Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Пешачејќи со билдеров мој го цувнав на сред пат ....леле страмотии бев и комедиии тивко беше никој не чу :D сите што беа на видик беа троа подалеку инаку ќе имаше искривени насмевки и чудни фацки (тегоби со стомак не сум јас крива ,како трудна женичка )

2. Femina...1

Femina...1 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    28
    Сум си имала јас шливче на вратот без да знам за тоа.. и излевам на кафе (бев се облечела во морнарско фустанче и такви обетки и се..) и седнуваме на кафе со една моја симпатија за озбилно(сегашниот дечко) и шо ќе направам јас зимам му наочарите оти имаа сино како морнарско неш на них и си ги ставам.. па и косата ја преместих целосно на другата страна..и овој другарму до него шо седе вика: Еии види ја бре ти Фемина тргнала косата да се виде дека и обетките и одговараат со наочарите,, и кога ќе виде ОП!! аууу па ти си имала нешто на вратчето маа.. и јас смениф 1000бои на лицето .. и сите почнаа да се смеат а типчето ме погледна разочарано па по 2-3 мин отрчав во WC си се загледав поубаво и шо ќе видам.. СТВАРНО СЛИВА!!! :@ :@ идеше ми да не се вратам на масата амаааа ајде јбг. се смувавме нарединот викенд и одтогаш па ете до денес.. :lol: :lol: :angel:

3. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Пробував едни сини панталони за вечер за излегување, и ставам ремен таков црн, тенок ии.. траааааап.. :devil: таман да го закопчав тој се скина... оф боожее :swear: :x

4. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Си седам оптегната на тераса, се мкнам по столот и наеднаш пуууук! Пропаѓам у столот. :rofl:
    Па не сум толку дебела да пукне столот бе, шо му стана? ;( :rofl:

На MoneyLover-98 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    25.762
    Ги скинав фармерките и тоа не дека ги закачив на нешто туку сама со рака, се подместував и само што ги допрев се скинаа,напред над коленото,и тоа кинење од раб до раб. И тоа само што стигнав на факултет и цел ден си се шетав така.
    Јас знаев дека имам супермоќи, ама не дека и со еден допир можам да скинам фармерки.

На Dulceee му/ѝ се допаѓа ова.
  6. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Скршив десет јајца од фриждерот ... Леле мама коа ке види ..... :wasntme: :sweat:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.472
    Пред 2 дена се случи ова...Земам да си ја мијам косата и си го земам шампонот и си ставам на главата , трлам ама гледам нема пена викам што ли му е на овој шампон ама викам ај мош таков е незнам...а јас по грешка да сум ставила уље а требаше да излегувам. 5 пати се миев и никако неможев да се измијам, мрсното ми течеше по лицето...ужас :(

8. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Аааа темава
    -Јас со мајак ми пуканки ќе сме праеле.Мајка ми требаше да оди до продавница и ми вика пази ги пуканките.И ја онаква важи бе мама,немај гајле ;) И сум си седнала ја на фејсбук едно пола саат и коа ми мириса на загорено.Кога идам у кујна,капакот се отворил и паднал на плочки,пуканките си рипкаат низ цела кујна,леле мајко.Кога виде мајка ми,Низ цела кујна пуканки разлетани,цела куќа на изгорено смрди,косата и се крена :$
    -Одиме јас и другарка ми на кеј ролери да сме возеле.Арно ама,не знаеме баш добро онака.Мислам,си знаеме да возиме али она рипање и други акробации на ролери,НЕ.И сеа стигнавме до скејтпаркот и онаа бетонската удолница надвор од него.И викаме ај ќе сме се пуштале (зашто и претходно сме се пуштале и супер поминало све,без жртви.)Се пуштаме ние и онака залетани 300 на саат коа лупнавме и двете во едни две баби леле мајко :$ Треснавме и ние и они на земја и јас и другарка ми стануваме онакви им се извинуваме и они само нешо као абе девојчиња коа ненаете да се пуштате што се пуштате,брееј. денешниве деца.Ние у фаците поцрвенети цели.Како што паднавме јас и она на гз,едно 2 недели имавме проблеми во седнувањето и станувањето :lol:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Вчера си седнував на компјутер и откако седнав ми се преврта столот односно ми се навали од другата страна и јас си треснав и си седам така,не можам да станам од смеење :rofl: и брачед ми и другар му од другата страна ме гледат и вакви целите :o :o и ми велат арна си Или?Јас ахам супер сум и се газам од смеа :rofl: :rofl: :rofl: :$

На OmniaVanitas му/ѝ се допаѓа ова.
  10. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Ми беше досадно па го вадев лакот од нокти со ацетон, после ставив малку лак на свеќата до мене, и почна се да гори. Си викам ај пак да пробам со ацетон на прозор. Прозорот и ацетонот почнаа да ми горат, заедно со раката! :lol:

11. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Од што направив тоооолку голема глупост, срам ми е да кажам !!! :tmi:

12. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    Се утепав.Имам помал братучед 1 год. исега тој си шета низ дворот и отишол до кај улица.Кога забележавме сите потрчавме а јас да се направам важна,притоа возејќи ролери го фатив и се сопнав и двајцата паднавме.Тој почна да плаче а јас се преправав како да ме боли коленото.Ама колку филмски го изведов како да сум го спасила да не го прегази авто. Всушност многу глупаво се осеќам за овааа. :tmi: |(

13. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    Сабајле во 03:00 ми се јавува еден другар минувале по мојата улица и да сме се виделе(се немаме видено долго време, не беше овде) и јас одам во спална, ја прашувам мајка ми ама овака:
    - Може да отидам до пред зграда да се видам со другар ми?
    И таа мислејќи на 15мин,ме пушта.
    Ние долу кога си заседнавме,муабет,муабет .. :lol:
    И се враќам у 04:35 , а мајка ми ќе умрела од страв кај е нејзината ќерка :rock:

На rak4estip и MoneyLover-98 им се допаѓа ова.
  14. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    Сега уште ..да ви се пофалам. :tmi:

Мајка ми ме прашува кај ми е телефонот и јас викам тука ми е . Таа пак ме прашува а јас се вртам како мува без глава и го барам.Таа пак ме прашува а јас и викам незнам. И мама кога ми викна гуско оди земи си го горе кај братуцетка ти е . :^) ОК
    И појдов и баш пред врата се забрзав на степеници се сопнав и пак паднав, ама на раце. Братучетка ми спиеше бидејќи повраќаше денеска а јас зимање телефон и бришка да ме нема. :?:

15. leptir1

leptir1 Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Пред 2 саати се возевме со брачед ми со моторот и како ненормални викавме на мотор њо њо њо, всушност го имитиравме човекот што се смее вака њоњоњо, тој што го има гледано клипчето ке се сети што пишам, и така како што се смеевме и се глупиравме на цел глас и кој помина не слушна, а помина и дечкото што си разменуваме погледи хехе :$ и можите да ја замислите ситуацијата кој знај што си помисли :$ :$ :sweat: :tmi:

16. B.Waldorf

B.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    33
    си се шетаме со другарки и сега едната влезе во продавница, а јас и другата ја чекавме надвор. и добро си купила синалко и се напи она, и после и даде на другата другарка, и двете такви по една голтка едвај и јас ги гледам и им викам еееееее како бебиња некои, и го зимам шишето и им викам еве да видите како се пие.. и зимам тоа го кревам нагоре шишето, и божем на екс да го испијам.. и голтам голтам и одеднаш газираното ми се враќа и јас го испљукувам сокот на улица и сите фаќаат да се смеат таму од другата страна на улицата и после се запознаваме со едно друштво што седеа таму на клупите, и ни викаат ама најинтересно ни беше кога го истуривте сокот. ахаааааааа.. го истуривме. :D :D :D :angel: :angel:

17. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Наместо со вода сварив кафе со ракија :o :tmi: :lol:

На Roxanne, OmniaVanitas, MoneyLover-98 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Го сомлев огледалото во купалилото лом го напрајв :^)

Се попарив со врела вода, место да ја пуштам ладна вода ја пуштам топла и сеа имам црвенило на раката :(

Сакав да си ја сушам косата со фенот, го буцнав во штекер и го уклучив и
    ме здрма ама салам ме здрма уште ми се тресат нозете :|

На MoneyLover-98 и stefigirl им се допаѓа ова.
  19. Volsebnicka05

Volsebnicka05 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2012
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    90
    ихихих јас што направив глупост
    се расправаме со дечко ми кој факултет вреди повеќе:
    тој:информатика, нормално сега без компијутер не се може
    јас: е да ама криза да дојди никој компијутер нема да бара секој еден ќе бара храна и зато јас си го сакам факултетот
    тој: е шо учите вие толку? па ако дојди криза..
    јас: епа јас учам за да за храна опасности блалала... едно јајце можам да ти кажам колку време тие старо!!! а ти го можиш тоа?
    тој: го можиш тоа и ми се гази од смеење
    :$ :$ :$ па јас не мислев така како шо мислеше тој :sweat:

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    треснав да скаливе кај мене у двор а ги имам 20 скали дека сум на вториот спрат и идам се качувам бев нешо изнервирана и трас само комшијата да не ме видел инче и да не ме видеше резили :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: