Ова беше баш епик фејспалм, само што со рака е too mainstream, па овој пат со врата

На Aleks96, kate21, FortuneTeller.xD и 5 други им се допаѓа ова.
  2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    91.799
    Јадевме со сестра ми и јас земав хранава накај фрижидер да ја носам ама ја однесов до тоалет. Кога се свестив она си пукна од смеење. :$

На Aleks96 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Arriety

Arriety Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    21
    Ме потсети на една слична случка во која беа вклчени моите розови пижами и врати кои не требаа да бидат отворени.

Јас сум по навика тешка на будење наутро, и кога ме разбуди брат ми набрзина со зборовите -Ајде облечи се другар ми доаѓа а ти уште спиеш-. Не го прерачунав времето за кое он требало да дојде, и другар му ме начека полу гола...свртена со грбот фала богу. Ама пак затоа додека се обидував да го прикријам мојот срам и да испарам во воздух како за белја ме повикаа да сме се запознаеле. Едноставно кренав раменици и се избацив со пижами, и онака првите импресии од мене не му беа нај нај. Испадна дека токму во тој изглед -другарот- се вљуби и сега сме заедно дооста долго. Кој би рекол дека во таква глупа ситуација и јас ке натерам да се затреска некој во мене :D Затоа женски баталете кратки фустани и високи потпетици и удрете на пижами 8)

На pinkylady, joana18 и Aleks96 им се допаѓа ова.
  4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ги соблеков штиклите, и одев по хулахопки по скали :D
    многу ме болеа нозете не можев да издржам

На Aleks96 и iloveyou29 им се допаѓа ова.
  5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    На ликовно, пред некој ден. Си ги направив црвени фармерките од поликолор. Ама среќа, набрзина изреагирав, па се извади. А многу сум паметна.. Мобилниот у џеб, а јас одозгора истурам вода.
    Добро е, не ми цркна.
    Еднаш во основно, одиме јас и другарка ми во веце, она пред мене, јас позади нејзе. Пред нас наставници, а до нас, удолни скали, и само гледаш летачка патика, како се тркала надолу. Како успеав да и ја извадам патиката ни јас незнам. Дури и сега, ако оди некој поспоро од мене, и е застанат пред мене, јас му газам патика. Неколку пати ми се има случено и во автобус.
    И незнам дали е глупост, или навика. Ама само се лупам во професори. |(

Едит: Пред 2 минути, си се нацтав пред компјутер, си земав чаша млеко. И одкако испив пола чаша, сватив дека е расипано. Бљак бљак бљак бљак. :puke:

6. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Ги фрлив слушалките на дечко ми од тераса. Ми викаше дека немам м*да да ги фрлам.
    Ќе му земе џемска нему нови. :D

На Aleks96, FortuneTeller.xD и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  7. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    После туширање заборавив да си ставам влошка, резултатот повеќе од крвлив :D .

После синојќешната промоција на BMW требаше да ги вратиме тоа топките со бројки со кои се учевствуваше во наградна игра и јас типично женско понашање со типична забркана ташна ,уште на попот капата што ја немаше внатре ги барам тоа топчињата и наместо топчето вадам крем во облик ист како топката и иста големина и и го давам на девојката (ако ме читне сигурно ќе се сети која бев :$ )и кога гледаме што е.........хохохо збркани во фаците :?: ќе ми летнеше тоа кремчето :rofl: си се насмевнавме и си заминавме , а мачоров мој омекнат од моите често лудории крена рамена и замина :$

На Aleks96 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.820
    Допаѓања:
    25.519
    Не дека до мене е, туку јазиков ни е двосмислен.
    Се враќав од кај мојве од работа,а таму успат ми дадоа најлон со колбаси за да ги донесам дома и, овде во влез се сретнав со една другарка и кај си,како си,ова-она и ја и викам: Леле ајде да побрзам,цел влез замириса на колбасов од татко ми. Али ептен се раздрав,не размислувајќи како звучи.
    Туку,наиде една комшивка со фаца :^) и настана чудна тишина за момент,ама после се изнасмеавме.

На pinkylady, Aleks96, Domino и 3 други им се допаѓа ова.
  9. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Нашколо седиме јас и другарка ми,раззборувани и иде еден другар отпозади и ме апна силно за увото...кога и ја треснав една на другарка ми,мислам дека од стол ќе ја превртев :rofl:
    а за што ја треснав ни самата незнам,изгледа дека ме здоболе многу :lol:

На Aleks96 и Hipster им се допаѓа ова.
  10. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    И го потрошив кредитот на мајка ми :lol:
    Ако дознае ќе биде интересно ]:)

11. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Иста песна :e: :mp: :music: Пораки на Вип со тие прашањата и отидоа сите пари ! Па, потоа продолжив и на мојот моб. и мојте отидоа... :fubar: :swear:

На Stoimenovska му/ѝ се допаѓа ова.
  12. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.489
    Допаѓања:
    17.196
    Требаше македонски да пишуваме состав на тема „Пролет, љубов смеа“, и мене ме мрзеше и она вика ајде Памела причитај што си напишала, ама јас фина ја предупредив дека е без цензура и викам „Пролет дојде и кокиче никна, каде ти се цицињата в џеп ли ги пикна?“, и она сиротка се погледна само пошто нема ич, ама јас и реков дека не се однаса за неа. :D

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. GoldenValery

GoldenValery Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    13
    Последната глупост шо ја направив беше преед 3 дена ..
    мајка ми ме прати да земам јајца од некој човек .. тој не знаел каде живееме и требаше да го пречекам кај Х место .. а ја човекот ни го знам нити го познавам .. и одам .. и гледам еден човек како чека .. викам сигурно е тој ама ја да си прашам .. и му викам:- Извинии ти си тој со јајцата ?! :D :tmi: и тој почна да се смее .. викам овој не е нормален зошто се смее .. ии послее 2-3 минутии сфатив што сум кажала .. а бе пезии .. :rofl:

На AlanisM, FortuneTeller.xD, MandyLane и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Играв Hidden Chronicles на фб. Ама седев сама у соба, а моите и сестра ми беа у дневна..
    Незнаев што значи pickax, и сум се раздрала со цел глас: Дадооо, што значи pickaaaa?
    А прееска си цртав нешто ликовно на тераса, а мајка ми пружува алишта, и си пеам..
    Ај не се
    пичкај
    ај ај не се...
    Кога ми текна. :tmi:

На music.girl, gothchick и stefigirl им се допаѓа ова.
  15. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Се опив ко магаре,паднав пред еден кафиќ и најголемата глупост се поздравив со една гуска која многу ја мразам. Али тоа е кога сум пијана секогаш немам за ништо осет.

На jabi му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Захевтував нешто, и ми летна такво искривено, негде. Најверојатно на теписонот, неможам сега да го најдам. :devil:
    Иначе прееска, бев кај другарка, ме фркна стомак. И јас трчав 200 на саат, а надвор црна темница-прст пред око не се гледа. Се учукав во едни деца, што играа жмурка, скриени до едно дрво. Кај ме извадија од памет, па уште ми изнаредија се по список. :wasntme:

На MoneyLover-98 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Наместо да и вратам лична порака на една членка, си ја пратив себеси. :|

На FortuneTeller.xD, Cacy и Hipster им се допаѓа ова.
  18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Ручавме, или доручкувавме пред некој ден. И одкако ја раскренав масата, ме мрзеше чаршавот да го истресам на тераса. Па го истурив во кујна, во чешма. Тоа решетките, се се направиле со ронки, се запушиле. :tmi:

Требаше да поминеме со другарка ми, една раскрсница. Ама не беше 4-раскрсница, него 8-раскрсница. И ко за баксуз, си се расипале семафорите.
    Јас дудук, полицецот почна да мафта, јас го буљам, незнам што мафта.
    - А сеа, а сеа, што му значи ова?
    - Па за да поминат овие од право.
    - Е, а сега?
    - Епа сега за да стојат.
    - Епа на нас, кога ќе ни мафне?
    Раскрсницата, се разчисти, и јас уште чекам да ми мафне полицаецот, за да преминам улица. Среќа, другарка ми ме потегна за рака, иначе ќе си останев, таму. Додека не ги направат семафорите. :wasntme:
    Изгубен германец, сум. Ааа, не, не. Германците, не зафркнаа у ракомет, не ги спомнувам бе. ]:) Епа изгубен марсовец сум.
    Што да правам, јас вечно ќе си се влечам по автобуси, за сообраќај, сум тапа.

На MoneyLover-98 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. flavia1

flavia1 Активен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    2
    nema da veruvate sto glupost napraviv...si gi frliv parite zaedno so dr hartija vo kanta...dobro se setiv pa si gi izvadiv... :lol:

На Lovely15 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    Професорка по Француски прашува што е тоа ла балад? ( а уцевме за музика) и јас како од пушка-Балада!Ви на песна ! и таа само кога викна: Неееееееееееееееееееее!