Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Додека со мажот ми го шетавме кученцето бидејќи е стршно разгалена и незнае веќе што да направи,успеа да скокне во огромна дупка,а јас почнав да врескам,а мажотми паника го фати,се свртеа луѓево накај нас,јас тадури ги изгледав така безобразно,откако преплашено дојдовме дома ми се врати сликата и си велам леелеее како се распискав,а тој вели што ти е гајле кучево не се обеси,се пиогледнавме и прснавме од смеа.Кога доагав втора смена мислев ќе потонам од срам каков ужас :worried:hock:

2. RedHeart

RedHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    47
    Се шетав со другарките и јас да побрзам да ја преминам улицата бидејќи доаѓаше автомобил се лизнав и паднав на сред улица. Среќа што автомобилот имаше добри кочници.

На Aleks96 и Alegriaa им се допаѓа ова.
  3. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.469
    Последната глупост беше вчера, кога кај Тинексот кај Палета, кое е толку фрекфентно место, од незнам каде, пред нозе ми „никнаа“ 1000 денари, нови , тазе извадени од банкоматот до нив, и јас застанав и мислејќи 3 секунди што како, продолжив! :clap:
    Тиква бе тиква, таква среќа еднаш во 5 години дали се јавува! :fubar:

На Aleks96 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Мајка ми ме прати на продавница по прашок а ја и купив брашно :lol:
    очите од глава ќе ми ги извадеше

На Aleks96 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  5. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    1.Заминав на вкацина без да ја земам книшката .. :clap:
    2.Несесерот со накит го кутнав на земја и обетките ги барав пола саат.
    3. Одам на школо и гледам на земја железна паричка и си викам ваљда 1 денар е , и девојчето позади мене си ја зема и гледа 50 денарка железна. Шутрачка (браво по втор пат) :fubar:

6. RedHeart

RedHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    47
    Јас кога бев кај другарка ми расипав сок врз новиот телефон на сестра и.Многу ми беше срам.

7. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Ја треснав на земја чинијата со сувомеснати пред 50тина гости, завчера. :)

8. Stefaani

Stefaani Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    286
    влегов во машко вц . имаше главна врата и зад неа било женското ама јас не ја видов и си влегов во машкото и гледам они што се за машки нели и после уште една врата и внатре имаше нормално шоља. и се мочкам јас и се думам на кој будала му текнало вака да биде ами ако се моча машко јас тука ќе му поминам и ќе влезам. излегувам да се мијам раце и што ќе видам врата и на неа девојче :tmi: се умрев од смеење :lol: и гратис врати врати 500 :@ која беше за излегување... пробувам една заклучена и оп влегува машко и ми ја остави вратата да излезам... барем имало уште Женталмени :lol:

На Aleks96 и MoneyLover-98 им се допаѓа ова.
  9. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545

Сестра ми сакала да ме зафркне ми сменила шеќер и сол, па си варев кафе со сол :@ Ама јас дупло ја заебав :wasntme: Таа е преголем обожавател на благо и знам дека што и да види на маса да е благо ќе си земе. Пред да си тргнам за Скопје, земав од овие белите пупички Темпо и ги отворив внатре наместо тоа белото како фил, го извадив и ставив паста за заби :rofl: Ама не се приметуваше воопшто, исто онакво бело како филот и ги затворив пак и ги наредив во чинија.

Знаев дека ќе земе, штом дошла од тренинг онака изморена одма се фрлила на овие и кога пробала и се згорчил животот. Ми звони ми вика од кај овие пупи, што се дешава одвратни се со паста за заби полнети.

Јас и викам не знам изгледа се расипани :D Ќе си го соберев да бев дома ама додека да се вратам ќе и помине :lol:
    Стварно не се приметува, идејата ја видов од нет :D Се прашувам каков вкус имаа, сега такви у живот нема да и текне да јаде.

На Foreveryoungiwannabe, Aleks96, Divinebutterfly и 11 други им се допаѓа ова.
  10. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    се заљубив. :$

На MoneyLover-98 и teddybear им се допаѓа ова.
  11. KatWonderland

KatWonderland Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    49
    Е тоа што денес на математика се засмеав и почнав да правам звуци како верверичка.Пхахха повеќе од пола клас ме гледаше а јас неможев да се воздржам. :$ Каква срамота. :D

12. B.Waldorf

B.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    33
    немав осет дека сум во автобус и од што толку бев изнервирана што не ми се јавуваше, кога ми се јави почнав да му се дерам не јадам луѓе бе свињо една! и така. хахахаххахахахахахахаххаахха

13. RedHeart

RedHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    47
    Си појдов на училиште во собни папучи и на пола пат ми текна и ај сега рикверц назад дома да облечам балетанки.

На Aleks96 и MoneyLover-98 им се допаѓа ова.
  14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Како што ми беше тестот по математика, на едната страна сите задачи, а на другата една „поставена“ и оценчето под неа (првото кецче годинава по математика :( ) јас само ја скинав и на другата до неа си пишав Добар (3+) и потпис. Планирав да ги зезам моите и утре дента да им кажам дека е кец, и онака немам кец за крај, не е до полагање дојдено, викам бар ќе се нашалиме. :D
    Прво му го давам тестов на татко ми, седеше со еден пријател. И како што го гледа тестот, кога се оклешти, станува ми вика: „Леле браво Вајлдче, дојди тато да те гушне!“ Тука веќе душа немав да го лажам, кога фатив да се смеам и му викам: „Абе тато кец е!“ :rofl: :rofl: :rofl:

На Aleks96, MoneyLover-98, ana.ubavkata и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Во супата место лимонтус ставив сода бикарбона :tmi:

Одам у вц си завршив работа :tmi: и да се мијам раце пуштам чешмата и си добив ладен туш
    ме покисна, ме напрај глувче додека се свестам :devil: :devil:
    некој го свтрел тоа таквото за тушот да течи

16. cherry91

cherry91 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    33
    се залетувам на тераса тргам завеса и трас во ролетната, спуштена била :D

На MoneyLover-98 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Еееее пред едно саат време беше..... решиме да правеме скара на терасата, и јас ке се правам паметна, викам јас ке бидам денеска дежурна, гледам нешо не ми се пече, и грабна фено и брррррррррррррр и шо се деси.... епа запали го месеото :D и плус дожд од пепел си имавме....
    Е де секој може да проба или :wasntme:

18. lalala.1

lalala.1 Активен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    12
    што му се смирив !

19. RedHeart

RedHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    47
    Бев кај другарка ми пред училиште и отидов во WC.Не се заклучив бидејќи смао јас и таа бевме дома. Доаѓа татко и и влегува во WC. Јас кога викнав "АУУУУУУУУУУУУУ". После многу ми беше срам и јас излегувам и и викам поаѓаме.Таа се скина од смеење а јас си велев Зини земјо голтни ме.

На Aleks96, Divinebutterfly и Femina...1 им се допаѓа ова.
  20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    леле сега бев на улица со кучето, и има една баба стара и таа има кутре, ајде ги пуштивме се трчакраа низ двор, и оваа мојава чучна да моча у дворот, и јас абе гомно едно тука ли најде :rofl: :$ :$
    леле у тој моменат ми текнува дека бабата е до мене, абре се посрамотив максимално, женава кој знае што ќе си рече... :$ веќе не поминувам од таму