Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Пешачејќи со билдеров мој го цувнав на сред пат ....леле страмотии бев и комедиии тивко беше никој не чу :D сите што беа на видик беа троа подалеку инаку ќе имаше искривени насмевки и чудни фацки (тегоби со стомак не сум јас крива ,како трудна женичка )

2. Femina...1

Femina...1 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    28
    Сум си имала јас шливче на вратот без да знам за тоа.. и излевам на кафе (бев се облечела во морнарско фустанче и такви обетки и се..) и седнуваме на кафе со една моја симпатија за озбилно(сегашниот дечко) и шо ќе направам јас зимам му наочарите оти имаа сино како морнарско неш на них и си ги ставам.. па и косата ја преместих целосно на другата страна..и овој другарму до него шо седе вика: Еии види ја бре ти Фемина тргнала косата да се виде дека и обетките и одговараат со наочарите,, и кога ќе виде ОП!! аууу па ти си имала нешто на вратчето маа.. и јас смениф 1000бои на лицето .. и сите почнаа да се смеат а типчето ме погледна разочарано па по 2-3 мин отрчав во WC си се загледав поубаво и шо ќе видам.. СТВАРНО СЛИВА!!! :@ :@ идеше ми да не се вратам на масата амаааа ајде јбг. се смувавме нарединот викенд и одтогаш па ете до денес.. :lol: :lol: :angel:

3. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Пробував едни сини панталони за вечер за излегување, и ставам ремен таков црн, тенок ии.. траааааап.. :devil: таман да го закопчав тој се скина... оф боожее :swear: :x

4. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Си седам оптегната на тераса, се мкнам по столот и наеднаш пуууук! Пропаѓам у столот. :rofl:
    Па не сум толку дебела да пукне столот бе, шо му стана? ;( :rofl:

На MoneyLover-98 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.821
    Допаѓања:
    25.522
    Ги скинав фармерките и тоа не дека ги закачив на нешто туку сама со рака, се подместував и само што ги допрев се скинаа,напред над коленото,и тоа кинење од раб до раб. И тоа само што стигнав на факултет и цел ден си се шетав така.
    Јас знаев дека имам супермоќи, ама не дека и со еден допир можам да скинам фармерки.

На Dulceee му/ѝ се допаѓа ова.
  6. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Скршив десет јајца од фриждерот ... Леле мама коа ке види ..... :wasntme: :sweat:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Пред 2 дена се случи ова...Земам да си ја мијам косата и си го земам шампонот и си ставам на главата , трлам ама гледам нема пена викам што ли му е на овој шампон ама викам ај мош таков е незнам...а јас по грешка да сум ставила уље а требаше да излегувам. 5 пати се миев и никако неможев да се измијам, мрсното ми течеше по лицето...ужас :(

8. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Аааа темава
    -Јас со мајак ми пуканки ќе сме праеле.Мајка ми требаше да оди до продавница и ми вика пази ги пуканките.И ја онаква важи бе мама,немај гајле ;) И сум си седнала ја на фејсбук едно пола саат и коа ми мириса на загорено.Кога идам у кујна,капакот се отворил и паднал на плочки,пуканките си рипкаат низ цела кујна,леле мајко.Кога виде мајка ми,Низ цела кујна пуканки разлетани,цела куќа на изгорено смрди,косата и се крена :$
    -Одиме јас и другарка ми на кеј ролери да сме возеле.Арно ама,не знаеме баш добро онака.Мислам,си знаеме да возиме али она рипање и други акробации на ролери,НЕ.И сеа стигнавме до скејтпаркот и онаа бетонската удолница надвор од него.И викаме ај ќе сме се пуштале (зашто и претходно сме се пуштале и супер поминало све,без жртви.)Се пуштаме ние и онака залетани 300 на саат коа лупнавме и двете во едни две баби леле мајко :$ Треснавме и ние и они на земја и јас и другарка ми стануваме онакви им се извинуваме и они само нешо као абе девојчиња коа ненаете да се пуштате што се пуштате,брееј. денешниве деца.Ние у фаците поцрвенети цели.Како што паднавме јас и она на гз,едно 2 недели имавме проблеми во седнувањето и станувањето :lol:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Вчера си седнував на компјутер и откако седнав ми се преврта столот односно ми се навали од другата страна и јас си треснав и си седам така,не можам да станам од смеење :rofl: и брачед ми и другар му од другата страна ме гледат и вакви целите :o :o и ми велат арна си Или?Јас ахам супер сум и се газам од смеа :rofl: :rofl: :rofl: :$

На OmniaVanitas му/ѝ се допаѓа ова.
  10. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Ми беше досадно па го вадев лакот од нокти со ацетон, после ставив малку лак на свеќата до мене, и почна се да гори. Си викам ај пак да пробам со ацетон на прозор. Прозорот и ацетонот почнаа да ми горат, заедно со раката! :lol:

11. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Од што направив тоооолку голема глупост, срам ми е да кажам !!! :tmi:

12. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    Се утепав.Имам помал братучед 1 год. исега тој си шета низ дворот и отишол до кај улица.Кога забележавме сите потрчавме а јас да се направам важна,притоа возејќи ролери го фатив и се сопнав и двајцата паднавме.Тој почна да плаче а јас се преправав како да ме боли коленото.Ама колку филмски го изведов како да сум го спасила да не го прегази авто. Всушност многу глупаво се осеќам за овааа. :tmi: |(

13. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    Сабајле во 03:00 ми се јавува еден другар минувале по мојата улица и да сме се виделе(се немаме видено долго време, не беше овде) и јас одам во спална, ја прашувам мајка ми ама овака:
    - Може да отидам до пред зграда да се видам со другар ми?
    И таа мислејќи на 15мин,ме пушта.
    Ние долу кога си заседнавме,муабет,муабет .. :lol:
    И се враќам у 04:35 , а мајка ми ќе умрела од страв кај е нејзината ќерка :rock:

На rak4estip и MoneyLover-98 им се допаѓа ова.
  14. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    Сега уште ..да ви се пофалам. :tmi:

Мајка ми ме прашува кај ми е телефонот и јас викам тука ми е . Таа пак ме прашува а јас се вртам како мува без глава и го барам.Таа пак ме прашува а јас и викам незнам. И мама кога ми викна гуско оди земи си го горе кај братуцетка ти е . :^) ОК
    И појдов и баш пред врата се забрзав на степеници се сопнав и пак паднав, ама на раце. Братучетка ми спиеше бидејќи повраќаше денеска а јас зимање телефон и бришка да ме нема. :?:

15. leptir1

leptir1 Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Пред 2 саати се возевме со брачед ми со моторот и како ненормални викавме на мотор њо њо њо, всушност го имитиравме човекот што се смее вака њоњоњо, тој што го има гледано клипчето ке се сети што пишам, и така како што се смеевме и се глупиравме на цел глас и кој помина не слушна, а помина и дечкото што си разменуваме погледи хехе :$ и можите да ја замислите ситуацијата кој знај што си помисли :$ :$ :sweat: :tmi:

16. B.Waldorf

B.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    33
    си се шетаме со другарки и сега едната влезе во продавница, а јас и другата ја чекавме надвор. и добро си купила синалко и се напи она, и после и даде на другата другарка, и двете такви по една голтка едвај и јас ги гледам и им викам еееееее како бебиња некои, и го зимам шишето и им викам еве да видите како се пие.. и зимам тоа го кревам нагоре шишето, и божем на екс да го испијам.. и голтам голтам и одеднаш газираното ми се враќа и јас го испљукувам сокот на улица и сите фаќаат да се смеат таму од другата страна на улицата и после се запознаваме со едно друштво што седеа таму на клупите, и ни викаат ама најинтересно ни беше кога го истуривте сокот. ахаааааааа.. го истуривме. :D :D :D :angel: :angel:

17. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Наместо со вода сварив кафе со ракија :o :tmi: :lol:

На Roxanne, OmniaVanitas, MoneyLover-98 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Го сомлев огледалото во купалилото лом го напрајв :^)

Се попарив со врела вода, место да ја пуштам ладна вода ја пуштам топла и сеа имам црвенило на раката :(

Сакав да си ја сушам косата со фенот, го буцнав во штекер и го уклучив и
    ме здрма ама салам ме здрма уште ми се тресат нозете :|

На MoneyLover-98 и stefigirl им се допаѓа ова.
  19. Volsebnicka05

Volsebnicka05 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2012
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    90
    ихихих јас што направив глупост
    се расправаме со дечко ми кој факултет вреди повеќе:
    тој:информатика, нормално сега без компијутер не се може
    јас: е да ама криза да дојди никој компијутер нема да бара секој еден ќе бара храна и зато јас си го сакам факултетот
    тој: е шо учите вие толку? па ако дојди криза..
    јас: епа јас учам за да за храна опасности блалала... едно јајце можам да ти кажам колку време тие старо!!! а ти го можиш тоа?
    тој: го можиш тоа и ми се гази од смеење
    :$ :$ :$ па јас не мислев така како шо мислеше тој :sweat:

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    треснав да скаливе кај мене у двор а ги имам 20 скали дека сум на вториот спрат и идам се качувам бев нешо изнервирана и трас само комшијата да не ме видел инче и да не ме видеше резили :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: